icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

fanny3
10. nov 2011

Ahojte nasla som numerologicky vyklad na zajtrajsi jednotkovy datum, nie je to bohvie co, ak to nebude zajtra myslim ze nie je co lutovat "11.11.2011 dává celkově osmičku, což je bezesporu nejsilnější číslo ze všech čísel. Chceme vést ostatní za každou cenu podle hesla, kdo nejde s námi jde proti nám. Šest jedniček značí neuvěřitelnou samolibost, což spolu s pocitem, že víme všechno nejlépe a na všechno známe recept, může vést k nepříjemnostem nejen v mezilidských vztazích. Sentiment jedné dvojky v tomto případě mnoho nezmůže."

blackrose
10. nov 2011

@eviiinka @trinka blahozelaaaaaaaaaam 🙂 prajem vela zdravicka, rychle zotavenia a dostatok mliecka obom (mamicke aj babatku) 🙂

janap24
10. nov 2011

Ahojte

My mame za sebou poradnu, ale nic moc sme sa nedoszvedeli:( Mal nas lekar vysetrit a nic sa nekonalo lebo sa ponahlal, tak az v utorok vecer ked bude mat sluzbu v nemocke mame prist za nim a vraj vysetri aj urobi ultrazvuk tak som zvedava 😠 tak som sa nazlostila lebo sme tam cakali 3 hodiny a povedal len CTG je v poriadku pridte v utorok a to sme sa vcera po tel. bavili a vravel ze ma vysetri 😒

lianka7
10. nov 2011

@janap24 Ja som velmi podobne dopadla v poradni v utorok...robila mi len prietoky,uzv-vsetko oki-dovi,dopo 😒 Ale co som mohla cakat od zastupujucej dr.?Musim si pockat na svojho,aby som bola mudrejsia.Chcela som aj vysetrenie zo spodu,ako na tom som a nic.

janap24
10. nov 2011

@lianka7 No lenze ten lekar je moj gynekolog...tak som sa nazlostila..clovek caka caka co mu povie a on sa ponahla 😠

lianka7
10. nov 2011

@janap24 Viem si predstavit,mne by tiez nervy trhalo... 😠 😠 😠

henrieta44
10. nov 2011

@blackrose jaj tak skromne dúfam, že pomôže aj nám

kaia
10. nov 2011

@karap, ved aspon vies, ze do 22.11. mas cas, kludne si mozes do tohto terminu planovat co len chces a nic sa nestane 😎

henrieta44
10. nov 2011

jáááj no už nás tu veľa čakateliek neostalo, že? ja už chcem ísť rodiť ☹ , doma sa už neviem na nič sústrediť a začínam byť nervná aj na malého 😒 čo ma mrzí najviac 😢 chuďatko moje to si nezaslúži, mám kôli tomu výčitky

kaia
10. nov 2011

Mam dojem, ze som tu jedina spokojna cakatelka 🙂. Stale ma nic neboli, nic neopucha, spi sa mi dobre, dokonca v noci nechodim ani len na WC 😉. Brusko mi nezavadzia a ked to tak zhrniem, tak ma tato situacia celkom bavi 😀. Do terminu 12 dni a velmi to nesilim, ajked sa na malicku velmi tesim 😎.
Akurat balim Vianocne darceky. Uz som zohnala vsetky okrem manzelovho, ale my si asi dame pod stromcek nasu malicku 😎.

stellamiapiccola
10. nov 2011

@kaia proste si super spokojná tehulka 😀

zlamal.i
10. nov 2011

@kaia a si vobec tehotma 😀 😀 zaaavidiiiiim 😉 ja vcera bolesti ,v noci bolesti,dnes bolesti a co z toho ked krcek nechce povolit 😠

kaia
10. nov 2011

@zlamal.i, som neboj 🙂. Ja sa len upokojujem tym, ze nasa malicka bude kludne a spacie dieta - podla toho, aka je dobra v brusku 😉. Nas Artur je za desiatich a tak by bolo fajn mat doma tentokrat presny opak 😎

liana141
10. nov 2011

cafte... tak ja uz 3.den po termine a stale nic... uz som tiez dost nervozna kedze je to moje prve tak sa aj tak trosku bojim a uz to chcem mat vsetko zasebou.... zajtra CTG a mam si zobrat aj veci ze si ma tam mozno uz aj nechaju a ked nie zajtra a nepride to namna cez vikend tak v pondelok vyvolavacka ☹ 😖

cucovia
10. nov 2011

@kaia aj ja som spokojná a zatiaľ hovorím, že by som kľudne vydržala do decembra 😝 podľa posledného ultrazvuku bola mala aj tak 2tyz menšia, tak nech sa len neponahla 🙂 uz som aj tak prekonala dĺžku prvého tehotenstva 🙂 inak včera som si úspešne našla auto po poradni, ale pre istotu som parkovala za rohom, pri tom hoteli. oproti kochu vraj býva nejaky bohatý zid, ktorému tam tie auta zaparkované vadia a tak stále vola odtahovku. včera na tej jeho strane nebolo ani jedno auto...

