icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

gab
9. nov 2011

@dominika_sk , drzim palce, nech to dobre dopadne,

trinka
9. nov 2011

@dominika_sk cely den som na Teba myslela, neboj zvladnes... hlavu hore a mysli na ten pokladik co mas v brusku a budes ho k sebe moct prituliť to ti vynahradi vsetky obavy, stresy a aj bolesti! 😵 😵 😵

adikad
9. nov 2011

@dominika_sk Drzim palceky nech to uz dlho netrva, lebo toto je na porazenie.

janap24
9. nov 2011

@dominika_sk Moja len sa drz. Ale nechapem preco ta tak trapia. ved ked to nejde tak nech urobia sekciu :(

lianka7
9. nov 2011

@trinka Ty si expert 😀 😀 😀 este hopkas?Nieze sa prehopkas do zajtrajsieho dna a zabudnes ist rodit 😀
@dominika_sk Ach moje,a ja som si myslela,ze uz mas za tym...mysleli sme tu na teba!Prajem ti pevne nervy...to ta nechali riadne sa natrapit ☹

hajatanufus
9. nov 2011

@dominika_sk aj ja ti drzim palce nech uz to mas zabou a nech ta uz netrapia 🙂 🙂 drz sa uz to nebude dlho trvat a budes mat drobceka pri sebe

zlamal.i
9. nov 2011

@duratlicka ahojky ja som brala magnezko a vysadila som ho az v 38tt.neviem ako casto ho beries ja som brala potom uz len 2krat denne a potom som mala ho brat dva dni 1krat denne a na zaciatku 38tt uz mi doktor povedal ze nemusim 😉

trinka
9. nov 2011

@lianka7 my asi pojdeme... už su každe styri minuty... 😕

lianka7
9. nov 2011

@trinka Bozeeeeeeeeeee,uz padajteeeeee,ja tu mam uz stresy za teba!Ved teraz bude najvacsia premavka na ceste..a este semafor!Majak asi nemate... 😀

janap24
9. nov 2011

@trinka Drzime prsty aby bolo vsetko v poriadku ;)

zlamal.i
9. nov 2011

@ajvetka ahojky ak sa mozem opytat ako vyzerala tvoja zatka,farba ,konzistencia a mnozstvo?ja som mala vcera bolesti cely den tvrdlo mi potom bruska a20min a vecre zo mna aj dnes doobedu vysiel taky ako husty hlien tak neviem 😖

lenka1108
9. nov 2011

@hajatanufus ahoj a dakujem . uz je lepsie... 😉

ahojte baby tak tie hnustne hodnoty klesli.o polovicu.som strasne rada.dnes mi o 12 vyberali tie svorky no bolelo to riadne lebo hned pod nimi zapal.neviem ci som pisala ze sa mi zapalila aj rana.no a potom do tej jazvy pichali take ihlice a vytlacali hniz.nechcite tu bolest,potom cez to preliali peroxid som myslela ze ma upalia z vnutra.hrozne a nakoniec mi tam dali nejau rurku nech to vyteka ten hniz.a teraz cakam na dr na prevez.a to mi budu robit 3 krat do dna.vraj 3-4 dni este v nemcke ak teda nedojde nieco ine.to by som uz nezvladla.
maly dnes malo papa tak som zacala odsavat..ina bolest....ach vsetko tak boli...

janulkan
9. nov 2011

@mysti to je mozno kym sa pusti mliecko, este nevladze tolko tahat a unaveuje ho to...ja ked maly zaspava, tak si stlacim prsnik, aby musel prehltnut a akosi ho to preberie kusok, lenze mne uz mlieko az strieka...skus nieco pozriet tu http://dojcenie.wordpress.com/ alebo http://www.mamila.sk/ pripadne napis do laktacnej poradne 🙂

lenka1108
9. nov 2011

@mysti cumeeeeeeeeellllllllllll.vybrat prsnik a dat cumel a bude hajat 😉

janulkan
9. nov 2011

@zlamal.i moja zatka bola taky hnusny krvavo hnedy tahavy hlien...vysla zo mna asi na 2x 🙂 nedalo sa to pomylit

