Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby nebolia vas niektoru klby na prstoch na rukach?
juj dnes akosi brusko boli.
ozaj dufam ze uz ziadna nepapate magnezium..... 😕
baby, prvykrat pocitujem slabe bolesti ako pri menstruacii 😕
@22nikuska u mna je to podobne tiez som nervozna a hlavne na malu stale vrcim aj teraz musim predychavat jak ma vytaca lebo je uplne protivna a robi zle malej tak som tu mensiu dala spinkat nech je tu klud lebo sa musim velmi ovladat aby nedostala na zadok 😠
@hajatanufus no chudatka,ale ked oni potvorky ako keby vedeli ze sme nervozne ze prave v tedy hnevaju... 😖
Ahojte dievcence 🙂 V piatok 10.11. sa nam o 5:50 narodil krasny zdravy syncek Jurko, s mierami 3390g a 50 centi 😉 Je to cely tato. Porod bol veeelmi rychly, manzel mi moc pomohol, ze bol pri mne. Myslela som na vas vsetky a prajem vam vela zdravicka a stasticka.
@atima ja u Fantazirovej. Nevies, co vsetko treba zobrat pre babatko? Stacia ozaj plienky, krem na ritku, vlhcene obrusky a potom pri odchode oblecenie a 2-3 latkove plienky pod hlavku, ako som tu kdesi citala? Ja som si pre istotu pripravila este jedny pletene ponozticky a cumlik, keby bolo treba...
@ajvetka Jeeeeej blahoželám aveľa zdravíčka a mliečka prajem.
Ja som bola dnes 1x s meli v poradni a , že málo priberá má 3100gtak ju asi začnem aj prikrmovať 🙂
@preshibana este rukavicky, aby drobec neposkrabal.
@ajvetka blahozelam
@harper aha, ano, aj to mam v taske...vidis, to by som si spomenula az v porodnici, ze som ich brala.... 🙂 vdaka 🙂
čaute baby, tak už aj my sme doma oddnes...@denis006 je ešte stale v nemocnici, mala jej ma žltačku 😒 ani som sa nestihla rozlučiť, ako sme museli bežať, snaď mi odpusti 😕 maleho sme dnes už aj okupali, aj prebalili, všetko prebehlo bez problemov, len monitor dychu nam štyrikrat spustil alarm, tak som na nervy,stale to sledujem, aj maleho, ale prehodila som tie dossky pod plachtu a zatial nič 😔 musim si zaklopať a dufam že už žiadny alarm ani pipať nebude, lebo dneska už aj tak spať nebudem od strachu.
@dominika_sk Jeeej to je super ze ste uz domka.. u nas pustaju najskor po 5 dnoch . Tak si uzivajte jeden druheho a vela mliecka prajem 🙂
Dnes ráno o 02:30 som mala bolesti. Myslela som, že to už začalo. Po hodine znovu. Potom som zaspala ako drevo. Ráno o 06:30 znovu. Potom nič a okolo 10:15 sa malé tak prevaľovalo, myslela som, že robí salto. Pritom posledné 2 týždne už boli pohyby také pomalé a neboleli. Mám pocit, že je priečne, alebo sa znovu pretočilo KP 😒 Alebo sa už pripravuje na pôrod. 😉
... Uvidíme aká bude dnešná noc.
...Cez víkend sme montovali detský nábytok - Hurá ! 🙂 Síce priešiel na poslednú chvíľu, ale podstatné je, že je všetko pripravené.
@preshibana ano stači to čo si pisala ja nastupujem v stredu rano 😉
ahojte moje.Tak nasa mala sa rozhodla uz prist.O 23,54 mi odtiekla voda...Zatial nemam bolesti,len take neprijemne tlaky,no zavolala som si sanitku.Radsej skor,nez neskor,kedze ako tretiacke sa mi to moze spustit dost rychlo 😉 Bojim sa strasne,no aj tesim,ze uz to bude za par hodin za mnou.Tak mi drzte palce.Koncim,idem sa obliect a pockat na tu sanitku.Ahojte

@henrieta44 krasne fotocky 😉
Inak,aj mne dnes nejako casto tvrdne brusko,zajtra mam poradnu,takze sa tesim,co nove sa zase dozviem 😉