icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

janap24
13. nov 2011

@dadka_11 drzime palce 😉

zlamal.i
13. nov 2011

@janap24 a to ako si ju tam pripevnila ked bola v perinke??? 😒

dominka757
13. nov 2011

@22nikuska aj ja som cakatelka 😀

karap
13. nov 2011

@trinka juj,krasne dievcatko 🙂 a tie vlasky 😵
baby taka som nasrata na muza 😢 Minuly tyzden bol 2x doma,lebo si ON potreboval nieco vybavit a ked som ho prosila,aby zajtra ostal doma,lebo mam poradnu,tak nieeeeeeee,on musi ist do roboty [pritom je sam sebe panom a ide len z kamaratom robit na dom]Takze ma zajtra caka:rano 2km do skolky-2km zo skolky,o 11-tej 2km na poradnu-2km z poradne a o 15,30 zase 2km do skolky-2km zo skolky.Pesi,so synom [ktoreho si ZASE musim brat aj do poradne,lebo ho nemam kde nechat]Mojho muza absolutne nezaujima,ze som po termine,rodit mozem zacat hoci kedy....no taka som sklamana z neho 😢

afra
13. nov 2011

baby do kolkych dni ste rodili po odteceny zatky? 😕

liat
13. nov 2011

@lianka7 a nerobili ti este pecenove testy? mne hej, boli ok. tiez ma svrbieva brusko,ked si ho natriem tak ok,ak by boli pecenove zle tak ta svrbi cele telo nielen brucho

majoslava
13. nov 2011

@danka89 to nemáš poradnu každý týždeň?? mna stále vyšetroval od spodu aj CTG mi zvykol aj on ešte robiť... ma taký malý prístroj...
no však som mu povedala že nech si ho porodí sám... tak mi povedal "však som ho odrodil" no ale bez bolestí...
idem zajtra za dokim nech sa mi pozrie na to šitie... lebo sa mi to nepáči že po dvoch týždnoch sa to nehojí... ☹

kaia
13. nov 2011

@karap, co tak zmenit k nemu pristup? Asi je zvyknuty nato, ze sa prisposobujes jeho potrebam iba Ty 😠

janap24
13. nov 2011

@zlamal.i normalne popruhami 😀 a my sme mali taku sedacku co cez sedacku isli este pasy od auta..

henrieta44
13. nov 2011

@karap no na toto by som ja nemala nervy, by som ho dala hned na poriadok, asi musíš zmeniť taktiku, nie byť poslušná žienka ale poriadna sekera, nech chlapec vidí 😠 😠 😠 ....bože aký ja mám doma poklad, keby mohol robil b všetko aj by šiel rodiť za mňa...no nezávidím ti. ale možno to slečnu aspoň vyženie z bruška von, ten maratón 😉 😵

lianka7
13. nov 2011

@karap ach,to ti teda taku situaciu vobec nezavidim...mm keby mohol,este aj odrodit by isiel za mna 😖
@liat Nerobili mi zatial,lebo ja som to v poradni ani nespominala,ze ma svrbi brusko,lebo sa mi to zdalo prirodzene...ale v utorok to uz spomeniem.Nepostrehla som,zeby ma svrbelo cele telo,len sestricky na cviceni nam povedali,ze niekedy staci aj ked len brusko svrbi a uz su zle pecenovky,tak uvidim. 😕

zvedava17p
13. nov 2011

@trinka nadherna a tie vlasky 🙂))

kaia
13. nov 2011

@trinka, nadherna vlasata slecna, gratulujem este raz 😎

ninka23
13. nov 2011

@zlamal.i Ja mám v "škrupinke" priamo takú vložku pre novorodeniatko, ktorá ma hlavičkovú časť vystuženú práve proti ovisnutiu hlavičky, keď je bábo bez perinky a zaspinká. Bolo to súčasťou 3 kombinácie kočíka 😉

kaia
13. nov 2011

@dena, zajtra mas termin a ak sa nic neudeje, ako si dohodnuta u Kocha? Maju nejake standartne pravidlo, kedy hospitalizuju? Uz sa preventivne pytam, lebo moj Dr. povedal, ze sa v piatok na najblizsej poradni dohodneme, co dalej... A ak nic, tak mi napise den po termine papier na hospitalizaciu 😝. Tomu by som sa rada vyhla a tak riesim, ake ma Koch zvyky, nech som pripravena na najhorsie ...

