icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

zlamal.i
7. nov 2011

@stefie tak gratulujeme a sme radi ze sme to mali akokeby nazivo,uz to mas za sebou 🙂 prajeme veeela zdravicka a mliecka a tesime sa na foto 😉

veronika1417
7. nov 2011

Baby ja ked tak pozeram tu tabulku co robi @harper tak sa miminka rodia cca tyzden pred terminom 😀 tak sa tesme aj ked viem, ze tu mame maminky co su uz po termine 😖

atima
7. nov 2011

je nas tu dosť s podobným terminom 🙂 mna vo štvrtok čaka poradna tak uvidime či ešte ma pošle domov.

harper
7. nov 2011

Tak dnes som volala s pani riaditelkou zo skolky - malu si dnesnym dnom nechavam doma. Ved tam aj tak chodila len na tri hodiny. A to bola teraz dva tyzdne chora, co tam prechladla 😒 Do skolky pojde znovu asi az v novom roku. Snad to doma spolu vydrzime a ja nepridem o nervy 😀
A teraz odchadzam zehlit - poslednu varku co som prala pre Hanku, je to vlastne jedna perinka obdlznikova, ktoru sme este dokupili, kedze do tych stvorcovych sa asi nezmesti, ked uz teraz ma stehennu kost ako keby bola v 40tt 😀 a vybavu do postielky. A Anetke srdiecko, ktore si spravila z tychto koralok http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/5012... 🙂

veronika1417
7. nov 2011

baby na kramaroch je dobre? vyzera ze pojdem nakoniec tam 😕

veronika1417
7. nov 2011

@atima myslis ze by si Ta tam nechali?

trinka
7. nov 2011

kočky už sme doma, vsetko je v poriadku, zajtra si mam zavolať o vysledky z krvičky a v stredu sa mam hlasiť v nemocnici. Hlava ma pobolieva, ale mm ostal doma, tak snad sa dospím... a odýchnem! 🙄 ked mi bude menej blbo, tak vas dočítam...

adikad
7. nov 2011

@trinka moja tak to som rada, ze je vsetko v poriadku. V stredu sa tam stretneme 😀

veronika1417
7. nov 2011

@trinka pekne si oddychni 😉

harper
7. nov 2011

@veronika1417 ja som bola na kramaroch a teraz pojdem zase

charlottte
7. nov 2011

@lerenard no ja mam termín už teraz vo štvrtok,ale malý sa von nechystá, tak uvidíme kedy to bude 🙂

veronika1417
7. nov 2011

@harper a ako to tam vyzera? budeme mat pekne izby? a lekari su oki? a primar? neviem ci to mas az tak okukane 😀

marvis
7. nov 2011

Takze stale nic ani po vcerajsich bolestiach 😠a to som uz bola pripravena.Takto ma ta mala zasa prekabatila.
Takze v piatok rizikova poradna v nemocke.Sa tesim 😒co zas so mnou vyspekuluju,

monculik5
7. nov 2011

@veronika1417 v piatok som bola u dr. a povedal že už som na 2cm otvorena a že asi nevydržim ale zatial sa citim celkom fajn až na to ked dlho chodim tak ma všetko pobolieva 😒 ale ked povedal že som otvorena tak som taky strach dostala no hruza 😒 doterz som bola hrdinka ani som nevedela že som tehotna a terz som totalne po..ata bojim sa rodit ☹

harper
7. nov 2011

@veronika1417 no velmi si to nepamatam, a navyse ked som tam ja bola prvy krat tak v posledny den nas akurat stahovali na ine poschodie, lebo deviate poschodie sa islo rekonstruovat, tak neviem. S personalom som nemala ziadne problemy, takze preto tam idem aj teraz. Paci sa mi tam to ze mozes mat babatko stale pri sebe, navstevam sa neukazuje len cez sklo a tak. 🙂

dominka757
7. nov 2011

@lianka7 aha, ty mas zazmluvneneho dr. ? ja sa mam do zajtra rozhodnut, ci chcem epi a zazmluvnit si moju doktorku, ale asi si dam len epi 😒

veronika1417
7. nov 2011

@harper jeeej to naozaj? 😅 ja som sa len teraz dozvedela ze asi pojdem tam tak nemam nic pozistovane tak to je super 🙂 a kolko je mamin na izbe? dve, tri?

dominka757
7. nov 2011

@stefie gratulujeeeeeem 😵

veronika1417
7. nov 2011

@harper keby nam tak vyslo stretko 😀 to by bolo supris 😀

denis006
7. nov 2011

@veronika1417 u nás to dávajú posledný deň pri prepustení..a aspoň vieš, že ich nik neodcudzí a hlavne pri prepustení by nemalo mať novorodeneckú žltačku...

denis006
7. nov 2011

@harper mne ho na rizikovke kázal zopakovať o týždeň, teda napísal do správy - o týždeň CTG, Sono IPP/prietoky/ + biometria...možno pre to, že hlavička bola na 35 tt, nožička na 39 tt a bruško na 40 tt....sa mu to zdalo nepresné

veronika1417
7. nov 2011

@denis006 moje je velkostne tiez taka rozhadzana 😀 len horsie je ze velka je hlavicka ako ja ju porodim 😕

lerenard
7. nov 2011

@charlottte ja mam az 23.nov..a skor odmietam rodit🙂 ale tak ktovie,co si maly vymysli..
ak to ty trosku pretiahnes a ja porodim skor,tak sa budeme minat🙂 alebo sa aspon poinfoirmujeme ako to tam vyzera..cakam ze sa ozve mymimi, na tu to uz asi prislo tak som zvedava🙂

z0e
7. nov 2011

@veronika1417 Aj ja mam snubny aj obrucku z bieleho zlata, ale na takom malom dievcatku, krajsie ukaze to zlte 🙂 jeeej, aka bude krasna 🙂

gloria9
7. nov 2011

@lolinkamaminka aha no ja som na materskej od 13.10. a zatial ani jednu matersku som nedostala a pracovnicka mi na socialke povedala ze ona vyplaca az ked budem mat rodnný list co znamena ze budem mesiac a pol bez príjmu je to nefer

veronika1417
7. nov 2011

@z0e vsak? som rada ze aj ty mas taky nazor 🙂 som dlho porovnavala na detickach 😀

anicka87
7. nov 2011

baby ako to je teda s tou materskou? ked som na nej od 4.10. tak prvu dostanem uz na buduci tyzden nie? ci az po narodeni maleho? teda v decembri? som z toho debil lebo niekto hovori tak a druhy tak... 😒

harper
7. nov 2011

@veronika1417 no uvidime, mozno sa stretneme, inak je tu tema o kramaroch skus si tam nieco precitat. Nasa ma zase najvacsiu stehennu kost, takze asi bude dost dlha. A niekde som citala ze tie kosti na lebke su este take, ze ked ide babatko von, tak sa dokazu prekryt a tym padom hlavicka trochu zmensi svoj objem, tak neboj 😉

harper
7. nov 2011

@anicka87 ja som od 8.10. a tiez ocakavam matersku niekedy buduci tyzden, to co povedala pani na socialke
@gloria9 sa mi zda divne, co ak by to bol jediny prijem v rodine, miesto vyplaty? 😠

janap24
7. nov 2011

@anicka87 mne prislo rozhodnutie zo socialky a tam mam ze som na materskej od 3.10. tak ja verimze tento mesiac uz pridu peniazky.