Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte dievcata ja som si dnes dala poriadne dlhu prechadzku a ked som prisla domov ma strasne boleli krize aj brucho tak som si na chvilu lahla no potom som si dala sprchu a trosku to polavilo ale asi pred polhodinou som zacala mat dost caste bolesti tak neviem ci sa to dnes este nerozbehne 🙂 a to som este poobede mala ist do poradne ale som to nestihla tak som pisala mojej midwife (po. asistentke) ci mozem prist az k veceru ale akosi citim ze by som tam nedosla tak jej idem napisat ze nepridem ze mozno budem rodit 🙂 tak drzte palce nech je to uz ono 🙂 tie bolesti maju intervaly menej ako 5 minut tak este pockam asi polhodku a ked sa to nezmeni tak volam sanitku voda zatial nepraskla tak neviem 🙂
Ahojte. Chcem sa spytat, ci je normalne, ked v noci som mala hodinu kazdych 10min bolesti, potom hodinu kazdych 7min, potom zase 10min a potom to postupne ustupovalo. Dnes mam cely den bolesti kazdych 15min, 20min, niekedy 30 min. V priemere takych 20min. A rano mi odisla zatka. Dakujem za rady.
u mna to zatial nejako preslo tak uvidime co sa bude diat do rana ale uz by som to rada mala za sebou a mm by aspon nemusel ist zajtra do prace veru toto cakanie je hrozne a hlavne ta unava co citim bolia ma aj nohy ale asi od chodenia 🙂 vidim ze sme sa nejako preriedili
@z0e myslim ze je to normalne aj ked neviem ti povedat ci mas len poslickov alebo to uz zacina ja mam bolesti do 5 min a potom to prejde asi na 15 min a potom zase tak tiez som z toho paf ale u kazdej zeny je to ine ja som pri prvych dvoch detoch nemala ziadnych poslickov
ako vidim tak vsetky st to mali bud hnede,alebo krvave,,tak potom neviem co to je ☹
ja som mala pocit, ze ako mi odchadzala ta zatka, tak aj som mala bolesti a teraz obcas nieco... skusim asi horuci kupel... ci mi moze teraz skor rupnut voda... co myslite... 😕
baby na akej stranke ste pozerali tie zlate detske nausnicky..a co tu boli tie motilikove kde sa daju dat urobit???
@22nikuska ja mam stale taky vytok.. 🙄 takze u mna je to normalne...
Zvýšený biely vaginálny výtok (leukokoréza), ktorý môže niekedy byť aj červený, hlavne po sexuálnom styku.. to bolo medzi tymi osobitostami v 9. mesiaci...
@dominka757 doteraz som mala zvyseny vytok,to viem ze moze byt,ale toto bolo huste az ako zelatina a drzalo to pokope...boze to je opis
@22nikuska 😀 neboj moja, ja mam tiez vselijakeho druhu 😀 aj moj vyzera teraz presne tak podobne 😀
@dominka757 no tak to tehotenstvo je cele nejake ine ako som mala pri prvom...myslela som ze budem vsetko vediet ale ee
sa citis ako prvorodicka, ci? 🙂 to ty mas tusim presne termin ako mam ja ze? 24. 😵
@dominka757 ano mam 24...no tak zase tak davno to nebolo len 2,5r dozadu,ale vela veci uplne inak prezivam a hlavne prve bolo uplne bez problemou...
@22nikuska to ti verim.. vela mamiciek hovori, ze kazde tehotenstvo je uplne ine... 😕
@dominka757 pri prvom mi tiez odisla zatka ale to som mala aj pravidelne bolesti,takze som na sto percent vedela ze to je ono a veru si nepamatam akej farby ani konzistencie to bolo....to je ten problem 😨

@kukina79 blahozelam mate nadherneho synceka a prajem vsetko naj vela zdravicka a mliecka 🙂