icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dadka_11
16. nov 2011

konecne po ôsmich dnoch prenasania sa vypytala moja dceruska na svet.. uz vcera rano o piatej a teraz sme uz konecne spolu v naruci.. obe zdravucke..
vsetkym maminkam prajem vela zdravia a mliecka a tie co este cakaju, tak ten najlahsi pôrod...

lianka7
16. nov 2011

@dadka_11 gratulujeeeeem,uz nas zacina ubudat-pomaly ale isto 😉
@janap24 A kedy najblizsie ides k svojmu dr.?
@blackrose No vidis,tesim sa s tebou!!! 😵 😵 😵
@marvis Krásna princeznička 🙂

janap24
16. nov 2011

@dadka_11 jeeej gratulujeme 🙂

woman04
16. nov 2011

@kaia ..tiež mám túto dilemu a stále to nechávam tak,lebo nikdy neviem ,kedy to bude a tiež mám pocit,že to bude zaprášené,keď vidím ,ako je hneď všade prach..aj matrac mám v igelite..to je robota na pár minút.. 🙂

janap24
16. nov 2011

@lianka7 No tak to vyzera ze az ked to na mna pride tak mu mam zavolat..vraj aj v noci nie je problem tak som zvedava ci to aj dodrzi. 😖

eskymacik17
16. nov 2011

@anicka87 :D no a ani v plane som to nemala :D a čo akom vy ? už sa niečo rozhybalo ?? mi sme sa vratili včera domkov konečne .. prva noc doma 🙂

eskymacik17
16. nov 2011

tak my sme už doma 🙂 Maximko sa narodil 11.11.11 o 17.58 .. merial 54 cm a važil 3 395 g .. všetkym mamičkam, ktore medzi časom tiež stihli tak gratulujem a tym ktore ešte čakaju držim palce a prajem vela štastia a čo najmenej bolesti .. a potom už len radosti 🙂

janap24
16. nov 2011

@eskymacik17 Blahozelame ..mate krasne miery aj datum narodenia🙂

bleble
Odpoveď bola odstránená
danka89
16. nov 2011

@majoslava juuuj moja tak to ti teda držím palčeky aby ti to bezbolestne spravili a aby sa ti to hlavne rýchlo zahojilo... ten tvoj drobček pekne priberá...bud rada 🙂 a kedy idete na očné? dufam mu tam daju niečo čo mu pomôže..chudatko maličke sa musí trápiť hned ☹ , len čo sa narodil.. a to chytil nejaký prievan alebo čo?
ja tiež pijem čaj s medíkom a citronom už od nedele... ale až teraz sa mi kus polepšilo, ked som si v lekárni kupila cmulacie tabletky 🙂 tak dufam mi to do porodu prejde...

lianka7
16. nov 2011

@janap24 A dnes sa ako citis?Mozno sa ti to uz spusti aj dnes... 😉

hajatanufus
16. nov 2011

@dadka_11 gratulujem a tiez prajem vela zdravicka a mliecka a vsetkym ostatnym mamicka tiez prajem vsetko nejlepsie a nech si babatka uzivate 🙂

stefie
16. nov 2011

@janap24 na zastavenie??? su normalni??? ved si v termine uz...porod sa vraj zastavuje len do 36 tt, niekedy aj skor to vzdaju... a tvoj gyndos preco nezakroci?

lianka7
16. nov 2011

@eskymacik17 Gratulujem ku pokladu! 🙂

hajatanufus
16. nov 2011

@eskymacik17 gratulujem a prajem vsetko dobre hlavne zdravicka a mliecka 🙂

janap24
16. nov 2011

@stefie No ved to sa kazdy cuduje..ze naco zastavovat. moj gyndos vravi aby sme tomu nechali volny priebeh nech to pride samo bez vyvolavacky ze je to najlepsie.

janap24
16. nov 2011

@lianka7 dnes ..no mam tvrdnutie aj pobolievanie ale nic extra.

stefie
16. nov 2011

babneky, blahozelam vsetkym maminkam, ktore to uz maju za sebou, posledne dni len citam, neprispievala som, bo sa mi nedalo a teraz sa vas tolko nakopilo, ze uz ani nemam prehlad ktora to uz mate za sebou..a ostatnym mminkam-este cakatelkam zelam lahky a rachly porod 😉 😉 😉

stefie
16. nov 2011

@janap24 tak ti drzim palce, nech t mas cim skor za sebou 😉 😉

janap24
16. nov 2011

@stefie Dakujem krasne.. uz sa tam az budem bat ist ci ma nenechaju aby zastavili ..lebo co ak bolesti budu a nebudem sa otvarat.

trinka
16. nov 2011

@dominika_sk trinituska@gmail.com, meno babatka, datum, cas narodenia, miery a nick maminky 😉

ninka23
16. nov 2011

Dnes to mám za 11 🙂

ninka23
16. nov 2011

@marvis Blahoželám 🙂 Inak tie návštevy v NR pôrodnici na chodbe, no otras... Za 20 rokov sa nič nezmenilo.

kaia
16. nov 2011

@woman04, tiez mam matrac v igelite 🙂. Rozmyslala som, ze to urobim, ked sa vratim z porodnice a bude to cerstve a ciste, ale ci budem mat energiu... to neviem 😀

lianka7
16. nov 2011

@ninka23 Aj ja 😵
@janap24 U mna podobne,dost mi tvrdne brusko a klasika pobolievanie...

janap24
16. nov 2011

@lianka7 asi musime len cakat a cakat...Chlapci vraj maju cas 😅

ninka23
16. nov 2011

@woman04 Ja mám tiež všetko v igelite ( matrac, paplónik, autosedačku, prebaľovaciu podložku). Veď by to bolo zaprášené. Nachystá to manželík deň pred príchodom z pôrodnice. 😉

lianka7
16. nov 2011

@janap24 Ved prave,mali lenivci 🙂

woman04
16. nov 2011

@kaia ..ja tiež tak,aj hniezdo som oprala a dala do igelitu.v najhoršom tato podľa inštrukcií vyzdobí..všetko je v postieľke nachystané..akurát kolotoč namontoval a púšťa mi ho 🙂

janap24
16. nov 2011

@lianka7 a to som v 8 mrs. bola 3tyzdne pre skracovanie krcka. a presne ako som vravela nakoniec este prenasat budeme.