icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

22nikuska
20. nov 2011

@liat inak vobec uz nemam prehlad o tom kto je 2v1 a kto uz ma babo

liat
20. nov 2011

@22nikuska ja tiez nie, ale pride mi to ako keby nas tu bolo dokopy päť a ja urcite budem posledna 😀

hajatanufus
20. nov 2011

@22nikuska nie poranit som sa neporanila a na vysetreni som tiez nebola hm a to uz mam takto asi dva dni a neviem co si mam o tom mysliet asi zavolam tete a opytam sa jej ale dufam ze je to o.k. a ze ma nesprdne ☹

hajatanufus
20. nov 2011

@liat ty mas este cas no ja uz som 6 dni po termine fnuk a uz tu nechcem byt ako tehulka 🙂

hajatanufus
20. nov 2011

@liat ale fakt je nas tu uz len malinko aj ked niektore sa asi este venuju polovickam ale myslim ze nas uz je asi menej ako 10

22nikuska
20. nov 2011

@liat no tak pojdeme spolu posledne 🙂))

22nikuska
20. nov 2011

@hajatanufus nechcem ta strasit,ale racej si to daj skontrolovat lebo by nemala byt jasnocervena krv...ta zatka byva bud priesvitno-biela alebo do hneda

lolllka
20. nov 2011

...Ahojte baby, tak sa hlasime... 🙂, vcera nas pustili z nemocky.... Volam sa LUCAS, mam miery modela 3660g a 51 cm a maminine brusko som opustil 14.11.2011....
...z nasho zlaticka sa velmi vytesujeme....je to neopisatelny pocit.... 😉

22nikuska
20. nov 2011

@lolllka gratulujem...drzte sa a vela mliecka prajem 😉

harper
20. nov 2011

@22nikuska no v stredu mam poradnu, na ktoru dufam uz nepojdem. A ak ano, tak dostanem ubytovaci poukaz na piatok, i ked to by som uz chcela byt aj nazad doma.

lerenard
20. nov 2011

@22nikuska ahoj,tak este stale nic🙂? aj ja este nosim maleho so sebou ako prirucnu batozinu🙂
a kedy mas ist do nemocnice,den po termine? mne doktor vypisal papiere,ze uz rano v den terminu sa tam mam hlasit a uvidim co mi povedia,ci si ma tam nechaju..ale bola by som radsej nech to pride prirodzene akoby mi mali vyvolavat..

stellamiapiccola
20. nov 2011

@sny no podla mńa je každé dieťa hyperaktívne okolo 3 rokov

22nikuska
20. nov 2011

@harper tak drzim palce nech ti to vyde....no dufam aj ja ze na pobyt nestihnem prijat poukaz 😉

anicka87
20. nov 2011

@hajatanufus a mohla by si mi poslat link na tu stranku o kojeni? dakujem TI 😉

22nikuska
20. nov 2011

@lerenard tak to sa asi stretneme ked nas neposlu domou...aspon sa budem mat s kym po schodoch prechadzat...teda ak ides isto do bojnic....neviem ci v den terminu alebo den po...uvidime..jed jej poviem nech mi v pondelok...to uz je zajtra..kokos....napise pozvanku...xi 😀

lenkalienka25
20. nov 2011

@hajatanufus mozem sa opyta ako sa vola ta stranka o kojeni?dakujem

lerenard
20. nov 2011

@22nikuska no ved tiez som zvedava,ci si nas tam hned nechaju,mne doktor povedal ze odo dna terminu uz ma zdravotnu starostlivost nado mnou nemocnica,preto sa tam hned mam hlasit..mozme si spolu rovno rezervovat izbu 😀
aj ked si myslim,ze ak nebudu problemy,hned nas tam nebudu drzat..uvidime..fakt su najhorsie tieto posledne dni, aj ked by som bola rada keby sa maly vypyta presne na termin,lebo to ma muz narodky,tak by mal darcek🙂

22nikuska
20. nov 2011

@lerenard no to by bolo pekne... 😉
ja prave dufam ze to hned vyvolaju,alebo aspon hainrichov manever spravia...nech sa to pohne...nech sme cim skor doma aby bol este drahy doma ked sa vratime z nemocnice

dominika_sk
20. nov 2011

@anicka87 ahoj, ja mam tiež prve, ale maleho kojim tak každe dve hodiny, niekedy tri, ako si pyta. trva to tak 20-30 minut, poslednych 10 minut už zaspava, tak ho stale budim, lebo keď vytiahnem bradavku, tak zase hlada, ale potom už vytiahnem a je spokojny. niekedy sa mi stava, že ho prebalim, nakojim a dam do postielky, ale on nespi asi 45 min- až hodinu a pyta zase, tak zase prebalim a nakojim a spi až potom. ja mam zase problem, že maly si len malokedy odgrgne, aj keď ho dlho nosim vo vzpriamenej polohe a potom sa mu čka 🙄 ale aj keď ho nosim a nosim, klepkam po ritke, pochodujem pri tom a trošku ho natriasam a nič.

