icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

janap24
7. nov 2011

@lady511 jaaaj dufam ze to rychlo prejde..ale pozeram ze ty mas po termine, tak to bude co chvila..ale my mame termin az o 18 dni..ale ja verim ze to pride skor.

lady511
7. nov 2011

@janap24 noooo ajs a už modlím ku všetkým nech už ide....držím ti palčeky

lenica81
7. nov 2011

@janulkan tak to si mala stastie, v dobrom zavidim, ja dufam, ze ten druhy bude u mna rychly... 😅
@moka066 tak sa to blizi... ja ked mi odisla a bola som 3 dni po termine, tak si ma nechali v porodke... ale to ze odisla, nemusi znamenat, ze to bude hned... skus pockat na kontrakcie, a ked nic, zavolaj doc, co ti poradi...

janap24
7. nov 2011

@janap24 Aj ja ti drzim prsty🙂

22nikuska
7. nov 2011

@lerenard tak to by teda bola sranda...ina nahoda.. 😀

henrieta44
7. nov 2011

@lolllka no ja mám taký pocit že už za chvíľku pôjdeš rodiť 😉 , to u mňa sa to akosi zastavilo tak je možné že bude ešte aj prenášať 😀 ....ale momentálne mi to aj vyhovuje kedže ešte musím s malým absolvovať zákrok v nemocnici teraz v stredu a potom už nech aj malá príde na svet.

janulkan
7. nov 2011

@lady511 vidis, ja ked som bola na 3cm uz som bola na prijme 🙂 tiez len na nete som zistovala rozdiely medzi poslickami a normalnymi kontrakciami...spoliehala som sa hlavne na tu vanu, ked to nepreslo ani potom..a odchod do porodnice ako som pisala vyssie, ked uz som citila, ze kontrakcia ma nuti postavit sa alebo sadnut, podla toho co som robila 🙂

janulkan
7. nov 2011

@lenica81 urcite, uz to mas nacvicene, tak to bude na jeden sup 🙂 a uz aj urcite vies lepsie spolupracovat s kontrakciami, takze sa rychlejsie otvoris 😀

lolllka
7. nov 2011

@henrieta44 zeby?...sedim stale doma, a uvidime ako dalej.... 🙂...este to neviem posudit, nemam skusenost Heni... 😉

lolllka
7. nov 2011

@marvis 😉 dikes, no sme v stadiu ocakavania, co sa bude diat...t 😉 ....

dena
7. nov 2011

kočky, vy ste sa tak rozbehli s písaním, že normálne mám čo robiť keď chcem všetko prečítať 🙂
posledné dni, len čítam, je mi už hrozne, ledva čakám kedy to už príde...veď väčšina nás novembroviek rodila pred termínom 😉 až na pár výnimiek 😎 ja tajne dúfam, že budem patriť k tým čo nebudú prenášať 😉
zajtra idem na prietoky a do poradne, tak som veľmi zvedavá čo mi povie dr.

lucya77
7. nov 2011

@anulicek ahojček ja tiež idem na kramáre 🙂

lucya77
7. nov 2011

@harper mne ohladom materskej napisali, ze staci poslat poštou kopiu rodneho listu dieťata, alebo aj dokonca naskenovať a poslať mailom...

lucya77
7. nov 2011

@janap24 ano počula som o tom, kamoška rodila pred mesiacom a povedala, že v nemocnici sa ani nepytaju či očkovať alebo nie...jednoducho nakažu a potom len oznamia mate zaočkovane dieťa proti TBC a podobne

lenkalienka25
7. nov 2011

ahojte🙂tak aj mi sme uz doma z nemocnice,maly Misko prisiel na svet 3.11.2011 s mierami 3100g a 48cm,uz sme doma a tesime sa s maleho🙂

kaia
7. nov 2011

@hori @stefie @mysti, velmi gratulujem k babatkam a zelam vsetko naj... 😎

kaia
7. nov 2011

@dena, zajtra sa mozno vidime na prietokoch 🙂

anulicek
7. nov 2011

@lucya77 tak to je nas uz dost.. dufam, ze ma vsetky nepredbehnete 🙂

lolinkamaminka
8. nov 2011

Dobre ranko baby, celu noc som mala sen ze som mala krv na vlozke a stale som sa tam pozerala lebo sa mi nechcelo verit ze uz idem rodit konecne... 😖 teraz idem na CTG-cko do nemocky tak som zvedava co mi povedia...dokedy ma budu este natahovat 😒 drzte mi palce...

charlottte
8. nov 2011

@marvis a tebe už odišla hlienová zátka?lebo mna tiež pobolieva bruško, aj tvrdnutie som mala...ale prešlo to potom...ale mne ešte neodišla zátka ani voda...ale neviem ci mám ísť do nemocnice aj ked mi neodišla zátka keby náhodou tak neviem

miriamapeter
8. nov 2011

@dena
@kaia myslím že obe idete do kocha do poradne však? 🙂 kedy máte poradňu a u koho? Ja sa tiež zajtra chystám 🙂

denis006
8. nov 2011

čaute tak už som na svete volám sa Dominika meriam 55cm a vážim 4kg 🙂
narodila som sa v Čadci o 21.50hod. 7.11.2011
s pozdravom hrdý otecko ... 😎

miriamapeter
8. nov 2011

@denis006 Gratulujem, prajem rýchle zotavenie a veľa mliečka 😉

milek
8. nov 2011

@denis006 Gratulujém a nech sa Vám obom darí 😀

henrieta44
8. nov 2011

@denis006 waaaaau, riadna baba, dušička moja ťa musela poriadne potrápiť, či si išla sekciou.....ale GRATULUJEM , a samozrejme aj hrdému tatino patrí veľká gratulácia a poďakovanie za info

jankadanko1591
8. nov 2011

@denis006 gratulujem a prajem vela vela zdravicka a mliecka maminke...a samozrejme aj tatinkovi gratulujem..🙂

lenica81
8. nov 2011

@lenkalienka25 😵 vsetko dobre, hlavne zdravicka a mliecka... nech vam robi dalej len radost... 😉
@lolinkamaminka uz by ti mohli povedat, ze co a ako, ked uz mas po termine... drzim palce... 😉

inak ahojte... mna dnes v noci skoro zozrala zaha, som musela vstat a supnut si mlieko... a brucho ma bolelo cele, tak hadam sa tam uz nieco chysta... ale cez den je maly taky kludny, ze keby nebolo brucha, tak ani neviem, ze ho tam mam... 😅

dnes ideme s malym ku kamoske, tak tu vela nepopiste... 😎 hadam veronika v BA dobre pochodi...

kaia
8. nov 2011

@miriamapeter, ja mam o 10.00 hod prietorky, ale neviem u koho. Snad ma narecepcii budu navigovat 🙂.
Kedy tam budes Ty?

kaia
8. nov 2011

@denis006, fiiiiha gratulujem ku krasnej velkej slecne 😉

lenica81
8. nov 2011

@denis006 😵 riadna baba, vela zdravicka prajeme tato aj maminke... gratulujem...