icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

anicka87
8. nov 2011

baby nejak dlho tu nabola @veronika1417 a @dominika_sk asi to uz maju za sebou 🙂 uz mozme rodit aj my ostatne 😀

kaia
8. nov 2011

@mymimi a ostatne novopecene mamicky, velmi gratulujem a kazdy den sa tesim, ako vas pribuda 😎

dominka757
8. nov 2011

@lenka1108 boze mojaaa, to mi je luto ☹ este ze mas aspon ten pocitac, ze sa nam mozes vyzalovat...prajem ti skore uzdravenie, aj ked ti slova teraz asi velmi nepomozu ☹

janap24
8. nov 2011

@lenka1108 Moja zlata hrozne ma to mrzi 😢 co sa ti stalo. To by clovek fakt necakal nieco take. len sa skoror uzrav drzim ti silno silno prsteky..

kvietok73
8. nov 2011

ahojte 🙂

takže zajtra termín..indície žiadne :D vidím, že sa malinká má u mňa asi dobre, tak sa jej nechce :P zajtra hneď skoro ráno máme naordinovaný monitor, aj lekára, tak som strašne zvedavá, ako to bude vyzerať zajtra....síce už s nami pekne cvičí, poslíčkovia sa ozývajú, ale stále to prejde a ráno som potom rozladená, že som sa dobre vyspala :D asi nie som normálna, čo? 🙂
držím prsty 🙂

dominika_sk
8. nov 2011

@anicka87 kdeže, mam za sebou vyvolavačku, hodinu bolesti, monitory ukazujuce kontrakcie 100 a nič...zajtra rano zase ☹ dnes som mala ctg, polka dobra, polka zla, tak ma poslal do nemocnice. povedali mi, že ta vyvolavačka aj keď nezaberie, otvori porodne cesty, ale ja som zase vynimka, ešte stale som uplne zatvorena 😠 inak je tu aj 😠 @denis006, včera myslim pred desiatou večer sa jej narodila štvorkilova princezna 😉

lenka1108
8. nov 2011

dakujem vam baby ja uz prestavam verit.strasne mi chyba scarlettka stale za mnou place.a ja za nou.jedine co ma tesi ze je maly ok.klop klop klop... som taka zufala ze sa bojim aj zaspat... 😢 😢 😢

kvietok73
8. nov 2011

@lenka1108 želám hlavne skoré uzdravenie...posielam pozitívnu energiu, dúfam, že trošička pomôže....keď už nič, tak aspoň myšlienka, že nie si "úplne sama" (hug)

lucya77
8. nov 2011

Ahojte holky, tak ja zajtra idem do nemocnice...a vraj tam budem už až do pôrodu..termin mam 18teho. Tlak mi kolíše z toho mám albumin( bielkovinu) v moči a nohy mam dost opuchnute. A tak internistka čo ma nastarosti vysoky tlak u tehotnych a robi konzilia na gynekologii, nariadila hospitalizaciu...No a ked do terminu neporodim, dostanem vyvolavacku.
Majte sa zatial a drzte mi palce...

karap
8. nov 2011

@lenka1108 och leni,mrzi ma,ze sa necitis dobre.Smola.No atb Ti hadam rychlo zaberu a vyzdravies....Maleho mas pri sebe?
@kaia ja som si to uz ,,opravila sama,,
Inak baby,je.ne ma z toho mojho muza.Prisiel zase neskoro [len pred chvilkou,cca 19,40]ja unavena z deti a on si este mysli,ze budem cela natesena lietat okolo neho,rychlo mu nakladat jest...Sak ma ruky nie.Seriem na neho.Ze on zaraba!Tak to potom neviem kam tie peniaze strka,lebo seky su stale nezaplatene a kopia sa a kopia.Neviem ci si volajaku ku.vu vydrzuje z nich ci co....no ja musim cely mesiac zivit seba,jeho aj 2 deti z materskej.A to o par dni pribudne este aj mala....Tusim by mi bolo lahsie bez takeho chlapa.

charlottte
8. nov 2011

@mymimi ahoj,tak predsa sa nestretneme v tej nemocnici...škoda noo...ale tíško ti závidím že to máš už za sebou...a kto ťa rodil?

janap24
8. nov 2011

@karap moja to ma mrzi ze to mas tak doma :( Moj tiez dlhopracuje, a potom este doma robi okolo aut ale aspon nemusim okolo neho skakat a co ma tesi som ta co disponuje peniazmi 😀 platim uctya tak ja len poviem kolko..fakt ti taku situaciu nezavidim :(

lenka1108
8. nov 2011

@karap nemam nosia mi ho len na kojenie kazde 3 hodiny ☹

karap
8. nov 2011

@dominika_sk Ty si uz v nemocnici?Nejak som ta asi zle pochopila,myslela som,ze nastupujes az zajtra rano.No ked uz si tam,tam vydrz.Domov sa vratis uz z malinkym.

karap
8. nov 2011

@lenka1108 tak to je smola.iste by si bola pokojnejsia aj stastnejsia,keby bol malinky pri Tebe.No v stave, v akom si,by si ho asi aj tak nezvladala.Drzim palce,nech sa Ti rychlo polepsi......

