Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@zrzulienka ----32
@luppita ------------------33
😀
dnes mame termin!!!!
zatial nic ☹
@dominka757 -------34
ale baby uz by sa to mohlo zacat zmensovat...tieto cisla su nejake vysoke 😲
posledne dni to flakame s tymi porodmi,len aby to neprislo vsetko naraz... 😉
@lianka7 ten pondelok 21.11 je pekny datum ale aj 20.11 ten sa zas nasmu ocinkovi paci...nasla som celkom fajn clanok o otvarani pred porodom konecne mam ako taku predstavu o tom co sa s tym krckom ma vlastne diat
http://rodicovstvo.wordpress.com/tehotenstvo/po...
Ahojte babulky
tak vidim, ze sa to zatial moc nepohlo. ja som si vecer myslela ze do rana pojdeme do nemocky mala som asi hodku a pol kontrakcie kazd. 15 min..a bolo mi zle od zaludka, bolest bol aaj v krizoch.. no potom som si sla lahnut a zobudila som sa o pol 4 a nemohla som spat :( Brusko tvrdne aj teraz sem tam ale strasne ma tlaci zo spodu, podla mna sa otvarame, no ako to vsetko je by sme sa zajtra vecer mali dozvediet. Bola by som stresne rada keby nam Dr. povedal rodime 😅 aj ked sa bojim ale to my asi vsetky..
A fakt nas tu je hojne ktore sme este cakatelky treba s tym nieco robit 🙂 Ale ako citam su tu naplanovane porody tak sa to asi zase trosku pohne 😉 Prajem vam krasny dnik
@kaia tak mam dnešnú poradňu za sebou 😉 bola som na monitore, dr. ma poslala pre istotu ešte aj na prietoky...tam som sa dozvedela že malý ma 3900g 😕 po absolvovaní monitoru a uzv dr. najprav chcela, aby som prišla na budúci pondelok t.j. 21, týždeň po termíne, ale hneď mi aj povedala, že to ma už hospitalizujú, ale potom sa rozhodla, že mám prísť pre istou aj zajtra na monitor. Tak uvidím...
To znamená, že oni hospitalizujú až týždeň po termíne, tak sa nemusíš báť... 😉
Malému prajem skoré uzdravenie a ty si hlavne dávaj pozor aby si neochorela. Ja som stále ešte chorá, mám kašeľ ale najviac ma trápi ten plný nos ☹
@dena, dakujem za info, potesila si ma 🙂. Dufam, ze aj ten moj doktor, ktory sice ordinuje pod GNP, ale sidli v Ruzinove to vie... lebo minule hovoril, ze druhy den po termine bude hospitalizacia 😝.
Snad sa nase deticky rozhodnu este skor, ako by to malo hrozit 😎.
Drzim palce, nech si aj Ty rychlo fit a zelam uspesny zaver s bruskom 😉 😉 😉
@romi55 ja som mala termín tiež 10teho a zajtra nastupujem do nemocnice teším ale aj bojím 😒
@charlottte tak držím palčeky aby všetko dobre dopadlo 🙂
@romi55 dakujeeem,aj ja držím palce nech to už máme všetky za sebou 🙂
@22nikuska ahoj,ja som ešte doma,ale zajtra už nastupujem do nemocnice, takže sa asi nestretneme kedže ešte sa nechystáš rodiť 😀 juj teším sa ale aj bojím ☹
@22nikuska ahojky diky za ten clanok co si sem dala som si to precitala a su tam super info 🙂 aspon som sa zase dozvedela nieco nove aj ked idem rodit uz tretie este som dost vela veci nevedela este raz diky 🙂
@charlottte drzime palce;)
@liat ja som nad mieru spokojna, ked prislo rozhodnutie a hovorila som to mm, tak bol z toho mimo, ze sedim doma na zadku a mam viac ako ked som chodila normalne do prace. Ale to je tym, ze som si doplacala do maxima dnp. Inak mam tatrabanku, ale mozno to posielaju podla nejakeho ineho kluca, to len aby si nebola v strese, ze to tam este nemas. Mne prisla asi pred hodinou sms. 🙂

dobre ranko.poradna za nami krcok sa neskratil stale je 3cm,ale vraj na spicku prsta sa otvoril.nechapem tomu.som myslela ze sa musi najskor celkom skratit az potom sa zacne otvarat 😕