Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
dobre ranko maminky...
dnes som sa informovala ohladne prepichovania usiek u dievcatiek a vraj sa ma dat najskor nausnicka z chirurg.ocele az po zahojeni zlate...lebo v zlate sa nachadza aj med a na tu moze byt babo alergicke... 😉
@z0e ak by si chcela link na relevantnu legislatívu, to by si ma vytrapila, lebo tu tukam cez telefón, zhorel mi kábel od nb 😅 bolo to vtedy po schválení aj v spravach 😉
@janap ano mas moznost odmietnut, prinajhorsom ta detská nahlási na RUVZ, no ktovie, či to budú riešiť aj s touto tbc vakcinou, ked sa rusi... 😉
@kaia odnaviguju ta k miestnosti, kde sa robí ultrazvuk 🙂 😉
@miriamapeter aj ja mám zajtra poradnu v kochu u vacokovej, ty u koho? 😉
inak ja som dnes 37+1, takto sa mi kubik narodil 🙂 dúfam, že mala vydrží dlhsie 😅
Dobré ranko, kočky! Tak ako sa máte? Ja už trochu lepšie. Mm včera ostal doma, tak som si trochu oddýchla... a dnes rano som mohla zase začať.... práčka, riady, vysávač.... 😒 ale už to nejak dobojujeme ... no nie? 😉
@denis006 Blahoželám ku velikej slečne 🙂
ahojte babule,vcera som mala velky upratovaci den a pred polnocou sme si dali prvy sexik 🙂 od 3.00 ma pobolievalo brusko ako na manzes.potom to prestalo aj som zaspala.no o 8.00 som vstala a neviem co zo sebou.brucho mi tvrdne,boli ma ma v celom bruchu krce.nema to ziadne intervali,mam pocit ze mi praskne,neviem co to je ako ked ma clovek koliku ale ja ju nemam mat z coho. 😖
@cucovia Toto som tam nasla z oktobra: (Ne)zrušenie povinného očkovania proti tuberkulóze teda vraj "bude ešte predmetom rokovania". Sme už v poslednom štvrťroku a hoci sa už dlhé mesiace hovorí o tom, že sa očkovanie proti TBC zruší, stále nie je schválená novela vyhlášky MZ SR č. 585/2008 Z.z., ktorá by to umožnila, ba dokonca sa zdá, že sa na tom ešte kompetentní odborníci ani len nedohodli. Zrušenie povinného očkovania proti tuberkulóze od 1.I.2012 sa teda stáva čoraz otáznejším.
Více zde: http://www.slobodavockovani.sk/news/reportaz-z-...
Ahojte, zasa som sa akosi zatúlala k novembrovkám. Síce patíme k septembrovkám, potichúčky sledujem vaše krásne brušká a detičky 🙂 Všetkým mamičkám držím palce a mamičkám už s detičkami srdečne gratulujem 🙂 Ja osobne si neviem predstaviť, že by som moju malú bonbonierku mala ešte teraz v brušku. Asi by som praskla 😀 Však už teraz má 3100 gramov, a v brušku bola vždy večšia než mala byť 😀 😀 Ak chcete kuknúť tak prikládám fotku mojej 1750 gramovej malej bábiky z ktorej je mometálne riadna tučka 😝
@denis006 Jeeej,gratulka velka-poriadna babizna 🙂 drzte sa 😉
Babulky,ja mam dnes po poradni a som z nej nejaka "nervna"....mojho dr.zastupovala ina dr.,vobec ma nevysetrila zo spodu,urobila mi prietoky,ultrazvuk a povedala,ze hlavicka poriadne nalieha a do 2 tyzdnov porodim....cize mozem aj zajtra...Preco ma nepozrela zospodu ako na tom som?Zase tyzden cakat 😠 😠 A to som jej hovorila,ze bolesti v podbrusku a krizoch mam kazdy den a kazdy den castejsie,len nie su pravidelne..ach taka som rozladena 😒
jaaaaj babenky kocenky zajtra nastup do nemocnice jaaaj som strasne nervozna uz ma tri krat prehnalo to je stres neviem sa vobec sustredit jaaaj bojim
Aj ja uz chcem mat drobca pri sebe! ☹
@cucovia ja chodím k dr. Ditte
@trinka ahoj aj ja mam termín 10teho a doteraz nič...už začínam byť z toho na nervy, všetko už porodili skôr a termín mali neskôr 😎
bože baby ja idem zase skapať, opakuje sa mi to čo som mala min. týždeň, kŕče v žalúdku a pod chvíľkou som na záchode ☹ , teraz nemôžem mať žiadnu virózu to čo má byť. bola som z maly na predoperačných a len ma tak krútilo od bolesti
u mna sa to brusku nejako upratalo a da sa konecne trochu viac hybat..ale striedaju sa mi poslicky a bolestami ako na menses a bolia ma strasne tie lonove kosti dole, akoby celych tych 15kg drzali len tie dve kosti, ufff!!!
Ahojte baby,väčšinou som len citac,ale dnes prispejem.prvé 4 mesiace sme sa báli,že mame downika,lebo nám vyšlo vysoké riziko po afp testoch.potom zasa našli nejakú cystu, a keď nám uz veľký utz povedal že je všetko ok tak sme sa tešili.tešili sme sa týždeň..poradňa v 33 tyzdni otvarame sa, tvrdne bruško.,v nemocnici 3 týždne, teraz sa gulam doma uz.. Zhorsila sa mi astma takze ideme cisarskym.. A kedže sme na 3 prsty otvorený tak ideme uz vo štvrtok.. A prečo to píšem..prosím držte palce🙂
@kiristinka1 drzime, uvidis vsetko dobre dopadne a takto o 2 dni mas drobca zdravuckeho pri sebe 😉
Aj tak sa zasa bojim či to predsa len nebude skoro.. To budeme 38tt4d

@kaia ja tam idem na 15.00 hod. do poradne...