Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Ahojte
My mame za sebou poradnu, ale nic moc sme sa nedoszvedeli:( Mal nas lekar vysetrit a nic sa nekonalo lebo sa ponahlal, tak az v utorok vecer ked bude mat sluzbu v nemocke mame prist za nim a vraj vysetri aj urobi ultrazvuk tak som zvedava 😠 tak som sa nazlostila lebo sme tam cakali 3 hodiny a povedal len CTG je v poriadku pridte v utorok a to sme sa vcera po tel. bavili a vravel ze ma vysetri 😒
@blackrose jaj tak skromne dúfam, že pomôže aj nám
jáááj no už nás tu veľa čakateliek neostalo, že? ja už chcem ísť rodiť ☹ , doma sa už neviem na nič sústrediť a začínam byť nervná aj na malého 😒 čo ma mrzí najviac 😢 chuďatko moje to si nezaslúži, mám kôli tomu výčitky
Mam dojem, ze som tu jedina spokojna cakatelka 🙂. Stale ma nic neboli, nic neopucha, spi sa mi dobre, dokonca v noci nechodim ani len na WC 😉. Brusko mi nezavadzia a ked to tak zhrniem, tak ma tato situacia celkom bavi 😀. Do terminu 12 dni a velmi to nesilim, ajked sa na malicku velmi tesim 😎.
Akurat balim Vianocne darceky. Uz som zohnala vsetky okrem manzelovho, ale my si asi dame pod stromcek nasu malicku 😎.
@kaia proste si super spokojná tehulka 😀
cafte... tak ja uz 3.den po termine a stale nic... uz som tiez dost nervozna kedze je to moje prve tak sa aj tak trosku bojim a uz to chcem mat vsetko zasebou.... zajtra CTG a mam si zobrat aj veci ze si ma tam mozno uz aj nechaju a ked nie zajtra a nepride to namna cez vikend tak v pondelok vyvolavacka ☹ 😖
@kaia aj ja som spokojná a zatiaľ hovorím, že by som kľudne vydržala do decembra 😝 podľa posledného ultrazvuku bola mala aj tak 2tyz menšia, tak nech sa len neponahla 🙂 uz som aj tak prekonala dĺžku prvého tehotenstva 🙂 inak včera som si úspešne našla auto po poradni, ale pre istotu som parkovala za rohom, pri tom hoteli. oproti kochu vraj býva nejaky bohatý zid, ktorému tam tie auta zaparkované vadia a tak stále vola odtahovku. včera na tej jeho strane nebolo ani jedno auto...
@joni ja zas idem na poradnu v pondelok, t.j. po 4 dnoch po termíne a potom zrejme do nemocnice od pondelku alebo od utorku...sama neviem a to ma štve že neviem ako to bude ☹ jaj nech to už máme za sebou a pri sebe naše pokladíky,však?
@karap ani môjmu sa nechce, nie si jediná a to mám dnes termín a okrem toho ani bruško neklesá,tak neviem či nebude cisársky..ach jaj,ale čo nespravíme pre tie naše ratolesti však? 😀
píšete že vám bruško neklesá. ja ho mám dolu už asi dva týždne, ako čo to znamená?
Kočky, pátrala som po našej Veronike,našla som tu jej známu,takže horúce info. Melinka sa narodila dnes ráno okolo 8.hod. sekciou. Malá má 48 cm a 3090g....Veronika je oki,viac neviem.Budeme čakať na správičky od nej 😵
@veronika1417 tak gratulujem k Melinke, skoré zotavenie prajem!!! No tak si ma nakoniec predbehla 😀
no baby tak som spat.dakujem ze na mna myslite. dalsie dva prevezy za mnou.uff a dalsi o 19:00.teplota je vraj z prsnikou.a to aj kojim aj odsavam.ako nahle maly odchadza teplota klesne.a hod pred kojenim vstupne.nechapem.dali mi ho na kojenie ze inak by som tu bola dalsi mesiac so zapalenymi prsiami.vraj do teeploty 39 sa kojit moze.tak aspon cosi...
@veronika1417 gratulujeeemmmm 😉
veronika1417 aj ja gratulujem k Mel 😅
@charlottte tak ja mám už síce bruško tak nízko že nižšie to ani nejde... ☹ ale už mám toho plné zuby
keby som mohla byt taka spokojná ako niektoré Vy tehulky 🙂 ja by som bola aj spokojná keby som nemala seknuté kríže...je to bolest ako hrom..a nič na to nezaberá...a v noci spím asi len 3hodiny...len sa prehadzujem,,všetci mi 10x za den volaju a pítaju sa otázky typu už? už? ☹ nie že by sa spítali ako sa cítim ☹ ved aj ja sa už teším na to moje male slniečko...pri maminke je jej asi najlepšie 🙂
@liat mne ako kleslo brusko som do tyzdna porodila, ale to je u kazdej inak 🙂 (aj ked u nas asi skor pomohol sexik, kedze do 48h po som porodila 😀 )
@lenka1108 ja ako som prisla domov z porodnice, teplota 37,5 stale, do dvoch dni sa to ale upravilo a uz teraz pohode, chce to len kojit kojit a kojit 🙂 drzim palceky nech si co najskor v poriadku
babulky,teraz pred cielom je to mozno uz aj jedno,no mozem pit mentolovy caj?Asi ano,ze?Som soplava,kaslem a tento caj mi robi neskutocne dobre.A chutiiiiiii

Ahojte nasla som numerologicky vyklad na zajtrajsi jednotkovy datum, nie je to bohvie co, ak to nebude zajtra myslim ze nie je co lutovat "11.11.2011 dává celkově osmičku, což je bezesporu nejsilnější číslo ze všech čísel. Chceme vést ostatní za každou cenu podle hesla, kdo nejde s námi jde proti nám. Šest jedniček značí neuvěřitelnou samolibost, což spolu s pocitem, že víme všechno nejlépe a na všechno známe recept, může vést k nepříjemnostem nejen v mezilidských vztazích. Sentiment jedné dvojky v tomto případě mnoho nezmůže."