icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

22nikuska
6. nov 2011

to ste ma moc nepotesili...ja som mala v stedu taku tipicku bolest...kontrakciu a v od vtedy nic..v piatok som bola u dr a vravela ze ta hlavicka nalieha a skratil sa krcok....dufala som ze uz by sa to mohlo zacat o par dni...
stale pocitujem vo vnuti posvy take trhanie...ma to aj nejaka z vas?je to nepriemne a neviem co to moze znamenat. 😒

lucka33
6. nov 2011

@lady511 ja som malej na začiatku kupovala Nutrilon, ten je tuším 800 g a to vydržalo len týždeň. Takže pekne drahý špás. Ale ja som potom prešla na Hami, to máme doteraz, už 3ku a s tým som viac spokojná.

lady511
6. nov 2011

@lucka33 to je aj dost finančne náročné ymslím,.,

karap
6. nov 2011

@lady511 ja som prvej davala Francuzske mlieko a balenie mi vydrzalo cca 5dni...[stoji cca 120korun]Mysli pozitivne,babatko stale prikladaj a Ty pi vela tekutin.Uvidis,budes mat mliecka dost.A keby bol ,,utlm,, a male by plakalo od hladu,tak zarobis umele.Kup si len jedno balenie,pre istotu a mozno ho vobec ani nenacnes.
Druheho syna som kojila do roka,no v zaciatkoch,hlavne vecer ked som bola unavena,som proste vobec nemala mlieko a vtedy som mu zarobila umele....Krabica mi vydrzala mesiac 😉

22nikuska
6. nov 2011

ja som pri malom skusila najskor sunar a potom bebu ale ani jedno mu nerobilo dobre maval nonstop bolesti bruska a nemohol aj tyzden kakat..potom sme boli na pohotovosti tak mu dali lieky a vraveli nech zmenim mlieko...nic ine neostavalo len skusit drahy nutrilon..vydrzal nam cca tyzden niekedy 5-6dni.viem ze v tedy stala krabica cca 16eur ale teraz neviem kolko,to bolo 2roky dozadu

karap
6. nov 2011

inak baby,normalne vam zavidim,ze viete co sa s vami deje.V akom stave mate krcok,ci uz babo nalieha....ja nemam sajnu,co sa deje...Este tyzden a budem mat konecne poradnu a ,,budem mudrejsia,,

lady511
6. nov 2011

@karap tak určite sa nebduem vzdávat... 🙂 ale dufanm že mliečka bude dostatok dost sa teraz nervujem...nedá sa to ovplivnit,,tak dufam že koli tomu mliečko nestratím

dominika_sk
6. nov 2011

@lianka7
@karap
@harper
@lolinkamaminka kočky, nerodiť ! ja som stale tu 😀 🙄 boli sme u mamy na obed, potom trošku po nakupnych centrach, potom sme upratali auto...uff, naročny deň 😔 chvilu ma tak začali bolieť križe, ako ešte nikdy, tak ma aj pot oblial, že čo to 😕 😕 😕 a potom to prešlo, takže dnes asi nepojdem 😎 mam take tlaky zospodu, ale to už mam tyždeň 🙄 ale diky že na mňa myslite, aj keď som sklamala 😀

lianka7
6. nov 2011

@dominika_sk Božeeeeee, my sme mysleli,že od zajtra spúšťame vlnu rodenia...sklamala si na plnej čiare.Veď mi na koncové novembrovky neporodíme ani na vianoce 😀 😀 😀

lianka7
6. nov 2011

@22nikuska ja mam take zvlastne pichanie zospodu počas dňa a take tlaky,akoby som tam mala svalovku...

lolinkamaminka
6. nov 2011

@joni ja teraz uz kazde dva dni chodim...neska som bola a teraz zas v utorok...a vraj ked do piatku nic tak vyvolaju 😒 no ale teda ze by ma to nejak tesilo 😝

liat
6. nov 2011

@lianka7 ja som si tiez dnes musela urobit puding, a s tym dychanim mam tiez to iste, ale hlava ma neboli, len sa stane ze sa nemozem nadychnut, potom ok, potom sa mi hrozne rozbusi srdce, ale tlak mam ok aj tep srdca. no sme 2v1 takze mame zataz

dominika_sk
6. nov 2011

@lianka7 ja budem asi rodiť až na vianoce, ako tak nad tym rozmyšlam 🙄

inak, majoslava priadala fotky na svoj profil 😉

lianka7
6. nov 2011

@liat ja mam v poradni tiez vzdy tlak ok,len keby mi ho merali vtedy,ked na mna pride ta nevolnost,tak mi ho asi neodmeraju 😒 Ale to sa stava asi vtedy,ked maly tlaci niekde 😉 ved v poslednych dnoch je nenormalne hyperaktivny-ani v noci nespinka...
No mm urobil dve misky pudingu a ked odchadzal na hokej,povedal,ze kludne mozem zjest aj tu druhu misku.Ja hrdinka som povedala,ze nie,necham jemu-aj on lubi sladke...ale tak sa na mna ten puding krasne diva-NO NEDAJ SI HO.... 😝

lianka7
6. nov 2011

@dominika_sk tak to by si rodila obrika 😀 😀 😀 😀

lenica81
6. nov 2011

@22nikuska ja mam uz 3 tyzdne 2,5 cm... 😅

lenica81
6. nov 2011

@lady511 ked nebudes vobec dojcit, mozno ti ani na tyzden jedna nebude stacit... ale neboj, lebo prave stres je tlmic mliecka... radsej skus kontaktovat laktacnu poradkynu, lebo usetris nemale prachy... 😉 a este ma napadlo, ze ak kupovat, tak jedno, vyskusat, lebo nemusi sadnut...

