icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

hajatanufus
19. nov 2011

@manka srdecne gratulujem a prajem vela zdravicka a mliecka 🙂

hajatanufus
19. nov 2011

@ajvetka dala som si taku teplu sprchu ako sa len dalo kontrakcie prichadzaju a odchadzaju ale nie su v pravidelnych intervaloch raz je to 8 min potom 12 a potom ani neviem musim si to viac sledovat ale stale nieco robim tak sem tam zabudnem kuk na hodiny ked dam malu spinkat tak uz tu bude vacsi klud a budem si to stopovat len nech sa to uz rozbehne kym pojde mm do roboty lebo nerada by som bola ze odide a vtedy to pride v praci vedia a kazali mu ze nech ma telefon vo vrecku co inak maju zakazane ale jemu to vcera manazerka prikazala takze to je o.k.

stefie
19. nov 2011

@kaia uprimnu sustrast moja..

@andrejkag hovori sa ze preto zomieraju ludia v rodinach, lebo akoby uvolnovali miesto pre dalsieho cloveka na zemi.. vtedy vraj aj mavaju tie deticky podobu, alebo aj povahu podobnu umrelemu..aj u nas sa tak rodia deti, na vyrocia..ale rozne..narodeniny, meniny, vyrocie umrtia, a tak..

22nikuska
19. nov 2011

nejak je tu ticho dnes....co vsetky rodite??? 🙂

tak sme dnes skusali vsetko mozne,cvicenie,horuca voda,prechadzka,s..x,dohvarali sme malej ale nevyzea to tak ze by chcela ocinkovi urobit radost a vybrat sa na svet v jeho vysnivany den 20.11 2011

22nikuska
19. nov 2011

baby robili vam niektorej hemiltonov manever?? na poziadanie,alebo vam to navrhol dr?

lenkakrchova
19. nov 2011

@22nikuska joj ja som tiez vsetko skusala,akurat dopijam vinko, ale vobec to nevyzera, zeby to malo na mna prist. A tiez mame vysnivany den na zajtra ... tak nic, len cakat 🙂"

22nikuska
19. nov 2011

@lenkakrchova vidim ze aj termin mame rovnaky...uf uvidime...v pondelok idem ku dr tak ak dovtedy nic,tak sa budem na toho hamiltona pytat ci nemoze pomoct nejak lebo ocinko ma 2tyzdne volno a chcel by byt s nami doma aj po porode aby mi pomohol sa aby mohol maleho do skolky zaviest....len aby sme to stihli kym bude doma... 😒

woman04
19. nov 2011

@kaia ...to je mi ľúto...úprimnú sústrasť ...priznám sa,že teraz je to ťažké..človek je citlivejší..mne stačilo ísť zapáliť sviečky na hroby na Dušičky,aj to pár dní po kvôli meganávštevnosti a mala som dosť..uvidíš,ako sa budeš cítiť...možno to dovtedy spracuješ a budeš mať potrebu ísť...

lenkakrchova
19. nov 2011

@22nikuska aj chlapcov mame v podobnom veku 🙂 no ak to nebude zajtra, tak kaslem na to ... snad uz len sa vypyta 🙂

zuzuvik
19. nov 2011

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12709330&tab=4
mamicky pozri na overal, ktory ponukam. mozno sa vam bude hodit, ak nieco podobne uz nemate 🙂

stellamiapiccola
19. nov 2011

@kaia úprimnú sústrasť, podľa mňa nechoď babička to pochopí.
Mne zomrel dedulo s ktorým som žila v 11 rokov v jednej domácnosti v marci bola som len na začiatku tehotenstva a nebolo to moc dobré tam ísť, máš teraz aj rozhádzané hormóny a si 100x citlivejšia .

22nikuska
20. nov 2011

@lenkakrchova pozerala som ze su priblizne rovnako stari... 😉
ja to uz tusim vobec neriesim...dnes som sa zobudila s tym ze mi je to jedno...nech uz si babo robi co chce...nemozeme sa futr tatkovi prisposobovat.ved koniec koncov zvladnem to aj bez neho,ved je aj tak stale v robote takze som na to zvyknuta byt na vsetko sama ☹

zuzka051
20. nov 2011

Dobre ranko prajem.dnes treti den po termine a nic sa nedeje.som zvedava kedy sa to nase male vypyta na svet,len nech to je cim skor,lebo uz som hotova.a ze cez vikend to pride,no ale cez ktory 😀

sny
20. nov 2011

@22nikuska
@lenkakrchova Ahojte kočky,tak aj vy ste mali na dnes vysnívaný dátum?No neak sa tým našim deťúrencom nechce von, a vraj druhorodičky rodia skôr,ha 🙄 Aj ja som si dala včera pohár vínka,predtým som bola u maminy,mala som silné bolesti a po sprche prešli,už som sa vytešovala,že dám malú spať a pôjdem na cestu 😀 No zajtra mám narodky,tak pôjdem k dokymu a tiež sa spýtam na toho Hemiltona,či mi ho neurobí.....Ja keď som bola u dokyho naposledy,tak meral malú a mala už 3400g a bruško a nôžky zodpovedali 40+2tt,i keď som iba začala 38tt,takže vraj je to veľké bábo,preto sa dosť bojím pôrodu.Moja malá mala 3450g a ledva som ju vytlačila 😝 Tak keď už bábo zodpovedalo termínu pôrodu,tak by sme aj niečo mohli poriešiť,nie? 🙂
Držím vám palce,nech to aj vy máte čím skôr za sebou,hlavne bez problémov a mohli si užívať drobčekov 😉

