Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk cely den som na Teba myslela, neboj zvladnes... hlavu hore a mysli na ten pokladik co mas v brusku a budes ho k sebe moct prituliť to ti vynahradi vsetky obavy, stresy a aj bolesti! 😵 😵 😵
@dominika_sk Drzim palceky nech to uz dlho netrva, lebo toto je na porazenie.
@dominika_sk Moja len sa drz. Ale nechapem preco ta tak trapia. ved ked to nejde tak nech urobia sekciu :(
@trinka Ty si expert 😀 😀 😀 este hopkas?Nieze sa prehopkas do zajtrajsieho dna a zabudnes ist rodit 😀
@dominika_sk Ach moje,a ja som si myslela,ze uz mas za tym...mysleli sme tu na teba!Prajem ti pevne nervy...to ta nechali riadne sa natrapit ☹
@dominika_sk aj ja ti drzim palce nech uz to mas zabou a nech ta uz netrapia 🙂 🙂 drz sa uz to nebude dlho trvat a budes mat drobceka pri sebe
@duratlicka ahojky ja som brala magnezko a vysadila som ho az v 38tt.neviem ako casto ho beries ja som brala potom uz len 2krat denne a potom som mala ho brat dva dni 1krat denne a na zaciatku 38tt uz mi doktor povedal ze nemusim 😉
@hajatanufus ahoj a dakujem . uz je lepsie... 😉
ahojte baby tak tie hnustne hodnoty klesli.o polovicu.som strasne rada.dnes mi o 12 vyberali tie svorky no bolelo to riadne lebo hned pod nimi zapal.neviem ci som pisala ze sa mi zapalila aj rana.no a potom do tej jazvy pichali take ihlice a vytlacali hniz.nechcite tu bolest,potom cez to preliali peroxid som myslela ze ma upalia z vnutra.hrozne a nakoniec mi tam dali nejau rurku nech to vyteka ten hniz.a teraz cakam na dr na prevez.a to mi budu robit 3 krat do dna.vraj 3-4 dni este v nemcke ak teda nedojde nieco ine.to by som uz nezvladla.
maly dnes malo papa tak som zacala odsavat..ina bolest....ach vsetko tak boli...
@mysti to je mozno kym sa pusti mliecko, este nevladze tolko tahat a unaveuje ho to...ja ked maly zaspava, tak si stlacim prsnik, aby musel prehltnut a akosi ho to preberie kusok, lenze mne uz mlieko az strieka...skus nieco pozriet tu http://dojcenie.wordpress.com/ alebo http://www.mamila.sk/ pripadne napis do laktacnej poradne 🙂
@zlamal.i mne nekleslo a to mam termín zajtra, ale idú mi spraviť vyšetrenia keby bolo treba cisársky, lebo akosi ta hlavička nepostúpila, nie a nie klesnúť
@dominika_sk no akoze dobre tam s tebou experimentuju,mna by isto je..o,no ale co ine ti ostava,dufam ze to budes mat coskoro za sebou.myslime na teba vsetky.si ostro sledovana od nas 😉 vidis ze sa neozyvas a kazdy uz ide sampano otvarat 😀 drzim palce
@charlottte brusko nemusi klesnut pred porodm u kazdeho to je inac,niekomu neklesne vobec a niekomu hodinu pred porodom takze to asi az ta riesit netreba 😉
tak som bola v nemocnici a ze v piatok si ma tam uz nechaju...a taaak sa mi tam nechce, hlavne ked si predstavim ze nic so mnou nebudu robit cely vikend 😠 u vas po kolkych dnoch hospitalizuju, priapadne davaju vyvolavacku?
@hajatanufus 😀 😎
@trinka veru, ako druhorodicka by som nevahala a sla... ale ked ta furt natahuje, tak sa ti nedivim... 😉 a mm jaky prakticky... nech ti natiahne igelit... 😀
@dena no uvidime, kedy sa im zachce... lenivci mali... 😉
@karap mna sa chvalabohu pytaju iba ci sa dobre citim... inak je to do pohody... 😀
@dominika_sk ☹ fuha, tak to je teda isto tazke... 😢
@mysti http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/ - ten clanok o stlacani prsnika... mam odskusane... 😅
@trinka drz sa... 😵
@lenka1108 chvalabohu klesli... no muselo to boliet... a to dren si nemala predtym, az dnes ti ho dali... 😕 a nech mliecko nestrajkuje, i ked je to isto tazke takto v nemocnici byt... 😔
@joni a to je jake fasa, ze si ta tam nechaju a budu cakat... 😠 to by radsej uz mohli nieco v piatok vymysliet... 🙄 drz sa ...
baby viete mi poradit, ak mi plynie MD od 18.10. tak prva materska sa mi bude ratat iba od tohto datumu alebo uz za cely oktober????
@lenka1108 ahoj som rada ze hodnoty klesli a ze je lepsie si statocna ako to zvladas neboj uz bude len a len lepsie a maly mozno citi ze nie si v poho tak mozno preto slabsie papa neboj ked ta pustia domov tak sa isto iste rozpapa a ktovie ci mu sestricky uz nedali aj um 🙂
a este ma stve ze som tam cakala 3 a pol hodiny a ani ma nepozreli zospodu (ani neviem aky mam krcok), len ma supli na pasy a tie boli ok...a pasy budem mat aj v nemocnici 3krat denne...
@milek akurat som na nu myslela snad aj ona to uz ma za sebou a ma malu pri sebe verim ze sa coskoro ozve

@dominika_sk , drzim palce, nech to dobre dopadne,