anicka87
8. nov 2011

@dominika_sk a to uz si mala tie ozaj brutal kontrakcie ci este len tie znesitelne? ja ti zavidim tu istotu ze zajtra mas alexa pri sebe

lenka1108
8. nov 2011

dkujem baby myslite na mna zajtra nech mi vydu tie zapalaky nizsie.dzte mi palce ☹ ☹ ☹

janulkan
8. nov 2011

@22nikuska podla mna je to tiez zbytocne, kym sa otvaras kontroluje ta lekar kazde 2-3h a aj to len kukne kolko asi a ked uz som tlacila, bolo mi uplne sumafuk kto tam stoji, dokonca som ani nevnimala ze mi sestricka vytlaca maleho von... 🙂 tak ale je to na tebe, ale ako pises, tych 200 eur viem ja minut aj lepsie...mimo to, ja som zhodou okolnosit u nas nastrfila na dobreho porodnika 🙂

majoslava
8. nov 2011

@22nikuska sú to zbytočne vyhodené peniaze... ked to príde tak ti bude jedno kto ťa odrodí 🙂 ver mi... budeš chcieť to mať rýchlo za sebou 😉

janap24
8. nov 2011

@lenka1108 neboj urcite to bude lepsie. kazdopadne sme s tebou len sa drz a mysli pozitivne 😉

janulkan
8. nov 2011

@mymimi gratulujem a vela zdravicka Vam obom 🙂

janulkan
8. nov 2011

@lenka1108 neboj sa, vsetko dobre dopadne, mne tiez na 5ty den zacali lietat hormony a to sme boli v poriadku, tak veim o com pises, takze prajem silne nervy a zdravicka velmi vela, nech uz ste domka a hned ti bude trosku lepsie 🙂

milek
8. nov 2011

@janulkan Ja si myslím, že malý sa takto čistí este ked som robila vela mamičiek ku nám chodilo že detičky su vyhadzane ale ja by som to neriesila kupala len v čistej vode a ani nejaké extra kremy by som nedavala a do dvoch týždnov mu to určite prejde alebo to može byt aj reakcia ved dieta bolo doteraz v sterilnom prostredí a teraz neho tolko alergenov musi sa len aklimatizovat a taktiež este to možu byt aj potnicky ale tie by mu bledli a mizli.

majoslava
8. nov 2011

@mymimi gratulujem 😀 to si mal taký istý pôrod ako ja 😀 len ja som ho nevládala vytlačit tak pôrod trval kus dlhšie a šitie asi 10min. som týžden po pôrode a stále ma to boli a štípe ☹

janulkan
8. nov 2011

@milek v cistej vode kupem aj ja, len zadocek umyvam mydlom...natieram len nozicky (tie ma suche) oliv. olejom 🙂 zajtra mame poradnu, tak uvidime co nam povie ujo doktor...do kedy staci pre babatko cista voda na kupanie?

lenica81
8. nov 2011

@lenka1108 bozinku, take trapenie... tak hadam to rychlo prejde a pomozu ti... 😢 ☹ a hormony su normalka... ja som v den odchodu v porodke smoklila, ako to zvladnem a potom este 2 tyzdne ma vsetko rozrevalo...
@dominika_sk takze ta trapia... a hopi hop na lopte nerobis, schody... nieco... 😒 nech sa to zajtra poriadne spusti... 😔
@lucya77 tak to mas riadne nadlho... drzim palce... 😉
@karap

milek
8. nov 2011

@janulkan Niektoré maminy aj do roka len ritku s mydlom ale pohl. organy len cistou vodou ak maju detičky suchšiu pokožku , lekár ti može predpísat Excipial U Lipolotio je to mastnejšie mliečko na premastenie.Dá sa aj kupit sojií do 5 eur ale narecept doplatíš len okolo 1 eura a pediater ti ho može predpísat.

lenica81
8. nov 2011

@janulkan my aj teraz casto len s vodou oplachneme, hlavne v lete sme tak robili... a mydielko len na prdelku, pod krk, lebo sa mu tam moch zbiera a pod pazusky... 😉

zuzka051
8. nov 2011

@janulkan aj moj prvý syn sa takto vyhádzal mal to iba na tvaričke,išla som s ním ku kožnej dala nam nejake kremy,a vobec to nepomohlo mal to asi 3 tt.tak som kupila v lekarni Holtov krém a behom dvoch dní to mal dole,a už sa to neobjavilo.ale vždy ked mal nejaku vyrážku,hocikde tak som mu to natrela a zmizlo to.použivame ho doteraz 🙂

lenica81
8. nov 2011

@zuzka051 @janulkan holtov pouzivame aj my na vselijake vyrazky, ale zas kamoske na tvaricke zle zreagoval, takze je to asi indivindi... 😉

no idem ja prec... takto sa to zredukovalo na par cakajucich maminiek, a hned je to vidno... 😉 dobru noc cakatelky a maminky s babatkami...