Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby ked povie lekar ze nalieha hlavickou tak to znamena co?
Ak mi ešte raz niekto povie,,Ty sa ešte kotúlaš" tak ho prepichnem pohladom 😠
@liat no zase ako sa to vezme, mne malá nalieha hlavičkou od 20tt , v 24tt sa mi zosunula úplne dolu a trolinu sa mi začal skracovať aj krčok, no a teraz som v 40tt a už nervozne čakám, že kedy sa konečne už u mň§a rozbehne pôrod. takže je to asi individuálne, ale držám ti palčeky, nech je o u teba blížiaci sa pôrod 😉
ahojte dievčatá...konečne sa hlásim z domova...Včera nás už konečne pustili...mali sme novorodeneckú žltačku a malú nechali pod svetlom takmer 50 hodín...ešte sa musí doma opaľovať na slniečku 😀 ...
Ďakujem všetkým za gratulácie a ešte dopĺňam info, ktoré manžel neuviedol...@haroper pôrod prebehol spontánne (údaj do tabuľky).
Všetkým mamičkám, ktoré rodili kým som tu nebola srdečne blahoželáme a želáme veľa radosti a zdravíčka 🙂 a čakateľkám aby to už mali čím skôr za sebou a tešili sa z bábätiek. 😉
@milek tak toto začína vytáčať už aj mňa, už mi len vyvolávajú či som ešte v kope a že dokedy, tak len každému odvrknem, že sa mi ešte nechce, no opak je pravdou, už to chcem mať za sebou, už šaliem. 😠
@henrieta44 Mi hovor, ja už tiež čakám kedy sa to spustí a to nevravím o mužovi chudák , ten len ked zjaknem už aj vyskočí a bere kufor že ideme 😀
@henrieta44 @milek dievčatá, ale najprv chcem jaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 veď ja už mám po termíne 😎
Dnes som tu ešte nevidela Harper, nerodí náhodou?
Ahojte, @milek @nikuska keby ste tak mali pravdu, ale len som pred chvilou zapla pc, a od rana som vas len tak sledovala na mobile, z ktoreho nerada odpisujem, lebo nie vzdy to prejde. Dnes som mala poradnu - capik skrateny na 1-1,5cm, hrdlo volne pre prst, nad vchodom hmatna hlavicka plodu. V pripade ze by sa cokolvek stalo, krvacanie, odtok vody, bolesti, alebo by som necitila dlho pohyby okamzite prist na prijem do nemocnice, inak o tyzden v stredu na poradnu, kde mi oznamia, ze ma v piatok, co je tradicia na kramaroch (sedem dni po termine) prijmu.
Takze asi tolko, a teraz zase idem dolu do kuchyne - mlada dostala chut na babovkove cesto, tak idem dat ten zbytok upiect. 😀
@kaia hej, hej ja viem 🙂
ta poradna dnes celkom sikovne skoncila. Rano som sa bala ze kolko tam budem cakat, lebo si ma minule na monitor napisali len tak bokom, uz to mali kompletne plne, kedze zajtra je sviatok, ale prisla som tam, prazdna cakaren, tak som zaklopala otvorila sestricka a hned ma brala dovnutra. Potom som sa presunula k lekarovi, to som vedela ze pride az na pol desiatu, lebo dovtedy je hore na oddeleni, sestricka mi zmerala tlak, skontrolovala moc a povedala ze hned ako pride lekar ma supne do kabinky, aj tak bolo, tak o 9,50 som uz volala mm ze moze ist z parkoviska blizsie k vchodu a ze uz ideme domov. 🙂
a blahozelam vsetkym novym maminkam, lebo uz nejako nestiham, ale este to potom skontrolujem a doplnim tabulku, vcera vecer mi prisla sms, ze porucha na internete bola odstranena, tak som zvedava ci to tak bude naozaj.

@janap24 Ano,aj to sa moze lahko stat... 😒