Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@anicka87 :D no a ani v plane som to nemala :D a čo akom vy ? už sa niečo rozhybalo ?? mi sme sa vratili včera domkov konečne .. prva noc doma 🙂
tak my sme už doma 🙂 Maximko sa narodil 11.11.11 o 17.58 .. merial 54 cm a važil 3 395 g .. všetkym mamičkam, ktore medzi časom tiež stihli tak gratulujem a tym ktore ešte čakaju držim palce a prajem vela štastia a čo najmenej bolesti .. a potom už len radosti 🙂
@eskymacik17 Blahozelame ..mate krasne miery aj datum narodenia🙂
@majoslava juuuj moja tak to ti teda držím palčeky aby ti to bezbolestne spravili a aby sa ti to hlavne rýchlo zahojilo... ten tvoj drobček pekne priberá...bud rada 🙂 a kedy idete na očné? dufam mu tam daju niečo čo mu pomôže..chudatko maličke sa musí trápiť hned ☹ , len čo sa narodil.. a to chytil nejaký prievan alebo čo?
ja tiež pijem čaj s medíkom a citronom už od nedele... ale až teraz sa mi kus polepšilo, ked som si v lekárni kupila cmulacie tabletky 🙂 tak dufam mi to do porodu prejde...
@dadka_11 gratulujem a tiez prajem vela zdravicka a mliecka a vsetkym ostatnym mamicka tiez prajem vsetko nejlepsie a nech si babatka uzivate 🙂
@eskymacik17 Gratulujem ku pokladu! 🙂
@eskymacik17 gratulujem a prajem vsetko dobre hlavne zdravicka a mliecka 🙂
babneky, blahozelam vsetkym maminkam, ktore to uz maju za sebou, posledne dni len citam, neprispievala som, bo sa mi nedalo a teraz sa vas tolko nakopilo, ze uz ani nemam prehlad ktora to uz mate za sebou..a ostatnym mminkam-este cakatelkam zelam lahky a rachly porod 😉 😉 😉
@dominika_sk trinituska@gmail.com, meno babatka, datum, cas narodenia, miery a nick maminky 😉
Dnes to mám za 11 🙂

konecne po ôsmich dnoch prenasania sa vypytala moja dceruska na svet.. uz vcera rano o piatej a teraz sme uz konecne spolu v naruci.. obe zdravucke..
vsetkym maminkam prajem vela zdravia a mliecka a tie co este cakaju, tak ten najlahsi pôrod...