icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

hajatanufus
17. nov 2011

@kukina79 blahozelam mate nadherneho synceka a prajem vsetko naj vela zdravicka a mliecka 🙂

hajatanufus
17. nov 2011

ahojte dievcata ja som si dnes dala poriadne dlhu prechadzku a ked som prisla domov ma strasne boleli krize aj brucho tak som si na chvilu lahla no potom som si dala sprchu a trosku to polavilo ale asi pred polhodinou som zacala mat dost caste bolesti tak neviem ci sa to dnes este nerozbehne 🙂 a to som este poobede mala ist do poradne ale som to nestihla tak som pisala mojej midwife (po. asistentke) ci mozem prist az k veceru ale akosi citim ze by som tam nedosla tak jej idem napisat ze nepridem ze mozno budem rodit 🙂 tak drzte palce nech je to uz ono 🙂 tie bolesti maju intervaly menej ako 5 minut tak este pockam asi polhodku a ked sa to nezmeni tak volam sanitku voda zatial nepraskla tak neviem 🙂

z0e
17. nov 2011

Ahojte. Chcem sa spytat, ci je normalne, ked v noci som mala hodinu kazdych 10min bolesti, potom hodinu kazdych 7min, potom zase 10min a potom to postupne ustupovalo. Dnes mam cely den bolesti kazdych 15min, 20min, niekedy 30 min. V priemere takych 20min. A rano mi odisla zatka. Dakujem za rady.

hajatanufus
17. nov 2011

u mna to zatial nejako preslo tak uvidime co sa bude diat do rana ale uz by som to rada mala za sebou a mm by aspon nemusel ist zajtra do prace veru toto cakanie je hrozne a hlavne ta unava co citim bolia ma aj nohy ale asi od chodenia 🙂 vidim ze sme sa nejako preriedili

hajatanufus
17. nov 2011

@z0e myslim ze je to normalne aj ked neviem ti povedat ci mas len poslickov alebo to uz zacina ja mam bolesti do 5 min a potom to prejde asi na 15 min a potom zase tak tiez som z toho paf ale u kazdej zeny je to ine ja som pri prvych dvoch detoch nemala ziadnych poslickov

lenica81
17. nov 2011

@kukina79 takze spokojna s tym, ako vyzera... co priatel, to iste... 😉 a diky, hadam ten porod bude ok, aj keby bol taky rychly ako tvoj to by som brala... 😅
@22nikuska tak mne odisla dnes... taky hnedasty hlien, ako ked konci menzes... u mna... 😕

dena
17. nov 2011

@kaia veru to je pekný dátu, ale ja by som išla radšej čím skôr 😎
@22nikuska ja mám občas tiež taký, ale aj niekedy až ružovkastý asi týždeň a stále nič 😒
@z0e je to normálne... 😎
@harper kde si ???
kočky, dnes tu normálne nedokážem sedieť, tak strašne ma bolia kríže

harper
17. nov 2011

@dena som tu len nejaka unavena. sa mi nic nechce, najradsej by som uz bola zase nazad doma, len kedy sa tam dostanemeeeeeeee 😖 Dnes aj v obchode rano a ze vy co tu este robite?

lenica81
17. nov 2011

@dena tak co, vracias sa do nemocky... 😕 😉 ci nic noveho...

zlamal.i
17. nov 2011

@dena aj mna strasne bolia dnes mam celkovo na h...o den.som ako na drogach vsetko ma boli.snad zajtra bude lepsie 😒

lenica81
17. nov 2011

@harper to muselo potesit to v obchode... 🙄

mna nejako nohy bolia... a v noci som mala taky krc do nohy, ze ma vystrelo na posteli a mm sa zlakol, ze ci rodim, ale nie... 🙄 😀 ale bolest nenormalna...

zlamal.i
17. nov 2011

@z0e je to normalne,mne sa to uz stalo dvakrat ☹

22nikuska
17. nov 2011

ako vidim tak vsetky st to mali bud hnede,alebo krvave,,tak potom neviem co to je ☹

lenica81
17. nov 2011

ja som mala pocit, ze ako mi odchadzala ta zatka, tak aj som mala bolesti a teraz obcas nieco... skusim asi horuci kupel... ci mi moze teraz skor rupnut voda... co myslite... 😕

22nikuska
17. nov 2011

baby na akej stranke ste pozerali tie zlate detske nausnicky..a co tu boli tie motilikove kde sa daju dat urobit???

zlamal.i
17. nov 2011

@22nikuska zatka moze byt aj ako priesvitny gel.mojej kamoske odtiekla ako priesvitny gel 😉

dominka757
17. nov 2011

@22nikuska ja mam stale taky vytok.. 🙄 takze u mna je to normalne...

Zvýšený biely vaginálny výtok (leukokoréza), ktorý môže niekedy byť aj červený, hlavne po sexuálnom styku.. to bolo medzi tymi osobitostami v 9. mesiaci...

22nikuska
17. nov 2011

@lenica81 tak to neviem ci moze skor odtiect,ale mysliim ze tym nic nepokazis...bud to pretane alebo tomu kupel pomoze

22nikuska
17. nov 2011

@dominka757 doteraz som mala zvyseny vytok,to viem ze moze byt,ale toto bolo huste az ako zelatina a drzalo to pokope...boze to je opis

22nikuska
17. nov 2011

@zlamal.i no take cosi to bolo ako gel,alebo zelatina...fuj

dominka757
17. nov 2011

@22nikuska 😀 neboj moja, ja mam tiez vselijakeho druhu 😀 aj moj vyzera teraz presne tak podobne 😀

saemi
17. nov 2011

@22nikuska to ti už povoľuje tá hlienová zátka--- mne to tiež tak začalo

22nikuska
17. nov 2011

@saemi juj keby si tak mala pravdu...ach

22nikuska
17. nov 2011

@dominka757 no tak to tehotenstvo je cele nejake ine ako som mala pri prvom...myslela som ze budem vsetko vediet ale ee

dominka757
17. nov 2011

sa citis ako prvorodicka, ci? 🙂 to ty mas tusim presne termin ako mam ja ze? 24. 😵

z0e
17. nov 2011

@zlamal.i a nic sa nedialo? Teraz som mala dva krat po sebe uz 12 minute...tak som zvedava ako budem pokracovat..

22nikuska
17. nov 2011

@dominka757 ano mam 24...no tak zase tak davno to nebolo len 2,5r dozadu,ale vela veci uplne inak prezivam a hlavne prve bolo uplne bez problemou...

dominka757
17. nov 2011

@22nikuska to ti verim.. vela mamiciek hovori, ze kazde tehotenstvo je uplne ine... 😕

22nikuska
17. nov 2011

@dominka757 pri prvom mi tiez odisla zatka ale to som mala aj pravidelne bolesti,takze som na sto percent vedela ze to je ono a veru si nepamatam akej farby ani konzistencie to bolo....to je ten problem 😨

ninka23
17. nov 2011

@kukina79 Je zlatučký a fotogenický 😉