Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lady511 ja som prvej davala Francuzske mlieko a balenie mi vydrzalo cca 5dni...[stoji cca 120korun]Mysli pozitivne,babatko stale prikladaj a Ty pi vela tekutin.Uvidis,budes mat mliecka dost.A keby bol ,,utlm,, a male by plakalo od hladu,tak zarobis umele.Kup si len jedno balenie,pre istotu a mozno ho vobec ani nenacnes.
Druheho syna som kojila do roka,no v zaciatkoch,hlavne vecer ked som bola unavena,som proste vobec nemala mlieko a vtedy som mu zarobila umele....Krabica mi vydrzala mesiac 😉
ja som pri malom skusila najskor sunar a potom bebu ale ani jedno mu nerobilo dobre maval nonstop bolesti bruska a nemohol aj tyzden kakat..potom sme boli na pohotovosti tak mu dali lieky a vraveli nech zmenim mlieko...nic ine neostavalo len skusit drahy nutrilon..vydrzal nam cca tyzden niekedy 5-6dni.viem ze v tedy stala krabica cca 16eur ale teraz neviem kolko,to bolo 2roky dozadu
inak baby,normalne vam zavidim,ze viete co sa s vami deje.V akom stave mate krcok,ci uz babo nalieha....ja nemam sajnu,co sa deje...Este tyzden a budem mat konecne poradnu a ,,budem mudrejsia,,
@lianka7
@karap
@harper
@lolinkamaminka kočky, nerodiť ! ja som stale tu 😀 🙄 boli sme u mamy na obed, potom trošku po nakupnych centrach, potom sme upratali auto...uff, naročny deň 😔 chvilu ma tak začali bolieť križe, ako ešte nikdy, tak ma aj pot oblial, že čo to 😕 😕 😕 a potom to prešlo, takže dnes asi nepojdem 😎 mam take tlaky zospodu, ale to už mam tyždeň 🙄 ale diky že na mňa myslite, aj keď som sklamala 😀
@dominika_sk Božeeeeee, my sme mysleli,že od zajtra spúšťame vlnu rodenia...sklamala si na plnej čiare.Veď mi na koncové novembrovky neporodíme ani na vianoce 😀 😀 😀
@joni ja teraz uz kazde dva dni chodim...neska som bola a teraz zas v utorok...a vraj ked do piatku nic tak vyvolaju 😒 no ale teda ze by ma to nejak tesilo 😝
@lianka7 ja budem asi rodiť až na vianoce, ako tak nad tym rozmyšlam 🙄
inak, majoslava priadala fotky na svoj profil 😉
@liat ja mam v poradni tiez vzdy tlak ok,len keby mi ho merali vtedy,ked na mna pride ta nevolnost,tak mi ho asi neodmeraju 😒 Ale to sa stava asi vtedy,ked maly tlaci niekde 😉 ved v poslednych dnoch je nenormalne hyperaktivny-ani v noci nespinka...
No mm urobil dve misky pudingu a ked odchadzal na hokej,povedal,ze kludne mozem zjest aj tu druhu misku.Ja hrdinka som povedala,ze nie,necham jemu-aj on lubi sladke...ale tak sa na mna ten puding krasne diva-NO NEDAJ SI HO.... 😝
@dominika_sk tak to by si rodila obrika 😀 😀 😀 😀
@lady511 ked nebudes vobec dojcit, mozno ti ani na tyzden jedna nebude stacit... ale neboj, lebo prave stres je tlmic mliecka... radsej skus kontaktovat laktacnu poradkynu, lebo usetris nemale prachy... 😉 a este ma napadlo, ze ak kupovat, tak jedno, vyskusat, lebo nemusi sadnut...
kocky jak vam zavidim 😒 ja tusim porodim medzi poslednymi,ak nie v decembri 🙄 jedine co viem, ze zatial som otvorena na 1 cm 😀 😅
Ze by to aj na mna uz prislo?Bolesti ako pri silnej menstruacii.Auu.Ale zatial nepravidelne.Ani tepla sprcha nepomohla..Este som chcela nieco pozehlit,Snad mi to mala este dovoli.Sexik je fakt ucinny 🙂 A zajtra poradna a kontrola u diabetologa,len otazne je ci sa tam dostanem 😉
@dominka757 Ach moja,to sme dve...ty si aspon otvorena,ja na poslednej poradni ani to 😀 a termin mam este neskor ako ty.A dr.mi povedal,prvorodicka,krcok bez zmeny-to sa este uvidime niekolkokrat 😀 No ja som optimista-zmenit sa to moze z hodiny na hodinu-a nebudeme rodit v decembri som sa rozhodla.Do konca novembra odrodime vsetky a hotovo! 😉
😀 aj ja som prave urobila puding.A to ten najlepsi na svete:Be-be puding.Este sa chladi,no uz mi slinky tecu nan.
Baby ja sa tak nudim 😖 Neviem co mam robit.idem zjest ten puding.....
@lolinkamaminka moja dr posiela hned v den terminu do nemocnice...pokial neporodim do terminu tak hned do nemocnice...
rodi niektora z vas v bojniciach??
@dominka757 A este aky paradox-moja sestra mala termin den po mne-28.11.-v poradni jej stale hovorili,ze je malicka bude velmi drobunka,mne naopak,ze mam valibuka... a tak som si myslela,ze moj "drobec" sa na svet vypyta skor pre reklamaciu na nedostatok miesta...a prd!Sestre sa ten chrustik na svet uz vypytal pred 3 dnami s mierami 2190 gramov a 45 cm a mojmu vyse 3kg pokladu je dobre tak ako je...lenivec maly 🙂
@lenica81 no,ja som kludna.Hoci teraz [uz par dni] sa mala strasne malo hybe,ze aj zabudam,ze som tehu a potom si to uvedomim [ze sa dlho nepohla]a mam stresy.No vatsinou sa mala ,,prebera,, az podvecer.
A dnes v noci som mala po dlhsej dobe brutal bolesti,lebo mi ta blcha mala stlacila nerv pri stehne a to bola bolest 😖 Posuvala som ju,nech sa uhne,no tvrdo spala,tak som mala smolu.Chvalabohu sa asi po 15minutach pomrvila a bolest presla.
@lianka7 😀 ja uz som myslela, ze som tu sama 😅 😀 no v utorok idem do poradne, tak uvidim ci bude nejaka zmena.. 😕aj ked velmi pochybujem 😢 ja si myslim, ze este po termine tu budem vypisovat jak sa so mnou nic nedeje 🙄 ale pridam sa k tebe teda..budeme optimistky 😉
@lianka7 to je aka nahoda, ze mate tak blizko termin 🙂 teda mali ste 😀 gratulujem jej teda 😉 tvoj uz ma vyse 3 kg? 😕 fiiiiha... ja viem poslednu vahu 2040 gramov a to bolo este pred mesiacom 🙄

to ste ma moc nepotesili...ja som mala v stedu taku tipicku bolest...kontrakciu a v od vtedy nic..v piatok som bola u dr a vravela ze ta hlavicka nalieha a skratil sa krcok....dufala som ze uz by sa to mohlo zacat o par dni...
stale pocitujem vo vnuti posvy take trhanie...ma to aj nejaka z vas?je to nepriemne a neviem co to moze znamenat. 😒