icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

kaia
19. nov 2011

Ahojte, dnes sme rano zacali smutne, zomrela mi babka ☹. Volal mi otec, ze sa pohreb kona v stredu, co je den po mojom termine. No a tak sama neviem, ci je dobry napad tam chodit (samozrejme, keby som nebola v nemocnici)... Co si o tom myslite? (Nikto to odo mna neocakava, ze by som tam mala ist, ale sama neviem, ako sa rozhodnut...) 😒

kaia
19. nov 2011

Samozrejme gratululujem vsetkym novym mamickam a babatkach 🙂

harper
19. nov 2011

@kaia uprimnu sustras, no a ako sama pises, uvidis ci budes vobec doma.

kaia
19. nov 2011

@harper, dakujem. Ako tak nad tym uvazujem, tak to asi nie je dobry napad ist tam 😒

dena
19. nov 2011

Srdečne gratulujem všetkým novým maminkám, prajem veľa zdravíčka a mliečka 🙂

dena
19. nov 2011

@kaia je mi to veľmi ľúto ☹ úprimnú sústrasť, viem že je to asi veľmi ťažké, ale tiež si myslím, že to nie je veľmi dobrý nápad ísť tam, veď uvidíš ... a možno ani nebudeš mať na výber, lebo už budete štyria...

hajatanufus
19. nov 2011

@ajvetka ano to je pravda len keby ma aspon nestrasila ta hlienova zatka a bolesti v noci som sa nevyspala lebo ma to chytilo o tretej rano a potom to preslo akoby nic

hajatanufus
19. nov 2011

@kaia to je mi velmi luto uprimnu sustrast

ajvetka
19. nov 2011

@hajatanufus uz ti odisla? mne odisla den pred porodom. ale bolesti som mala nepravidelne par dni pred porodom kazdy den a vzdy to preslo... Ale to zistis, ked to bude porod. Urcite 🙂

ajvetka
19. nov 2011

@kaia uprimnu sustrast ☹

andrejkag
19. nov 2011

@kaia úprimnu sústrasť, mne zomrela babka v nedeľu večer 😢 a v pondelok o 13:10 sa mala narodila, pohreb bol v stredu a to som bola ešte v pôrodnici, aj keby som bola doma tak by som naň nešla, je to na tebe či sa cítiš na to
neviem prečo ale stráášne veľa je tých úmrti v rodinnách kde sa čaka bábätko ☹

kaia
19. nov 2011

Dakujem baby, asi to necham tak, ajkeby som bola doma... 😒. Do stredy daleko a tak mozno uz budeme styria (ajked sa citim na porod az na jar 🙂).

hajatanufus
19. nov 2011

@miriamapeter blahozelam a prajem vela zdravicka a mliecka 🙂 krasne miery 🙂

hajatanufus
19. nov 2011

@ajvetka nie odchadza mi to postupne a bolesti presli len sem tam sa objavi nejaka kontrakcia 🙂 ja viem ze na to pridem len som to chcela mat za sebou lebo takto neviem ci ma ist vecer mm do roboty alebo nie ak to na mna pride v noci tak mu musim potom zavolat do prace aby prisiel k detom odrodit si to musim ist aj tak sama ale musi mi zavolat sanitku on lebo moja anglina na to este nestaci tak dufam ze to stihne 😀 lebo nemame auto a neviem ci by ho nejaky kolega vedel doviest autom

ajvetka
19. nov 2011

@hajatanufus aha, no mas to komplikovane.... moj krpec na tatina pockal, tak dufam aj tebe sa to tak podari.

karap
19. nov 2011

@kaia uprimnu sustrast ☹ Neviem ako daleko od Teba je ten pohreb,no ak to je blizko,tak by som mozno isla rozlucit sa....no samozrejme sud podla toho ako sa citis.Mne umrel dedko 2tyzdne pred narodenim prvej dcery a kedze pohreb bol 40km daleko,tak som uz nesla nikam.