ninka23
13. nov 2011

@trinka Krásna princezná 🙂 Želám veľa zdravíčka a šťastíčka.

atima
13. nov 2011

@preshibana JA pri Filkorovi a asistovať mu bude Balint.

dena
13. nov 2011

@kaia veru neviem ako to bude. Zajtra tam mám byť ráno už na siedmu, a podľa rozprávania dr. mi to tak vychádza, že pôjdem aj na monitor a asi podľa toho všetkého sa rozhodne... Takže zajtra Ti dám vedieť... 😉

liat
13. nov 2011

@lianka7 no tak nech ti radsej urobia. mne moj doki robil preventivne, snad to bude len z toho ze sa koza natahuje, ja to mam z toho

kaia
13. nov 2011

@dena, drzim palce a duuufam, ze riesia hospitalizaciu az o niekolko dni neskor 😀. Normalne mam z toho des, ze by som tam mala byt uviaznuta skor 😝. Ale do terminu daleko... 🙂

woman04
14. nov 2011

@dena na 8.poschodie pešo???..tak to klobúk dole.... 🙂

woman04
14. nov 2011

@luppita jasnééé..pevne dúfam..klasika,do poradne mám prísť tak na 11 ,tak prídem skôr,nech mám pásy vybavené ..vidíš ,o ktorej sem chodím .-) ..pol tretej ráno a ja tu straším..hoďku som zaspala pri telke 🙂

lianka7
14. nov 2011

@woman04 Tak to sme tu mohli byť spolu,presne odvtedy nespím...len sa mi nechcelo zapínať notebook...Prvá noc,čo som nemohla spať a dúfam,že posledná,kým sa mimčo nenarodí 😉
@liat Aj ja si viacmenej myslím,že to bude ok,ale budem pokojnejšia,keď mi tú krv zoberie. 😉

zlamal.i
14. nov 2011

dobre ranko babule 🙂 tak ako? ja som v noci nemohla spat,bola som niejaka nervozna a strasne som sa potila.rano som vstala ,hned som bezala na zachod lebo mi prislo zle uf.takze u mna ziadna zmena.vcera som si dala dlhu prechdzku a hopsanie ne lopte,no ako vzdy nic.to zas bude dlhy ,nudny den ☹
uz som si objednala vlozku do vajicka pre novorodenca,tak som rada 😉

kaia
14. nov 2011

Ahojte, u nas noc tiez nic moc. Artur ochorel a tak bol kazdych 30 minut hore ☹. Teraz sa nam choroba vazne nehodi, ale co s tym... 😝

liat
14. nov 2011

dobre ranko. Baby prosim vas viem ze sa tu o tom pisalo uz vela, ale este raz- materska sa vyplaca za pracovne dni alebo kalendarne dni v mesiaci??? Dakujem moc

kaia
14. nov 2011

@liat, myslim, ze za kalendarne dni 🙂

harper
14. nov 2011

@liat hej kalendarne.

liat
14. nov 2011

@harper diky, juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

cucovia
14. nov 2011

@kaia u nás detto! aaaach jaj ☹

@dominika_sk fuuuu nechapem že aj takto môže (musí??) vyzerať pôrod! držím palce, nech máte s malinkym len krásne chvíle pred sebou a to nepríjemne vyhláška zo spomienok!

@trinka naaadherne vlasate dievčatko, blahozelam! 🙂