Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dena ako tak pozeram,termin mas zajtra 😉 A si tretiacka ako ja.Ja mam termin dnes,no absolutne nic 🙄 Pred obedom som bola z detmi na dlhsej prechadzke,starsia isla na bycikli,mladsi na odrazadle.Po cca 1,5km uz ani jeden nechcel ist na ,,vozidle,, takze mamina cestu nazad vliekla v jednej ruke bycikel a v druhej odrazadlo.Ze by sa mi spustil porod?Ani prd 😀
Uz som zmierena s tym,ze mi tu aj za tyzden bude svietit 42tt.......
zajtra mam poradnu a po nej mi svokra navrhla,aby sme sa presunuli k nim,kym pojdem do porodnice.Ale ved ja mozem este aj tyzden cakat 😲 Oni nemaju pc a ja sem chodim denne.Sak by som umrela,keby som sem tyzden nemala nakuknut 😀 Ste pre mna ako droga!Ja nikam nejdem bez pc 😀 😀 😀 Ostanem ja pekne domka 😝
@dominika_sk klobuk dole sefe 😉
aj ja som ešte celá..ale zajtra ráno idem smer nemocnica lebo už je najvyšší čas...nebudem tam mat internet tak napíšem Vám až ked budem doma ☹ som zvedavá ako to všetko prebehne..aj mám strach trošku ved uvidíme držte mi palčeky
jaaaj ja som mala taku chut na rybie prsty a zemiaciky...uz su vo mne 🙂
a asi este do vecera spacham aj puding..mnamky 😀
@atima ja budem pri dr.Fantazirovej.A ty?Tak to sa tam teda mozno aj stretneme este..tak tesne 🙂
@22nikuska ja sa tiez pridavam, spokojna, ale netrpezliva cakatelka 🙂
@lenkakrchova -----30
@gab ------------------31
@karap ani mi nehovor ☹ normálne nechápem a to všetci mi hovoria že teraz to pôjde rýchlo...prvý pôrod bol la bezbolestný a rýchly...druhý pôrod trval od piatka a malá sa narodila až v nedeľu ráno...kontrakcie boli, ale akosi som sa neotvárala 😎 tak dúfam, že do tretice to nebude až také, ale rýchle keďže som aj po konizácii
tiež máme za sebou pekne dlhú prechádzku a ešte ja si pridávam chodenie po schodoch...
babule chcem sa opytat ci mate niekto skusennosti s vankusikom na hlavicku do autosedacky,na spevnenie hlavicky.mi bude prevazne chodit s autom,a nechcem aby jej padala hlavicka na bok 😒
@22nikuska aj ja som ešte 2 v 1, vyskúšané všetky babské recepty a nič, ale ak ma ešte niekto na prechádzke stretne a opýta sa ma, dokedy sa chcem gúľať, asi si už neodpustím škaredú poznámku 😠
@trinka jeej ja je krasna moja dcera tvrdi ze to je nasa rachelka tak sa tu hadame 😀 😀 😀 blahozelam a prajem vsetko najlepsie
Jeeeeej babulky tak nas tu je vyse 30 cakateliek kto by to bol povedal. My sme si konecne po asi 4 mesiacoch dopriali tuli tuli s manzelikom a chvala Bohu nic ma nebolelo 😅 trosku ma pobolieva podbrusko ale neverim ze tuli tuli to rozbehne. 😒
ani ja som este neporodila.. ale zajtra uz nastupujem do spitala.. lebo uz tyzden prenasam a to uz ma musia hospitalizovat.. tak mi drzkajte palceky lebo sa bojim bojim...
potom sa ozvem,ked sa vratim domov, lebo net v nemocke mat asi nebudem...

@dominika_sk bozinku dievca, nezavidim to trapenie... 😔