Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@hajatanufus no mne sa tiez ten clanok pacil...zaujimave veci co som naozaj nevedela,len som tak tusila ze ako by to malo asi byt 🙂
@karap mas to veru riadne taske a muzik ma v pazi, nic moc, ale vidis zvladla si, mi toho musime zvladat podstatne viac ako niaky chlap...
moj muz ma zase obdoobie vysedavania za PC, strasne ma to stve, lebo sa sem odteperi , sluchatka na uziach a ani obraz ani zvuk. dnes mal mat volno, no nakoniec robi, zatra mam Dr, tak som ho poziadala nech ostane doma s drobcom, nech ho nemusim rano skoro budit a obliekat a trepat do BA, tam vysadit u niekoho (neviem u koho, lebo moja mami robi....). lenze kedze sedel za PC do noci, rano zaspal, zabudol si mob doma (tak ani nemam ako zitit ci bude zajtra doma ci nie)som zvedava ako vyriesim drobca ked pride o 10tej vecer a oznami mi , ze robi zajtra, odisiel bez dokladov od auta (dufam, ze to na pokutu bude), ani psa nevyvencil.... proste nic. Vcera som ho poziadala , ci by mi mohol rozmasirovat lytka, bo krce do nich dostavam a jeho odpoved, ze mi tie moje chlpate lytka moze .... hlavne , ze ked chce sex tak mu chlpate nohy nevadia.... proste kus .... nerozumiem tomu, doteraz bol fajn a cim je blizsie k terminu a cim ja menej vladzem tak sa zacne chovat ako uplny.... ked prave teraz by mi mal najviac pomahat, som z toho nervozna a smutna a a a ☹ ☹ ☹
@luppita ..hej,dal mi poradňu na utorok,asi preto,že je vo štvrtok voľno...ja som trúba,lebo sa mi driemalo,zaspala som po sediačky pri telke a mne stačí chvíľa,zapla som comp strašila 🙂 ..ľahla som o 4 a o 8 som bola hore,keď tom išiel do roboty,zobudila som sa na hrozný sen...potom som zalomila ešte pred obedom na 2,5 hoďky 🙂
ahojte 🙂
malinka prave pred pol hodinou oslavila svoj prvy tyzden a este stale v nemocnici ☹
ale dnes uz na stastie bilyrubin klesol, aj ked nie na normal, ale aspon nieco, lebo uz sa zopar dni drzal stale vysoko... ak klesne aj do zajtra, tak nas uz konecne zajtra asi pustia... zacinam sa potichucky tesit
@blackrose tak nech su zajtra vysledky co najlepsie. Ako to inak vyzera teraz na kramaroch? Je tam teda aj @veronika1417?
ahojte dufam ze sa k vam mozem pridat termin mam 30 novembra a zda sa mi to este taak daleko najradsej by som to uz chcela mat za sebou ..........ale to urcite kazda z vas 🙂
@harper mala by tu byt, malinku Melaniu som na novorodeneckom videla, ina tam nebola a kedze Veronika bola po cisarskom, tak to bola asi teda jej. Ale bolo plne nadstandardne, tak neviem ci je na osmom alebo na deviatom, ale teda nestretla som ju, resp. o tom neviem... skoda...
inak je tu stale plno, dnes ku mne dali jednu mamicku, ktora cakala od vcera na osmom, ale dnes aj vcera prepustili vela mamiciek, tak sa izby zase doplnili. Ja som mala asi stastie, ze som isla rovno na deviate
kazdy den sa tu rodi vela deticiek (cca 10 za den), hlavne posledne dni a v ten magicky datum 11.11.11 tiez 😉
ked som rodila ja, tak tu tusim boli len 3 porody
@kaia no,uvidime,to som si len ja tak typla,lebo 22-ho uz budem 9.den po termine,tak snad dlhsie ma uz nenechaju 😉 Vsak kto to potom porodi? 😀
Inak je 5hodin vecer a deti maju este hlboku noc[kedze isli spat neskoro poobede]Som zvedava dokedy budu ponocovat.Muz bude mat radost 😝 ,lebo som konecne ,,dostala rozum,,okolo 20,30 sa zatvaram s knizkou v izbe a odpocivam.O deti sa musi postarat on:umyt zubku,dat pyzamko a ulozit do postele.vsak ked sa Simuska narodi,budem mat co robit s nou a nie este aj z detmi....tak nech si chlapec zvyka 😀
ahojte kocky 🙂 ako sa mate ? my dobre, dnes sme vybavili vsetko, od rodneho listu az po poistenie, tak som rada ze to mame vsetko za sebou.Maly je anjelik , cez den krasne hajuska, no len v noci sa nam tazsie zaspava, ale naucime sa 🙂 a vy kinderka 😀 co este ste, ako sa mate ? prajem vam nech uz mate svojich drobcekov pri sebe co najskor 🙂
zasa ma bola krize ach,termin mam 21.11 ale dufam v kutiku duse ze to bude skor.dnes som mala riedne depky cez den,bola som podrazdena a na nikoho som nemala naladu ☹ uz nech to skonci... asi si pojdem dat teply kupel,hodim si niejaku masku na tvar a budem sa snazit relaxovat.zajtra idem do poradne,takze o 6.00budicek.dufam ze zajtra bude lepsia nalada.
@ gloria9 Gratulujmee k syncekovi 🙂
no ja zajtra začína posledný ( dúfam) 40 tt, a verím že naša milejdy sa už koknečne rozhýbe a vylezie von ,lebo posledné čo chcem je rodiť sloníka. všetko už mám nachstané, tak nech už ide 😀 aj moja mama je u na prášky lebo sa už neviem dočkať momentu nech sme po pôrode a doma obe zdravé.
inak brucho mám stále ako kameň, ale dnes ma inak nič nebolí, ani kríže ani brucho nič, čo mám skákať nech sa slečna rozhýbe 😖
Tak u mn a nezabera ani skakanie na fit lopte, ani umývanie okien ani nič.Ale ved načo by sa malý ponáhlal do takej zimy. 😀 Kolko bude vážit si ani neviem predstavit lebo tri týždne dozadu mal 3300 ale dufam že sa do 4000g vpraceme 🙂 Ináč termín mám o tri dni a to je štátny sviatok, celkom fajn rozprávky idu v telke tak uvidíme či ich pozrieme este 2v1 😀

@charlottte tak sa asi nestretneme.no uvidime mozno budeme prekvapene....xi
mne dr povedala ze ked neporodim do terminu,to je buduci tyzden stvrtok 24.11 tak ma hned posle do nemocnice.