zlamal.i
9. nov 2011

@trinka ahoj ked sa mozem opytat kedy ti kleslo brusko dnes?na mna zasa idu bolesti ako vcera ale este nekleslo 😒

charlottte
9. nov 2011

@zlamal.i mne nekleslo a to mam termín zajtra, ale idú mi spraviť vyšetrenia keby bolo treba cisársky, lebo akosi ta hlavička nepostúpila, nie a nie klesnúť

zlamal.i
9. nov 2011

@dominika_sk no akoze dobre tam s tebou experimentuju,mna by isto je..o,no ale co ine ti ostava,dufam ze to budes mat coskoro za sebou.myslime na teba vsetky.si ostro sledovana od nas 😉 vidis ze sa neozyvas a kazdy uz ide sampano otvarat 😀 drzim palce

zlamal.i
9. nov 2011

@charlottte brusko nemusi klesnut pred porodm u kazdeho to je inac,niekomu neklesne vobec a niekomu hodinu pred porodom takze to asi az ta riesit netreba 😉

joni
9. nov 2011

tak som bola v nemocnici a ze v piatok si ma tam uz nechaju...a taaak sa mi tam nechce, hlavne ked si predstavim ze nic so mnou nebudu robit cely vikend 😠 u vas po kolkych dnoch hospitalizuju, priapadne davaju vyvolavacku?

lenica81
9. nov 2011

@hajatanufus 😀 😎
@trinka veru, ako druhorodicka by som nevahala a sla... ale ked ta furt natahuje, tak sa ti nedivim... 😉 a mm jaky prakticky... nech ti natiahne igelit... 😀
@dena no uvidime, kedy sa im zachce... lenivci mali... 😉
@karap mna sa chvalabohu pytaju iba ci sa dobre citim... inak je to do pohody... 😀
@dominika_sk ☹ fuha, tak to je teda isto tazke... 😢
@mysti http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/ - ten clanok o stlacani prsnika... mam odskusane... 😅

lenica81
9. nov 2011

@trinka drz sa... 😵
@lenka1108 chvalabohu klesli... no muselo to boliet... a to dren si nemala predtym, az dnes ti ho dali... 😕 a nech mliecko nestrajkuje, i ked je to isto tazke takto v nemocnici byt... 😔
@joni a to je jake fasa, ze si ta tam nechaju a budu cakat... 😠 to by radsej uz mohli nieco v piatok vymysliet... 🙄 drz sa ...

liat
9. nov 2011

baby viete mi poradit, ak mi plynie MD od 18.10. tak prva materska sa mi bude ratat iba od tohto datumu alebo uz za cely oktober????

seminkads
9. nov 2011

@liat materska sa rata na dni, cize az od toho 18teho

hajatanufus
9. nov 2011

@lenka1108 ahoj som rada ze hodnoty klesli a ze je lepsie si statocna ako to zvladas neboj uz bude len a len lepsie a maly mozno citi ze nie si v poho tak mozno preto slabsie papa neboj ked ta pustia domov tak sa isto iste rozpapa a ktovie ci mu sestricky uz nedali aj um 🙂

joni
9. nov 2011

a este ma stve ze som tam cakala 3 a pol hodiny a ani ma nepozreli zospodu (ani neviem aky mam krcok), len ma supli na pasy a tie boli ok...a pasy budem mat aj v nemocnici 3krat denne...

lenica81
9. nov 2011

@liat presne, vymeriavaci zaklad z rozhodnutia x pocet dni v mesiaci, takze od 18teho... 😉

milek
9. nov 2011

Neviete niekto čo je s Veronikou ?
@trinka Drž sa, nech to už máte štastlivo za sebou 🙂

milek
9. nov 2011

@hori Vďaka za info, ja idem v piatok do nemocky na poradnu tak uvidíme čo bude 😀

hajatanufus
9. nov 2011

@milek akurat som na nu myslela snad aj ona to uz ma za sebou a ma malu pri sebe verim ze sa coskoro ozve