Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Samozrejme gratululujem vsetkym novym mamickam a babatkach 🙂
Srdečne gratulujem všetkým novým maminkám, prajem veľa zdravíčka a mliečka 🙂
@ajvetka ano to je pravda len keby ma aspon nestrasila ta hlienova zatka a bolesti v noci som sa nevyspala lebo ma to chytilo o tretej rano a potom to preslo akoby nic
@kaia to je mi velmi luto uprimnu sustrast
@hajatanufus uz ti odisla? mne odisla den pred porodom. ale bolesti som mala nepravidelne par dni pred porodom kazdy den a vzdy to preslo... Ale to zistis, ked to bude porod. Urcite 🙂
@kaia úprimnu sústrasť, mne zomrela babka v nedeľu večer 😢 a v pondelok o 13:10 sa mala narodila, pohreb bol v stredu a to som bola ešte v pôrodnici, aj keby som bola doma tak by som naň nešla, je to na tebe či sa cítiš na to
neviem prečo ale stráášne veľa je tých úmrti v rodinnách kde sa čaka bábätko ☹
Dakujem baby, asi to necham tak, ajkeby som bola doma... 😒. Do stredy daleko a tak mozno uz budeme styria (ajked sa citim na porod az na jar 🙂).
@miriamapeter blahozelam a prajem vela zdravicka a mliecka 🙂 krasne miery 🙂
@ajvetka nie odchadza mi to postupne a bolesti presli len sem tam sa objavi nejaka kontrakcia 🙂 ja viem ze na to pridem len som to chcela mat za sebou lebo takto neviem ci ma ist vecer mm do roboty alebo nie ak to na mna pride v noci tak mu musim potom zavolat do prace aby prisiel k detom odrodit si to musim ist aj tak sama ale musi mi zavolat sanitku on lebo moja anglina na to este nestaci tak dufam ze to stihne 😀 lebo nemame auto a neviem ci by ho nejaky kolega vedel doviest autom
@hajatanufus aha, no mas to komplikovane.... moj krpec na tatina pockal, tak dufam aj tebe sa to tak podari.
@ajvetka dakujem snad ano 🙂 co by som za to dala keby to bolo uz dnes teraz mm spi takze by bol oddychnuty 🙂 ach jaj a mne sa uz ani nechce nic robit iba som upiekla bublaninu a uvarila detom cestovinu ale riad umyt a kuchynu sa mi vobec nechce a este by trebalo aj povysavat ale to aj tak az potom ked vstane mm 🙂 este som sa chcela opytat ze myslis ze teraz by uz horuca sprcha mohla pomoct aby sa to rozbehlo? myslim ked mi odchadza zatka 🙂 pri prvych dvoch detoch som ani nevedela ze nieco take existuje pri prvej mi praskol vodu dr. a pri druhej mi voda zacala tiect doma a tak som vedela ze uz budem rodit a teraz nic ☹
@ajvetka inak prave pozeram ze mas dve dievcatka a teraz chlapceka 🙂 no ak to vyjde tak aj my budeme dve holky a treti chlapec teda ak sa ujo dr. na usg nepomylil 😀
Ahojte maminky a tehulky,mohla by som sa k vám pridať?Termín mám už za pár dní a začína ma chytať poriadna depka,že sa ešte nič nedeje ☹ Je super tu čítať,aké krásne pôrody ste mali viaceré,aj ja si taký prajem,lebo pri prvom som si dosť odtrpela,malá išla von infúzkov,aj keď sme neprenášali a rodila som 8hodín v hrozných bolestiach....Tak teraz už iba čakám na signály,kedy to príde,no zatiaľ ma len občas bolia kríže a podbruško,ale na pôrod to nevyzerá... 😝 Keď si dáme s mužom sexík,tak mám hrozne silné kontrakcie,ale tie za 3hodky bolestí prejdú,už som skúsila všetko,dnes som umyla okná a nič,takže asi budeme aj prenášať,no uvidíme,čo povie doky v pondelok na poradni.Od 26tt som otvorená na 1prst,aj krčok sa pomaly skracuje a ide zo mňa už asi týždeň hustý biely hlien....Strašne sa mi páčil zajtrajší dátum 20.11.2011,lebo malá sa mi narodila zase 20.08.2008 😀 No a v pondelol mám narodky,tak som chcela krásny darček 🙂 Ak máte neaký overený recept,tak sem s ním 😉 Prajem vám pekný večer a ešte krajšie pôrody 🙂 🙂 🙂
@hajatanufus ani ja som nemala pri prvych dvoch zatku a voda mi pri prvej praskla doma na posteli a pri druhej mi ju pustali pri porode. No ta sprcha by mohla pomoct, vyskusaj. A potom daj vediet 😉
@hajatanufus 🙂 tak tato bude len rad, ak nebude mat doma babinec. Moj muz chcel veeelmi chlapca, ale ved co si urobil, to ma 🙂 A ake velke baby mas?
Ahojte, tak dnes sme došli z pôrodnice. Mám dcérku Stellu, nar. sa 14.11. s mierami 4050g a 51cm!!!
@sny Ahojky,moja a ty co mas depku?????Ja mam takmer rovnaky termin,zatka neodisla,otvorena nie som-asi,ani neviem,lebo zospodu ma nepozerali 100 rokov 😀 ,po sexiku ani naznak kontrakcii,nic ma neboli...a usmievam sa a uzivam si dni s bruskom.Klido-pido,ani neviem ako-zomelie sa vsetko z minuty na minutu ako tu u bab,ktorym praskla voda a cely den fungovali bez akychkolvek priznakov...Neboj,pekny datum pre narodenie dietatka je kazdy den.Uzivaj si este 😵 😵 😵
Ahojte. Tak som sa nevedela dockat, kedy pridam tento prispevok. vcera sme prisli z porodnice. Nasa hviezdicka ma 3480 g a 52 cm. Musela som sa pochvalit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 skusim sa sem dostat, ako sa bude dat.
vsetkym maminam gratulujem
@ajvetka nie tato ale ja som rada ze to bude chlapec samozrejme ze aj on sa z toho tesi ale naposlednu chvilu si to rozmyslel ze to bude dievca ze on je rad obklopeny babami 😀 lucinka bude mat v januari 3 rocky a rachel ma 15 mesiacov
@lacikagr wau poriadne velka slecna srdecne gratulujem 🙂

Ahojte, dnes sme rano zacali smutne, zomrela mi babka ☹. Volal mi otec, ze sa pohreb kona v stredu, co je den po mojom termine. No a tak sama neviem, ci je dobry napad tam chodit (samozrejme, keby som nebola v nemocnici)... Co si o tom myslite? (Nikto to odo mna neocakava, ze by som tam mala ist, ale sama neviem, ako sa rozhodnut...) 😒