liat
6. nov 2011

@lianka7 ja si meriavam aj doma pre istotu, tlak je ok len tep sa o trosku zvysi ale mne to pripada ako keby som sa uz nemala nikdy nadychnut. je to sila. no idem si aj ja dat dalsi puding, mm si moze dat cokoladku 🙂

dominka757
6. nov 2011

kocky jak vam zavidim 😒 ja tusim porodim medzi poslednymi,ak nie v decembri 🙄 jedine co viem, ze zatial som otvorena na 1 cm 😀 😅

marvis
6. nov 2011

Ze by to aj na mna uz prislo?Bolesti ako pri silnej menstruacii.Auu.Ale zatial nepravidelne.Ani tepla sprcha nepomohla..Este som chcela nieco pozehlit,Snad mi to mala este dovoli.Sexik je fakt ucinny 🙂 A zajtra poradna a kontrola u diabetologa,len otazne je ci sa tam dostanem 😉

lenica81
6. nov 2011

@karap stale mi to nejde do hlavy s tym tvojim doc... ale beries to statocne, ze nic nevies, ja by som uz asi po stenach liezla, ze nic neviem... ale ked nemas problemy, tak je to len plus... 😉
@lianka7 ja som v prvom tehu raz uvarila z litra mlieka a aj zjedla... ale zle mi bolo statocne... 😝 😀

lianka7
6. nov 2011

@dominka757 Ach moja,to sme dve...ty si aspon otvorena,ja na poslednej poradni ani to 😀 a termin mam este neskor ako ty.A dr.mi povedal,prvorodicka,krcok bez zmeny-to sa este uvidime niekolkokrat 😀 No ja som optimista-zmenit sa to moze z hodiny na hodinu-a nebudeme rodit v decembri som sa rozhodla.Do konca novembra odrodime vsetky a hotovo! 😉

karap
6. nov 2011

😀 aj ja som prave urobila puding.A to ten najlepsi na svete:Be-be puding.Este sa chladi,no uz mi slinky tecu nan.
Baby ja sa tak nudim 😖 Neviem co mam robit.idem zjest ten puding.....

lianka7
6. nov 2011

@lenica81 krasna davka na prezratie...ale toho som schopna aj ja-len keby ma maly netlacil na zaludok 😝

22nikuska
6. nov 2011

@lolinkamaminka moja dr posiela hned v den terminu do nemocnice...pokial neporodim do terminu tak hned do nemocnice...
rodi niektora z vas v bojniciach??

22nikuska
6. nov 2011

@lenica81 ma nehnevajte uz baby...mam sice este dost casu do terminu ale uz t chcem mat za sebou,ale to asi vsetky,ze?

lianka7
6. nov 2011

@dominka757 A este aky paradox-moja sestra mala termin den po mne-28.11.-v poradni jej stale hovorili,ze je malicka bude velmi drobunka,mne naopak,ze mam valibuka... a tak som si myslela,ze moj "drobec" sa na svet vypyta skor pre reklamaciu na nedostatok miesta...a prd!Sestre sa ten chrustik na svet uz vypytal pred 3 dnami s mierami 2190 gramov a 45 cm a mojmu vyse 3kg pokladu je dobre tak ako je...lenivec maly 🙂

karap
6. nov 2011

@lenica81 no,ja som kludna.Hoci teraz [uz par dni] sa mala strasne malo hybe,ze aj zabudam,ze som tehu a potom si to uvedomim [ze sa dlho nepohla]a mam stresy.No vatsinou sa mala ,,prebera,, az podvecer.
A dnes v noci som mala po dlhsej dobe brutal bolesti,lebo mi ta blcha mala stlacila nerv pri stehne a to bola bolest 😖 Posuvala som ju,nech sa uhne,no tvrdo spala,tak som mala smolu.Chvalabohu sa asi po 15minutach pomrvila a bolest presla.

dominka757
6. nov 2011

@lianka7 😀 ja uz som myslela, ze som tu sama 😅 😀 no v utorok idem do poradne, tak uvidim ci bude nejaka zmena.. 😕aj ked velmi pochybujem 😢 ja si myslim, ze este po termine tu budem vypisovat jak sa so mnou nic nedeje 🙄 ale pridam sa k tebe teda..budeme optimistky 😉

dominka757
6. nov 2011

@lianka7 to je aka nahoda, ze mate tak blizko termin 🙂 teda mali ste 😀 gratulujem jej teda 😉 tvoj uz ma vyse 3 kg? 😕 fiiiiha... ja viem poslednu vahu 2040 gramov a to bolo este pred mesiacom 🙄