Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
idem nieco robit aj ked sa mi nechce ale aspon umyt riad a navarit musim 🙂 teda napiect palacinky plus paradajkovu polievku
@dena @miriamapeter @kaia @cucovia Ahojte baby, u koho ste boli na prietokoch? a ako to prebiehalo? čo za informácie ste sa dozvedeli?
K parkovaniu - jednoznačne iba na tej strane, kde je sanatórium, tiež som videla odťahovanie v priamom prenose...
@kaia a kde presne ste stáli? ja tomu fakt nerozumiem, bol tam zákaz??
@woman04 tak nejak 😀 ale tak 56 je od 0-3 mesiacov tak hááádam to nejaký ten týždeň využijeme 🙂
@moka066 tak ti przim palce, nech ta to chyti dovtedy 🙂 ja som mala o polnoci bolesti, ale presli 😒 to lebo muz mi povedal, ze teraz nebudem rodit, lebo sa chce vyspat, ze mam pockat do rana a teraz nic..... Ale dnes doobeda mi odislo trochu plodovej vody, tak cakam co sa bude diat. Bolesti teraz nemam ziadne
babenky ja som si zacala balit tasku do nemocnice a vidi sa mi ze je nejaka velka nebude to vyzerat hlupo?
@miriamapeter, stali sme trochu nizsie pod Sanatoriom na druhej strane. Zakaz tam nebol, ale policajt nam odmeral menej ako 1,5 metra priestoru chodnika, ktory sme mali nechat. Ale kaslat na to, skor ma rozhodila ta vaha, no ale musim pockat do zajtra... ☹
@kaia tak to auto je fakt na šľaktrafenie,ja chodím MHD a pekne šľapem,ale tiež by sa nemuseli na mamičkách nabaľovať..vedia,že je to istota a niekoho len načapajú...vrrrrrrrrr. tá váha bude len meraním iného dr.,mňa minule merala 2x za sebou tá istá dr. a vyšiel jej rozdiel skoro 300gr..
@kaia no to je úplne sila, tak teraz presne viem, odtiahli vás odtiaľ kde presne aj my zakaždým parkujeme 😠 ja toto nepochopím, juj!
@miriamapeter Ale ked nezmeni polohu tak ti urcite urobia sekciu,pokial viem,chlapci sa KP nesmu rodit prirodzene kvoli pohl.organom...My mame hlavicku pekne dole,aj ked sa cudujem ako je to mozne,lebo posledne dni mam pocit,ze tam robi salta a ide mi vyvalit cele brucho 😀
@kaia Tomu sa hovori SKVELY DEN... 😒 vychcanci!!!A z tej vahy si nerob nic,iny uzv,iny dr....urcite babenko tolko neschudlo...bud pokojna,tvoj dr.pomeria a bude uuuuplne ina vaha ako dnes,uvidis! 😉
@kaia ja si tiež myslím že to je iba rôzne meranie dvoch lekárov a v tom vzniklo nedorozumenie v gramoch, mne minule lekár povedal, že máme cca 3800 g a potom na ďalší raz že keď úplne minimalizoval rozmery ako sa dalo tak mu vyšlo 3570g a to už bolo o týždeň neskôr. Tak preto nakoniec zhodnotil že máme cca medzi 3600 - 3800g.
@lianka7 to som aj ja čítala na internete že chlapci sa KP nerodia ale lekár aj mnohí odborníci mi to vyvrátili, tak uvidíme 🙂 Ani tak nejde potom o polohu KP ale skôr veľkosť plodu.
@kaia S tou váhou je to teda fakt divné 😒 a to s autom ma mrzí...nechápem, čo za morálku (ne)majú títo policajti, dobre vedia, že všetky tie autá patria pacientkám, dokonca tehotným, a nikto tam neparkuje denno denne alebo počas celého dňa... naposledy som musela spraviť 4 otočky hore dolu, striehla som ako sup, až kým som nezbadala, že jeden manželský pár odchádza a šupla som to na ich miesto..
Moje vyšetrenie na prietokoch prebiehalo dosť prapodivne, v ambulancii som strávila necelé 3 min, žiaden komentár k ničomu, iba vytlačený nález vyšetrenia a na otázku či je všetko v poriadku, odpoveď - vyzerá to tak, že áno, dovidenia. Podotýkam, bola som jediná, v čakárni nebolo ani nohy ☹
@kiribaby a u koho si bola??
ahojte ☹ dalsie babatka pribudli ako tak citam....Aj teraz sa jedna novembrovka:,,dzejny,, chysta uz-uz do porodnice a to ma termin 2 dni po mne.A ja furt nic.Nebavi ma to uz vobec.Malej sa zrovna nepaci,ze sedim pri pc a kope ma do rebier 😖
No aby rozropla blany,nech mi odtecie voda,tak to ju ani nenapadne 😠 😠 😠 Je sice dole hlavou,no keby sa poriadne zaprela do mojich rebier [zapri sa dcerenka,maminka to vydrzi],tak by to aj hlavou zvladla,nie?
Som zvedava,KEDY to uz konecne pride...............
@kaia Ked su prietoky oki a babatko je dobre vyzivovane,bude to oki,neboj...to len tie rozdielne uzv 😒
@miriamapeter Urcite aj velkost plodu zohrava velku ulohu,ale aj pohlavie...radsej cisarskym by som asi isla
@kiristinka1 neboj sa moja jja mam tiez sekciu vo stvrtok zvladneme to

@lenica81 to je ta tehu demencia a skleroza 😀 a bude to trvat este aj po porode s tym uz asi nic nenarobime hm? 😀