Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@22nikuska aj ja som cakatelka 😀
@trinka juj,krasne dievcatko 🙂 a tie vlasky 😵
baby taka som nasrata na muza 😢 Minuly tyzden bol 2x doma,lebo si ON potreboval nieco vybavit a ked som ho prosila,aby zajtra ostal doma,lebo mam poradnu,tak nieeeeeeee,on musi ist do roboty [pritom je sam sebe panom a ide len z kamaratom robit na dom]Takze ma zajtra caka:rano 2km do skolky-2km zo skolky,o 11-tej 2km na poradnu-2km z poradne a o 15,30 zase 2km do skolky-2km zo skolky.Pesi,so synom [ktoreho si ZASE musim brat aj do poradne,lebo ho nemam kde nechat]Mojho muza absolutne nezaujima,ze som po termine,rodit mozem zacat hoci kedy....no taka som sklamana z neho 😢
baby do kolkych dni ste rodili po odteceny zatky? 😕
@danka89 to nemáš poradnu každý týždeň?? mna stále vyšetroval od spodu aj CTG mi zvykol aj on ešte robiť... ma taký malý prístroj...
no však som mu povedala že nech si ho porodí sám... tak mi povedal "však som ho odrodil" no ale bez bolestí...
idem zajtra za dokim nech sa mi pozrie na to šitie... lebo sa mi to nepáči že po dvoch týždnoch sa to nehojí... ☹
@karap no na toto by som ja nemala nervy, by som ho dala hned na poriadok, asi musíš zmeniť taktiku, nie byť poslušná žienka ale poriadna sekera, nech chlapec vidí 😠 😠 😠 ....bože aký ja mám doma poklad, keby mohol robil b všetko aj by šiel rodiť za mňa...no nezávidím ti. ale možno to slečnu aspoň vyženie z bruška von, ten maratón 😉 😵
@karap ach,to ti teda taku situaciu vobec nezavidim...mm keby mohol,este aj odrodit by isiel za mna 😖
@liat Nerobili mi zatial,lebo ja som to v poradni ani nespominala,ze ma svrbi brusko,lebo sa mi to zdalo prirodzene...ale v utorok to uz spomeniem.Nepostrehla som,zeby ma svrbelo cele telo,len sestricky na cviceni nam povedali,ze niekedy staci aj ked len brusko svrbi a uz su zle pecenovky,tak uvidim. 😕
@trinka nadherna a tie vlasky 🙂))
@dena, zajtra mas termin a ak sa nic neudeje, ako si dohodnuta u Kocha? Maju nejake standartne pravidlo, kedy hospitalizuju? Uz sa preventivne pytam, lebo moj Dr. povedal, ze sa v piatok na najblizsej poradni dohodneme, co dalej... A ak nic, tak mi napise den po termine papier na hospitalizaciu 😝. Tomu by som sa rada vyhla a tak riesim, ake ma Koch zvyky, nech som pripravena na najhorsie ...
@preshibana JA pri Filkorovi a asistovať mu bude Balint.
dobre ranko babule 🙂 tak ako? ja som v noci nemohla spat,bola som niejaka nervozna a strasne som sa potila.rano som vstala ,hned som bezala na zachod lebo mi prislo zle uf.takze u mna ziadna zmena.vcera som si dala dlhu prechdzku a hopsanie ne lopte,no ako vzdy nic.to zas bude dlhy ,nudny den ☹
uz som si objednala vlozku do vajicka pre novorodenca,tak som rada 😉
Ahojte, u nas noc tiez nic moc. Artur ochorel a tak bol kazdych 30 minut hore ☹. Teraz sa nam choroba vazne nehodi, ale co s tym... 😝
dobre ranko. Baby prosim vas viem ze sa tu o tom pisalo uz vela, ale este raz- materska sa vyplaca za pracovne dni alebo kalendarne dni v mesiaci??? Dakujem moc
@kaia u nás detto! aaaach jaj ☹
@dominika_sk fuuuu nechapem že aj takto môže (musí??) vyzerať pôrod! držím palce, nech máte s malinkym len krásne chvíle pred sebou a to nepríjemne vyhláška zo spomienok!
@trinka naaadherne vlasate dievčatko, blahozelam! 🙂

@dadka_11 drzime palce 😉