hajatanufus
19. nov 2011

@ajvetka dakujem snad ano 🙂 co by som za to dala keby to bolo uz dnes teraz mm spi takze by bol oddychnuty 🙂 ach jaj a mne sa uz ani nechce nic robit iba som upiekla bublaninu a uvarila detom cestovinu ale riad umyt a kuchynu sa mi vobec nechce a este by trebalo aj povysavat ale to aj tak az potom ked vstane mm 🙂 este som sa chcela opytat ze myslis ze teraz by uz horuca sprcha mohla pomoct aby sa to rozbehlo? myslim ked mi odchadza zatka 🙂 pri prvych dvoch detoch som ani nevedela ze nieco take existuje pri prvej mi praskol vodu dr. a pri druhej mi voda zacala tiect doma a tak som vedela ze uz budem rodit a teraz nic ☹

hajatanufus
19. nov 2011

@ajvetka inak prave pozeram ze mas dve dievcatka a teraz chlapceka 🙂 no ak to vyjde tak aj my budeme dve holky a treti chlapec teda ak sa ujo dr. na usg nepomylil 😀

zlamal.i
19. nov 2011

@kaia uprimnu sustrast a radit ti v tomto?ja by som nesla ale vsetko zalezi od teba

kaia
19. nov 2011

@zlamal.i, radit ani nie, skor nazor. Premyslim to, ved do stredy daleko 😒.

sny
19. nov 2011

Ahojte maminky a tehulky,mohla by som sa k vám pridať?Termín mám už za pár dní a začína ma chytať poriadna depka,že sa ešte nič nedeje ☹ Je super tu čítať,aké krásne pôrody ste mali viaceré,aj ja si taký prajem,lebo pri prvom som si dosť odtrpela,malá išla von infúzkov,aj keď sme neprenášali a rodila som 8hodín v hrozných bolestiach....Tak teraz už iba čakám na signály,kedy to príde,no zatiaľ ma len občas bolia kríže a podbruško,ale na pôrod to nevyzerá... 😝 Keď si dáme s mužom sexík,tak mám hrozne silné kontrakcie,ale tie za 3hodky bolestí prejdú,už som skúsila všetko,dnes som umyla okná a nič,takže asi budeme aj prenášať,no uvidíme,čo povie doky v pondelok na poradni.Od 26tt som otvorená na 1prst,aj krčok sa pomaly skracuje a ide zo mňa už asi týždeň hustý biely hlien....Strašne sa mi páčil zajtrajší dátum 20.11.2011,lebo malá sa mi narodila zase 20.08.2008 😀 No a v pondelol mám narodky,tak som chcela krásny darček 🙂 Ak máte neaký overený recept,tak sem s ním 😉 Prajem vám pekný večer a ešte krajšie pôrody 🙂 🙂 🙂

ajvetka
19. nov 2011

@hajatanufus ani ja som nemala pri prvych dvoch zatku a voda mi pri prvej praskla doma na posteli a pri druhej mi ju pustali pri porode. No ta sprcha by mohla pomoct, vyskusaj. A potom daj vediet 😉

ajvetka
19. nov 2011

@hajatanufus 🙂 tak tato bude len rad, ak nebude mat doma babinec. Moj muz chcel veeelmi chlapca, ale ved co si urobil, to ma 🙂 A ake velke baby mas?

lacikagr
19. nov 2011

Ahojte, tak dnes sme došli z pôrodnice. Mám dcérku Stellu, nar. sa 14.11. s mierami 4050g a 51cm!!!

lianka7
19. nov 2011

@sny Ahojky,moja a ty co mas depku?????Ja mam takmer rovnaky termin,zatka neodisla,otvorena nie som-asi,ani neviem,lebo zospodu ma nepozerali 100 rokov 😀 ,po sexiku ani naznak kontrakcii,nic ma neboli...a usmievam sa a uzivam si dni s bruskom.Klido-pido,ani neviem ako-zomelie sa vsetko z minuty na minutu ako tu u bab,ktorym praskla voda a cely den fungovali bez akychkolvek priznakov...Neboj,pekny datum pre narodenie dietatka je kazdy den.Uzivaj si este 😵 😵 😵

lianka7
19. nov 2011

@kaia Uprimnu sustrast...a nazor-hm....viem,ze je to tazke,ale ja by som uz asi nesla. 😢

lianka7
19. nov 2011

@lacikagr Gratulujeeeem 😉

manka
19. nov 2011

Ahojte. Tak som sa nevedela dockat, kedy pridam tento prispevok. vcera sme prisli z porodnice. Nasa hviezdicka ma 3480 g a 52 cm. Musela som sa pochvalit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 skusim sa sem dostat, ako sa bude dat.
vsetkym maminam gratulujem

hajatanufus
19. nov 2011

@ajvetka nie tato ale ja som rada ze to bude chlapec samozrejme ze aj on sa z toho tesi ale naposlednu chvilu si to rozmyslel ze to bude dievca ze on je rad obklopeny babami 😀 lucinka bude mat v januari 3 rocky a rachel ma 15 mesiacov

hajatanufus
19. nov 2011

@lacikagr wau poriadne velka slecna srdecne gratulujem 🙂