charlottte
10. nov 2011

@joni ja zas idem na poradnu v pondelok, t.j. po 4 dnoch po termíne a potom zrejme do nemocnice od pondelku alebo od utorku...sama neviem a to ma štve že neviem ako to bude ☹ jaj nech to už máme za sebou a pri sebe naše pokladíky,však?

kaia
10. nov 2011

@cucovia, super, tak som rada, ze nie som sama 🙂. Vcera mi o tom Zidovi so 14-timi detmi hovoril moj lekar, ked som mu spomenula, ze nas odtiahli... Uz si dam pozor, ale najblizsie tam pojdem az na finale 😎.

charlottte
10. nov 2011

@karap ani môjmu sa nechce, nie si jediná a to mám dnes termín a okrem toho ani bruško neklesá,tak neviem či nebude cisársky..ach jaj,ale čo nespravíme pre tie naše ratolesti však? 😀

liat
10. nov 2011

píšete že vám bruško neklesá. ja ho mám dolu už asi dva týždne, ako čo to znamená?

cucovia
10. nov 2011

@kaia a na finále môžte parkovať vo dvore 😉

lianka7
10. nov 2011

Kočky, pátrala som po našej Veronike,našla som tu jej známu,takže horúce info. Melinka sa narodila dnes ráno okolo 8.hod. sekciou. Malá má 48 cm a 3090g....Veronika je oki,viac neviem.Budeme čakať na správičky od nej 😵

lucka33
10. nov 2011

@veronika1417 tak gratulujem k Melinke, skoré zotavenie prajem!!! No tak si ma nakoniec predbehla 😀

lenka1108
10. nov 2011

no baby tak som spat.dakujem ze na mna myslite. dalsie dva prevezy za mnou.uff a dalsi o 19:00.teplota je vraj z prsnikou.a to aj kojim aj odsavam.ako nahle maly odchadza teplota klesne.a hod pred kojenim vstupne.nechapem.dali mi ho na kojenie ze inak by som tu bola dalsi mesiac so zapalenymi prsiami.vraj do teeploty 39 sa kojit moze.tak aspon cosi...

@veronika1417 gratulujeeemmmm 😉

liat
10. nov 2011

veronika1417 aj ja gratulujem k Mel 😅

lady511
10. nov 2011

@charlottte tak ja mám už síce bruško tak nízko že nižšie to ani nejde... ☹ ale už mám toho plné zuby

lady511
10. nov 2011

keby som mohla byt taka spokojná ako niektoré Vy tehulky 🙂 ja by som bola aj spokojná keby som nemala seknuté kríže...je to bolest ako hrom..a nič na to nezaberá...a v noci spím asi len 3hodiny...len sa prehadzujem,,všetci mi 10x za den volaju a pítaju sa otázky typu už? už? ☹ nie že by sa spítali ako sa cítim ☹ ved aj ja sa už teším na to moje male slniečko...pri maminke je jej asi najlepšie 🙂

lady511
10. nov 2011

@liana141 ahoj to ti povedali že ti daju v pondelok vyvolavačku????mne chcu robit zatažové testy budem ako pokusná myš ☹ tak zajtra mám poradnu tak snad už niečo spravia

janulkan
10. nov 2011

@liat mne ako kleslo brusko som do tyzdna porodila, ale to je u kazdej inak 🙂 (aj ked u nas asi skor pomohol sexik, kedze do 48h po som porodila 😀 )
@lenka1108 ja ako som prisla domov z porodnice, teplota 37,5 stale, do dvoch dni sa to ale upravilo a uz teraz pohode, chce to len kojit kojit a kojit 🙂 drzim palceky nech si co najskor v poriadku

karap
10. nov 2011

babulky,teraz pred cielom je to mozno uz aj jedno,no mozem pit mentolovy caj?Asi ano,ze?Som soplava,kaslem a tento caj mi robi neskutocne dobre.A chutiiiiiii

luppita
10. nov 2011

@woman04 ahoj, tak si ma tam nenechali nakoniec, vsetko bolo OK tak nie je dovod, ale dohodli sme sa , ze budem chodit na CTG castejsie.... pr eistotu..... zajtra tam musim ist na pasy a asi aj v pondelok ale parada je , ze tam nemusim lezat do porodu 🙂