Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Ja som tiez este kinderko.. Vraj mame kludne 7 dni cas.. Tak cakame 🙂
Ahojte 🙂 aj ja stále čakám ....
@22nikuska. Podla tabulky harper by nas cakateliek malo byt este riadny kus 😉
Co som si vsimla,tak celkovo chlapci sa naozaj menej ponahlaju na svet,ako dievcatka...dufam,ze to neznamena,ze sa pregulam do decembra 😕 😕 😕
ozaj chcem napisat taky zoznam potravin co budem moct po porode jest a pit...nech mi zbytocne nenosia nieco co nebudem moct jest...poradite cosi?
pitie- mineralka,vinea,jablkovy dzus
ovocie- jablka,banany,hrozno
@22nikuska a hrozno sa moze?Nenaduva z toho?Hlavne ta supka...mna napr.aj z jablk naduva-skoro vobec ich nejem-iba osupane a nastruhane...Aj ja som zvedava na statistiku,ale babenky su rozhodne sikovnejsie v pytani sa na svet 😝 Ten nas grulkos si tam este asi polebedi-v luxusnom apartmane all inclusive 😀
@lianka7 no moze sa hrozno ale bez supky a aj jadierka ked ma by sa nemali jest...ja jablka v pohode.banany ako u koho,pri prvom som nemala problem s bananmi v malom mnozstve.a vinea tiez vybublinkovana...ine neviem co by mi mohli doniest,ved jedlo tam bude,to len na pitie a nieco pre chut

Ufff kocky, tak som vas docitala. Poctivo som citala pri kojeni, len sa mi necelo pisat. Zle sa odpisuje z mobilu. My ideme dnes domkov, takze ked bude trosku casu napisem podrobnosti a pridam foto. Zatial sa drzkajte aj maminky aj gulicky...