icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lianka7
16. nov 2011

@janap24 Ano,aj to sa moze lahko stat... 😒

kaia
16. nov 2011

@woman04, aj my mame veci do postielky v igelitoch 😉. Este si chcem pozriet tasku do porodnice, ze co som si tam pred dvoma mesiacmi vobec zbalila... 😀

kaia
16. nov 2011

@dena, dnes si sa tu este neobjavila, si este vobec doma? 🙂

woman04
16. nov 2011

@kaia ..ja si musím tú kabelu zbaliť,všetko mám nahádzané v IKEA taške, každý deň to odkladám..idem tuším na to 🙂

liat
16. nov 2011

baby ked povie lekar ze nalieha hlavickou tak to znamena co?

kaia
16. nov 2011

@liat, podla mna to znamena, ze sa pripravuje na finale, ktore je bliiiizko 🙂

janap24
16. nov 2011

@liat Ze uz je to co nevidiet 🙂

woman04
16. nov 2011

@liat mne to píšu už 2 týždne 🙂

dena
16. nov 2011

@kaia práve sme teraz dorazili domov 🙂 každý deň chodím na monitor, ale dnes som sa ešte stavila aj u rodičov 😉 stav stále nezmenený a keď sato ani nezmení, tak zajtra zas na monitor 😎 a ďalej čakať...

kaia
16. nov 2011

@dena, tak vitaj este medzi nami, uz som sa zacala tesit s Tebou 🙂

lerenard
16. nov 2011

@liat aj mne to uz 2 tyzdne hovori doktor,ze maly nalieha hlavickou a otvorena len na spicku prsta..asi uz nic nieje zaruka ze to pride skor,ani odtecena hlienova zatka,ani otvorenie na niekolko cm🙂 moja mamina mi vravi, ze skrupinka praskne sama ked bude cas🙂)

dena
16. nov 2011

@kaia ani mi nevrav, v noci som si aj myslela, že už, ale malému sa akosi nechce 😒 .asi naozaj čaká na 21. 😎 naši ešte na začiatku tehu vraveli, kiež by sa narodil na dedkovu 60...tak keď bude čakať, možno sa aj stretneme v pôrodnici 😉

lianka7
16. nov 2011

@dena Zrejme Paťkovia majú čas-už sa na to psychicky pripravujem aj ja 😀

kaia
16. nov 2011

@dena, niezeby som Ti priala este s porodom pockat, ale rada by som Ta tam stretla 😎. Ja sa citim tak, ako keby mal prist porod na jar, tak uvidime...

milek
16. nov 2011

@liat Mne nalieha hlavičkou už dva týždne a prechodna na dva prsty som taktiež dlho a malý ten je v klude 😀

milek
16. nov 2011

Ak mi ešte raz niekto povie,,Ty sa ešte kotúlaš" tak ho prepichnem pohladom 😠

janap24
16. nov 2011

@lianka7 my tiez este zvazujeme ci bude Marco alebo Patrik tak asi na tom nieco bude ze sa im nechce🙂

janap24
16. nov 2011

@milek juuj tieto otazky poznam..mna to tiez tak stve. a najlepsie ked mi niekto zavola ta co este nic? 😠

henrieta44
16. nov 2011

@liat no zase ako sa to vezme, mne malá nalieha hlavičkou od 20tt , v 24tt sa mi zosunula úplne dolu a trolinu sa mi začal skracovať aj krčok, no a teraz som v 40tt a už nervozne čakám, že kedy sa konečne už u mň§a rozbehne pôrod. takže je to asi individuálne, ale držám ti palčeky, nech je o u teba blížiaci sa pôrod 😉

denis006
16. nov 2011

ahojte dievčatá...konečne sa hlásim z domova...Včera nás už konečne pustili...mali sme novorodeneckú žltačku a malú nechali pod svetlom takmer 50 hodín...ešte sa musí doma opaľovať na slniečku 😀 ...

Ďakujem všetkým za gratulácie a ešte dopĺňam info, ktoré manžel neuviedol...@haroper pôrod prebehol spontánne (údaj do tabuľky).

Všetkým mamičkám, ktoré rodili kým som tu nebola srdečne blahoželáme a želáme veľa radosti a zdravíčka 🙂 a čakateľkám aby to už mali čím skôr za sebou a tešili sa z bábätiek. 😉

henrieta44
16. nov 2011

@milek tak toto začína vytáčať už aj mňa, už mi len vyvolávajú či som ešte v kope a že dokedy, tak len každému odvrknem, že sa mi ešte nechce, no opak je pravdou, už to chcem mať za sebou, už šaliem. 😠

milek
16. nov 2011

@henrieta44 Mi hovor, ja už tiež čakám kedy sa to spustí a to nevravím o mužovi chudák , ten len ked zjaknem už aj vyskočí a bere kufor že ideme 😀

dena
16. nov 2011

@henrieta44 @milek dievčatá, ale najprv chcem jaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 veď ja už mám po termíne 😎

milek
16. nov 2011

Dnes som tu ešte nevidela Harper, nerodí náhodou?

22nikuska
16. nov 2011

@milek nad tym som aj ja uz rozmyslala...mozno rodi a betarka nedala vediet.... 😀

harper
16. nov 2011

Ahojte, @milek @nikuska keby ste tak mali pravdu, ale len som pred chvilou zapla pc, a od rana som vas len tak sledovala na mobile, z ktoreho nerada odpisujem, lebo nie vzdy to prejde. Dnes som mala poradnu - capik skrateny na 1-1,5cm, hrdlo volne pre prst, nad vchodom hmatna hlavicka plodu. V pripade ze by sa cokolvek stalo, krvacanie, odtok vody, bolesti, alebo by som necitila dlho pohyby okamzite prist na prijem do nemocnice, inak o tyzden v stredu na poradnu, kde mi oznamia, ze ma v piatok, co je tradicia na kramaroch (sedem dni po termine) prijmu.
Takze asi tolko, a teraz zase idem dolu do kuchyne - mlada dostala chut na babovkove cesto, tak idem dat ten zbytok upiect. 😀

kaia
16. nov 2011

@harper, to vies, uz sa tu pocitame, ci niekto nechyba 🙂

lianka7
16. nov 2011

@kaia 😀 😀 😀 😀

harper
16. nov 2011

@kaia hej, hej ja viem 🙂
ta poradna dnes celkom sikovne skoncila. Rano som sa bala ze kolko tam budem cakat, lebo si ma minule na monitor napisali len tak bokom, uz to mali kompletne plne, kedze zajtra je sviatok, ale prisla som tam, prazdna cakaren, tak som zaklopala otvorila sestricka a hned ma brala dovnutra. Potom som sa presunula k lekarovi, to som vedela ze pride az na pol desiatu, lebo dovtedy je hore na oddeleni, sestricka mi zmerala tlak, skontrolovala moc a povedala ze hned ako pride lekar ma supne do kabinky, aj tak bolo, tak o 9,50 som uz volala mm ze moze ist z parkoviska blizsie k vchodu a ze uz ideme domov. 🙂

harper
16. nov 2011

a blahozelam vsetkym novym maminkam, lebo uz nejako nestiham, ale este to potom skontrolujem a doplnim tabulku, vcera vecer mi prisla sms, ze porucha na internete bola odstranena, tak som zvedava ci to tak bude naozaj.