sny
20. nov 2011

@lianka7 Ahoj,no mám depku,lebo malá je dosť veľká a mám strach,ako ju vytlačím,pri malej som sa natrápila a vtedy som tiež nič neriešila,že príde kedy chce,nakoniec sa jej aj tak nechcelo....No teraz,keď viem,do čoho idem tak psychika pracuje naplno,sa mi len revať chce a už aj pri najmenšej bolesti by som išla na sálu 😀

sny
20. nov 2011

Inak dobré ránko maminky a tehulky 😉 Akurát včera mi mm hovoril,že dávali-asi v správach,neviem-že keď má žena ťažký pôrod pri vytlačení bábätka,tak vraj v neskoršom veku mu hrozí epilepsia 😒 Ide napríklad o úsku panvu a veľké bábo,kedy sa hlavička ťažko dostane von....Vraj sa nevie mozog na chvíľu okysličiť a robia sa komplikácie...Niečo na tom žial bude,lebo ja som malú rodila pri 64kg,bola veľká 3450g a nevedela som ju vytlačiť.Teraz mi potvrdili u nej hyperaktivitu,ktorá tiež môže súvisieť s tým okysličením a robili nám EEG,či tam nie je skrytá epilepsia,našťastie nie....No máme s ňou dosť starostí,je živá ale i agresívna,preto verím,že toto druhé bábo bude ok,lebo ma porazí 😝
Nechcem nikoho stašiť,to len píšem,čo vravia doktory,aby ste sa náhodou nehnevali 😉

milek
20. nov 2011

@zuzka051 Nápodobne Zuzka, mne to už tiež ide na nervy 😝

zlamal.i
20. nov 2011

ahojte babule co nove?ja som celu noc nespala 😠 nemohla som najst polohu a vsetko ma bolelo.teraz sa chystam s mm a psom na prechadzku tak sa uvidi co dalej.mozno ho konecne prehovorim na sex 😉 😉 😉

nicina
20. nov 2011

@kaia Uprimnu sustrast☹

hajatanufus
20. nov 2011

dobre ranko dievcata ja sa stale hlasim 2v1 a stale nic sem tam pride nejaka kontrakcia a zasa odide a ptom mam chvilu klud aj mne to uz ide na nervy hlavne vcera vecer ked sme s mm nevedeli ci ma ist do roboty alebo nie ale nakoniec isiel a ja som sla spat a vdaka Bohu noc bola kludna na wc som bola len 2x a ziadne kontrakcie neboli az rano 🙂

anicka87
20. nov 2011

Maminy chcem sa spytat, ako casto kojite? Mne maly vydrzi niekedy aj 3 hodky a niekedy pomaly uz po hodke je hore a pyta si. A ako dlho kojite? Ten moj bagros by bol stale prisaty... Asi hlupe otazky, ale je to prve babo, a strasne sa bojim nech nieco nerobim zle 😒

22nikuska
20. nov 2011

@hajatanufus ma nehnevaj...co este robis doma...si mala davno v nemocnici byt uz s babatkom v naruci... 😠
uz chod prosim ta...aj ja cem

hajatanufus
20. nov 2011

@22nikuska ani nevies ako rada by som ta posluchla 😀 😀 😀 😀 ale musis dohovorit drobcovi a nie mne 😀 a nie aby si ma predbehla jasne? 😀 😀 😀 inak ak zo mna vyteka hlien z primesou krvi je to o.k.? to je ta zatka?

hajatanufus
20. nov 2011

@anicka87 neboj sa vsetko robis spravne kojit treba na poziadanie ale treba sledovat ci saje alebo nie aby nemal prsko ako dudlik na spinkanie aj nasa to tak robila ale casom si na to zvyknes ja som zo zaciatku kojila asi 10 minut a neskor to bolo uz len 5 -7 min ale to je v poriadku len naozaj treba kontrolovat ci saje teda ci pracuje pusa a brada a inak mne sa stalo ze mi mala spala tak dlho ze nepapala 6 hodin a to cez den a nevedela som ju nijako zobudit ale aj to sa stava a urcite si pozri este tu stranku od anag vsetko o kojeni pripadne sa tam s nou mozes aj poradit aj mne to pomohlo 🙂

22nikuska
20. nov 2011

@hajatanufus zalezi na tom ci je to hnede,alebo cervene

harper
20. nov 2011

Ahojte, ja som tu tiez este. Vcera boli sice nejake bolesti, ale tie po sprche ustali. Dnes vysiel nejaky maly hlien, tak uvidime.

hajatanufus
20. nov 2011

@22nikuska no skor cervene ale aj trochu do hneda kedy ako vacsinou priesvitny hlien s krvou ale tej krvi je tam len trosinka 🙂

22nikuska
20. nov 2011

@harper no toto..aj ty uz utekaj...do kedy ta nechaju cakat doma??ci nevies?

liat
20. nov 2011

@harper aj ja som tu este stale 2v1. uz nas je ale menej ze?

22nikuska
20. nov 2011

@hajatanufus no cervena krv by tam nemala byt....skor hneda ako po menstruacii....nemohla si sa nejak poranit?alebo po vysetreni?