hajatanufus
20. nov 2011

@anicka87 jasne tu je link sice som to musela chvilu hladat ale nasla som dufam ze ti to pomoze je tam toho o dojceni kopec a aj vselijake otazky a nezlakni sa zobrazi sa ti clanok ze preco nedavat cumlik ale tam si uz najdes co potrebujes a pozri si aj tie videa a prikladani mne pomohlo hlavne to drzim palceky
http://dojcenie.wordpress.com/2009/12/06/preco-...

harper
20. nov 2011

@22nikuska mi hovor, uz som z toho chora, normalne uz druhy den co som nezapla pc, frcim len cez mobil.

kaia
20. nov 2011

Ahojte, tak dnes som prichystala postielku aj kolisku, snad nezapadne prachom, kym sa nasa slecna narodi 😀

stefie
20. nov 2011

@sny ahojko, vies ze ja mam tiez ten isty problem s vacsou malou? 😲 takze asi fakt na to nieco bude... a tiez som mala 64kg a 174cm a mala mala 3400g..

aj vcera som to uz nezvladala, auto mal drahy, tak som volala "svokre" nech si pre vacsiu pride, bo som uz mala slzy na krajicku z nervov ☹ jedna reve, druha reve, jedna ani za boha od pocitaca, druha vkuse na rukach na ciciku..no des...
normalne som si vcera pripadala ako neschopna mama... proste tie moje slecny neviem zosuladit... ja viem, mozno je len este skoro, ved Anka ma dnes dva tyzdne len, ale to sa neda, mna vkuse uz tyzden boli hlava, som notoricky nevyspata, nervozna... 😒 a z toho vsetkeho nestastna..nechapem maminky, ktore maju dve dedticky po sebe, ako to stigaju zvladaju, nebodaj ked su este same na tue deticky, alebo odvahu @karap alebo @dena -y mat tretie dieta pri dvoch drobcoch... baby, ako to zvladate, stihate? ako ja som len dva dni bola sama s detmi doma a myslela som ze mi sibne 😖 z toho..fakt..

dominka757
20. nov 2011

@kaia uprimnu sustrast ☹ uvidis ako sa budes citit...ci ist alebo nie..ak ta to dovtedy nechyti...

hajatanufus
20. nov 2011

@dominika_sk ahojky neviem ale myslim ze dojcene deti si nemusia odgrgnut mne mala len velmi malokedy odgrgla 🙂 a dojcila som ju 10 mesiacov potom sa sama odstavila ale asi koli tomu ze som bola tehu a zacalo sa mliecko menit

hajatanufus
20. nov 2011

@lenkalienka25 jasne je to tu trochu vyssie posielala som to anicke 🙂

hajatanufus
20. nov 2011

@lolllka srdecne gratulujem a prajem vsetko najlepsie hlavne vela zdravicka a mliecka 🙂

hajatanufus
20. nov 2011

@stefie nebojsa urcite nie si zla mama ja viem presne o com pises ja som tiez zazivala podobne situacie to ze mas malu stale na ciciku neber ako prekazku ona najviac potrebuje tvoje teplo a pritomnost takze to je o.k. a vacsiu musis nejak zamestnat aby sa necitila nejak odstrcena alebo tak vymysliet jej nejaku cinnost trebars aby ti pomahala podavat veci pri prebalovani alebo trebars pri vesani pradla a tak proste niecim ju zamestnat a vsetko jej vysvetlovat ona je uz velka urcite to pochopi viem ze zaciatky su tazke ale casom sa to zlepsi a nechodi vacsia uz do skolky?

kaia
20. nov 2011

@stefie, no uplne chapem. Asi preto mi vyhovuje, ze na slecnu este cakame, potom zacne ozajstny kolotoc 😉.
Urcite sa rychlo zladite a vsetko pojde ako po masle, drzim palce nech je to cim skor 😎

lady511
20. nov 2011

Ahojte maminy a čakatelky tak malinka naša sa narodila v pondelok 14.11. o 15 30
🙂 bohužial to šlo cisárskym naposlednu chvílu si omotala šnuru okolo krku ☹ ale je zdravunka klop klop... 🙂 a krásna ..išlo to pomerne dobre až na tie bolestia etrazs a pomaličky zotavujem ked mi bude lepšie pridám aj fotečky