icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lianka7
14. nov 2011

@henrieta44 krasne fotocky 😉
Inak,aj mne dnes nejako casto tvrdne brusko,zajtra mam poradnu,takze sa tesim,co nove sa zase dozviem 😉

liat
14. nov 2011

baby nebolia vas niektoru klby na prstoch na rukach?

trinka
14. nov 2011

@harper super si to vymyslela 😀

22nikuska
14. nov 2011

juj dnes akosi brusko boli.
ozaj dufam ze uz ziadna nepapate magnezium..... 😕

dominka757
14. nov 2011

baby, prvykrat pocitujem slabe bolesti ako pri menstruacii 😕

hajatanufus
14. nov 2011

@22nikuska u mna je to podobne tiez som nervozna a hlavne na malu stale vrcim aj teraz musim predychavat jak ma vytaca lebo je uplne protivna a robi zle malej tak som tu mensiu dala spinkat nech je tu klud lebo sa musim velmi ovladat aby nedostala na zadok 😠

22nikuska
14. nov 2011

@hajatanufus no chudatka,ale ked oni potvorky ako keby vedeli ze sme nervozne ze prave v tedy hnevaju... 😖

anulicek
14. nov 2011

@liat Bolia klbiky.. . ked napuchnem.. (teda najma rano) a vtedy, ked si neustrazim pitny rezim a malo pijem.. Ale to sa teraz, ked je zima tazko "pije"... 🙂

jedinecna
14. nov 2011

@liat mna strasne boli klby na rukach ... uz asi tak mesiac. vzdy rano ked sa zobudim, mam problem chytit aj pohar do ruky - tak to boli .... tak vzdy najskor pomaly rozcvicujem .....

ajvetka
14. nov 2011

Ahojte dievcence 🙂 V piatok 10.11. sa nam o 5:50 narodil krasny zdravy syncek Jurko, s mierami 3390g a 50 centi 😉 Je to cely tato. Porod bol veeelmi rychly, manzel mi moc pomohol, ze bol pri mne. Myslela som na vas vsetky a prajem vam vela zdravicka a stasticka.

preshibana
14. nov 2011

@atima ja u Fantazirovej. Nevies, co vsetko treba zobrat pre babatko? Stacia ozaj plienky, krem na ritku, vlhcene obrusky a potom pri odchode oblecenie a 2-3 latkove plienky pod hlavku, ako som tu kdesi citala? Ja som si pre istotu pripravila este jedny pletene ponozticky a cumlik, keby bolo treba...

woman04
14. nov 2011

@ajvetka Gratulujem 🙂 ..nech sa vám darí,super,že pôrod bol rýchly 😉

janap24
14. nov 2011

@ajvetka gratulujem

romi55
14. nov 2011

@ajvetka gratulujem 🙂 .. takže sa v pôrodnici nestretneme 😒

janap24
14. nov 2011

@22nikuska nie nie nepapame magnezium🙂

liat
14. nov 2011

@anulicek jedinecna a vieme preco to mame? kvoli vode v tele?

stellamiapiccola
14. nov 2011

@ajvetka Jeeeeej blahoželám aveľa zdravíčka a mliečka prajem.
Ja som bola dnes 1x s meli v poradni a , že málo priberá má 3100gtak ju asi začnem aj prikrmovať 🙂

jedinecna
14. nov 2011

@liat ja si myslim ze je to aj kvoli vode, opuchy trochu, zvysena vaha....prstene co som nosila pred tehotenstvom - teraz nemam ani sancu dat na prst ....asi je to jedno s druhym ... treba uz len vydrzat .... aj ked by to veru uz mohlo byt ....

woman04
14. nov 2011

@22nikuska ..ja veru papám,kázali kvôli zvýšenému tlaku 🙂

harper
14. nov 2011

@preshibana este rukavicky, aby drobec neposkrabal.
@ajvetka blahozelam

preshibana
14. nov 2011

@harper aha, ano, aj to mam v taske...vidis, to by som si spomenula az v porodnici, ze som ich brala.... 🙂 vdaka 🙂

dominika_sk
14. nov 2011

čaute baby, tak už aj my sme doma oddnes...@denis006 je ešte stale v nemocnici, mala jej ma žltačku 😒 ani som sa nestihla rozlučiť, ako sme museli bežať, snaď mi odpusti 😕 maleho sme dnes už aj okupali, aj prebalili, všetko prebehlo bez problemov, len monitor dychu nam štyrikrat spustil alarm, tak som na nervy,stale to sledujem, aj maleho, ale prehodila som tie dossky pod plachtu a zatial nič 😔 musim si zaklopať a dufam že už žiadny alarm ani pipať nebude, lebo dneska už aj tak spať nebudem od strachu.

janap24
14. nov 2011

@dominika_sk Jeeej to je super ze ste uz domka.. u nas pustaju najskor po 5 dnoch . Tak si uzivajte jeden druheho a vela mliecka prajem 🙂

ninka23
14. nov 2011

Dnes ráno o 02:30 som mala bolesti. Myslela som, že to už začalo. Po hodine znovu. Potom som zaspala ako drevo. Ráno o 06:30 znovu. Potom nič a okolo 10:15 sa malé tak prevaľovalo, myslela som, že robí salto. Pritom posledné 2 týždne už boli pohyby také pomalé a neboleli. Mám pocit, že je priečne, alebo sa znovu pretočilo KP 😒 Alebo sa už pripravuje na pôrod. 😉
... Uvidíme aká bude dnešná noc.
...Cez víkend sme montovali detský nábytok - Hurá ! 🙂 Síce priešiel na poslednú chvíľu, ale podstatné je, že je všetko pripravené.

atima
14. nov 2011

@preshibana ano stači to čo si pisala ja nastupujem v stredu rano 😉

dena
14. nov 2011

@ajvetka srdečne gratulujem a prajem veľa mliečka 😉

hajatanufus
14. nov 2011

@ajvetka blahozelam a prajem vela zdravicka a mliecka
@22nikuska ved to ze oni to citia 🙂 a najhorsie je ze neviem starsiu naucit poobede spinkat a potom je taka ze ma hneva ☹ a potom ma stve ze aj ja som na nu zla ☹

kaia
14. nov 2011

@22nikuska, mne praveze lekar minulu poradnu predpisal magnezium, lebo som mu spomenula, ze v noci dostavam krce do noh (obcas) 😒. Tak mam brat jednu tabletku pred spanim a naozaj mi to preslo 😎. Ale asi tym oddialujem finale, vsak?

kaia
14. nov 2011

@ajvetka, gratulujem k Jurkovi 😎

karap
14. nov 2011

ahojte moje.Tak nasa mala sa rozhodla uz prist.O 23,54 mi odtiekla voda...Zatial nemam bolesti,len take neprijemne tlaky,no zavolala som si sanitku.Radsej skor,nez neskor,kedze ako tretiacke sa mi to moze spustit dost rychlo 😉 Bojim sa strasne,no aj tesim,ze uz to bude za par hodin za mnou.Tak mi drzte palce.Koncim,idem sa obliect a pockat na tu sanitku.Ahojte