icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenica81
13. nov 2011

@dominika_sk bozinku dievca, nezavidim to trapenie... 😔

karap
13. nov 2011

@dena ako tak pozeram,termin mas zajtra 😉 A si tretiacka ako ja.Ja mam termin dnes,no absolutne nic 🙄 Pred obedom som bola z detmi na dlhsej prechadzke,starsia isla na bycikli,mladsi na odrazadle.Po cca 1,5km uz ani jeden nechcel ist na ,,vozidle,, takze mamina cestu nazad vliekla v jednej ruke bycikel a v druhej odrazadlo.Ze by sa mi spustil porod?Ani prd 😀
Uz som zmierena s tym,ze mi tu aj za tyzden bude svietit 42tt.......

22nikuska
13. nov 2011

tak ale naozaj nas je este dost,ale ked si to tak vezmeme tak je len polka mesiaca...mame cas este.nas natahuju ti nasi drobci 😉

@anulicek ----25
@kaia ----------26
@dena --------27
@janap24 ----28

karap
13. nov 2011

zajtra mam poradnu a po nej mi svokra navrhla,aby sme sa presunuli k nim,kym pojdem do porodnice.Ale ved ja mozem este aj tyzden cakat 😲 Oni nemaju pc a ja sem chodim denne.Sak by som umrela,keby som sem tyzden nemala nakuknut 😀 Ste pre mna ako droga!Ja nikam nejdem bez pc 😀 😀 😀 Ostanem ja pekne domka 😝

trinka
13. nov 2011

tak my sme už šťastne domka... 😉

lady511
13. nov 2011

@karap jáj... no dufam že to nebude dlho trvat kým mi to daju že nebudu čakat ☹ že sa to rozbehne samo od seba...lebo pondelok už mám 9den po termíne...tak som zvedavá aj tak dakujem za milé a užitočné rady aj tebe držím palčeky 🙂

woman04
13. nov 2011

@22nikuska ..aj ja aj ja aj ja ..2v1 🙂

zlamal.i
13. nov 2011

@dominika_sk klobuk dole sefe 😉

lady511
13. nov 2011

aj ja som ešte celá..ale zajtra ráno idem smer nemocnica lebo už je najvyšší čas...nebudem tam mat internet tak napíšem Vám až ked budem doma ☹ som zvedavá ako to všetko prebehne..aj mám strach trošku ved uvidíme držte mi palčeky

22nikuska
13. nov 2011

@woman04 --------29
nakoniec sa aj 30tka nazbiera

22nikuska
13. nov 2011

jaaaj ja som mala taku chut na rybie prsty a zemiaciky...uz su vo mne 🙂
a asi este do vecera spacham aj puding..mnamky 😀

zlamal.i
13. nov 2011

@trinka nemozem z tych vlaskov tfuj tfuj 😉

preshibana
13. nov 2011

@atima ja budem pri dr.Fantazirovej.A ty?Tak to sa tam teda mozno aj stretneme este..tak tesne 🙂

milek
13. nov 2011

@trinka Krásne miminečko a tie vlásky 😀

lenica81
13. nov 2011

@trinka 😵 skoda slov to opisovat... 😵 tak nech sa dari...

lenkakrchova
13. nov 2011

@22nikuska ja sa tiez pridavam, spokojna, ale netrpezliva cakatelka 🙂

gab
13. nov 2011

@22nikuska aj ja sa pridavam, sedim ako kvocka doma, zajtra mam kontrolu, uvidime

22nikuska
13. nov 2011

@lenkakrchova -----30
@gab ------------------31

22nikuska
13. nov 2011

@gab ja mam tiez zajtra poradnu u dr...musim jej ale pripomenut nech ma posle na pasy,lebo od 30tyzdna som nebola ani raz...mohla by ma poslat,ci co myslite???

dena
13. nov 2011

@karap ani mi nehovor ☹ normálne nechápem a to všetci mi hovoria že teraz to pôjde rýchlo...prvý pôrod bol la bezbolestný a rýchly...druhý pôrod trval od piatka a malá sa narodila až v nedeľu ráno...kontrakcie boli, ale akosi som sa neotvárala 😎 tak dúfam, že do tretice to nebude až také, ale rýchle keďže som aj po konizácii
tiež máme za sebou pekne dlhú prechádzku a ešte ja si pridávam chodenie po schodoch...

zlamal.i
13. nov 2011

babule chcem sa opytat ci mate niekto skusennosti s vankusikom na hlavicku do autosedacky,na spevnenie hlavicky.mi bude prevazne chodit s autom,a nechcem aby jej padala hlavicka na bok 😒

zrzulienka
13. nov 2011

@22nikuska aj ja som ešte 2 v 1, vyskúšané všetky babské recepty a nič, ale ak ma ešte niekto na prechádzke stretne a opýta sa ma, dokedy sa chcem gúľať, asi si už neodpustím škaredú poznámku 😠

hajatanufus
13. nov 2011

@trinka jeej ja je krasna moja dcera tvrdi ze to je nasa rachelka tak sa tu hadame 😀 😀 😀 blahozelam a prajem vsetko najlepsie

lianka7
13. nov 2011

@trinka Nadherna je Izinka,krasnucke vlasky 😵

luppita
13. nov 2011

@22nikuska aj u nas sa na nase zlaticko caka a caka a caka, mam asi cislo 33 v poradi 🙂

janap24
13. nov 2011

Jeeeeej babulky tak nas tu je vyse 30 cakateliek kto by to bol povedal. My sme si konecne po asi 4 mesiacoch dopriali tuli tuli s manzelikom a chvala Bohu nic ma nebolelo 😅 trosku ma pobolieva podbrusko ale neverim ze tuli tuli to rozbehne. 😒

janap24
13. nov 2011

@zlamal.i ja mam v sedacke aj vo vanicke tu novorodenecku vlozku..Ale ja budem davat aj tak zo zaciatku v perinke do autosedacky.mam polohovatelnu, ale pri dcerke som nemala polohovatelnu a tiez som ju tam dala v perinke, len som dala vankusiky aby mala rovny chrbatik; 😉

janap24
13. nov 2011

@trinka Naaaadherna je princeznicka 🙂

dadka_11
13. nov 2011

ani ja som este neporodila.. ale zajtra uz nastupujem do spitala.. lebo uz tyzden prenasam a to uz ma musia hospitalizovat.. tak mi drzkajte palceky lebo sa bojim bojim...
potom sa ozvem,ked sa vratim domov, lebo net v nemocke mat asi nebudem...

luppita
13. nov 2011

@woman04 ako sa mas mamina? v utorok sa vidime na pasoch 🙂