Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk moja aj my mame trosku tazsiu noc za sebou 😒 najprv sme krasne spinkali do 4 a od 4.00 stale mrncime ☹ zaspal az teraz,no to mne uz sa spat nechce 😠 v noci som musela krpca dvakrat prezliekat lebo ma v oblube to, ze ked ho prebalujem tak zacne cikat, ocikal vsetko co sa dalo 😠
ahojte, tak od vcera odchadza hlienova zatka. vcera 3 , dnes 5 cm otvorena, bolesti menej ako 5 minut
@eviiinka hej, to robi aj moj, ale mňa ocika vždy, tak prebalujem na tej podložke vatovej a to mu vždy prehodim cez nohy. cez deň ja neviem že mam dieťa, však spi od 7,00 doteraz a v noci sam lucifer 😠 😠 😠
kocky ktore kojite,ako vyzera vas jedalnicek?
@eviiinka
@dominika_sk, aj my sme mali tuto noc cudnu, od pol piatej kukuckoval, prebaleny, nakrmeny, vobec sa mu nechcelo spat, a teraz spi ako zadarmo, a este sa do toho aj usmieva 🙂 🙂 🙂
@gab a ten moj, furt sa metal ako vrtula, aj pri prebalovani, aj pri krmeni, stale rozhadzoval rukami, že doškrabal aj seba, aj mne cely prsnik a zase keď je deň, už mi spi druhykrat...ani o ňom neviem, som ho nakojila, prebalila, dala do postielky a tam si chvilu brblal a sam zaspal...ja tomu nerozumiem, v noci ako keby ho z kože drali 😠
@sonicka07 dakjem 🙂 ano ja som v uk tu prepustaju ak je vsetko v poriadku uz po 6 hodinach ale ked je miesto tak sa da v pohode zostat kolko chces 🙂 trochu som sa bala ze ako to zvladnem ale maly cez den iba spi a v celu noc bol hore a plackal asi sa mu v spalni nepaci lebo v obyvacke na gauci bol ticho tak neviem ci nebudeme spavat tam 🙂
@lenka1108 ano dakujem 🙂 aco tvoja rana kamoska ti pomohla? musis sa vela setrit aby si si nenarobila zle ja som den po porode a uz robim velke upratovanie ale musela som lebo som to mala vcera doobeda v umysle ale akosi sa veci obratili 😀 tak som dnes povysavala aspon zhruba a poumyvala wc a kuchynu a este ma caka riad a nejake veci dotuknut uvidim ako budem vladat mm siel s najstarsou do mesta na nakupy mensia spi a drobcek je tiez tu pri mne na gauci a spinka tak to chcem vyuzit ze je tu klud lebo inak by som nemohla upraovat lebo by som musela davat pozor na deti aby nieco nevyparatili alebo aby neublizili malemu ☹
je tu vobec este nejaka cakatelka????? 😢
@janap24 ahoj tak to je super ze si to mala tiez tak rychlo ja som mala stastie ze mm mal volno a nebol v praci lebo si to ani neviem predstavit to by ani nestihol prist akoze sanitku by som nejako zvladla zavolat ale deti same by som nechat nemohla to bol najvacsi problem ☹ takze vdaka Bohu ze maly si vybral taky den ked mm bol doma a dokonca na katarinu 😀 mama je kata a segra tiez tak segre som pisala z nemocky sms medzi kontrakciami ze vsetko najlepsie k meninam uz rodim a segra ked to citala tak sa rehunala 😀
@janap24 je nadherny 🙂
@liat neboooooj, veď nemaš ešte ani termin, ja som rodila až tri dni po termine 😉 uprimne ti hovorim, uži si ešte nočny spanok, ja by som zaň dala všetko 😠
@dominika_sk vies jak mi je? secky mate babinka pri sebe a ja len cakam a cakam a herecke sa voobec nechce. ja uz som prespata, ale viem ze po porode budem zdielat tvoj nazor 😉
@harper ahojnja som myslela ze uz si sa rozpadla tak drzim palce nech to mas rychlo za sebou 🙂
@liat neboj my ta tu nenechame aj mala pride ja viem ze to cakanie je hrozne som tu najdlhsie bola po termine ale urcite to cochvila pride a este sa urcite najdu nejake cakatelky drzim palce nech si to malicka rozmysli hlavne je to dievcatko tie su sikovnejsie ako chlapi pozri na toho mojho cakal do polnoci aby to vyslo na Katarinu 😀
@luci66 neboj sa.Zelena stolica nieje od hladu.ale preto,ze mala vytiahne len predne mlieko.Ak ju nechas dlhsie na jednom prsniku,dostane sa aj k zadnemu hustejsiemu mlieku a stolica bude zase zlta.
ja mam pocit,ze mala pije malo,no kaka do kazdej plienky ,,skvarelinku,,tak snad ma dost....
Mna trosku trapi,ze mi mala nejak ozltla.Teda ocne bielka ma skoro zlte ☹ No pediatricka ju videla [ked sme prisli domov]a povedala,ze ma len slabucku zltacku.Ze to sa jej upravi.....tak neviem
@lenkalienka25 uplne normálny, akurát sa vyhýbam nafukovacej zelenine a navyše vypijem 1x do dna feniklový čajik 😉
@lenkalienka25 ja jem vsetko,co aj ostatok rodiny.Nevarim si zvlast.Jedine comu sa vyhybam je kapusta,strukoviny,cibula a cesnak [surove]A denne vypijem liter caju [sipkovy,ovocny....]a cistu vodu.Dnes som si kupila vineu,tak budem popijat....Snazim sa casto malu prikladat,aj to podporuje tvorbu mlieka.
Babulky prosim vas moj maly nema stolicu uz dva dni...bojim sa stretla ste sa niektora s tym? nemam vela mlieka najprv pije odo mna a potom 30ml dokrmim. ☹ Poradte co mam robit. vetriky ma aj si poprdkava ale som nestastna ze este nekakal.
@dominika_sk nas tiez ked je v postielke mrvi sa place a ked ho dam k nam do postele tak je vsetko ok..a tiez vresti o 100 6 ze je hladny a ked mu dam prsnik uz drieme.. ale ja ho nenecham len tak podriemkavat, stale ho budim.
@dominika_sk asi maju tie nase detickz prevrateny rezim...nas bol dnes od polnoci hore a spali sme az o 4 do rana do 8. a teraz cez den spi uz 3 hodiny...
@janap24 kojene miminko nemusi kakat ani tyden, vubec se tim netrap 😉
@janap24 a vyprdni se na to UM. Cim vic ho budes kojit, tim vic se ti bude mlicka delat.
@czechzuzanaba ved ja viem ale on je strasne nervozny ked mu nejde. to viem ze kojene nemusi kakat ale on je aj dokrmovany.
@janap24 to si jen ty myslis, ze mu nejde. Kdyz ty budes verit, ze je mlicka dost, aj dost bude a maly bude spokojny. Kdyz budes davat umele, tvoje se vic delat nebude a mozna brzo aj dokojis.
Vsak zkus se zeptat v teme o kojeni tu nekde, tam jsou vetsi odbornice 😀
Jinak gratuluju k miminku, zavidim vam tu ze uz to mate za sebou 😵
@czechzuzanaba ano ja viem ze mas pravdu.. ja som bola aj pri laktacnej poradkyni povedala to iste..ale pomedzi kojenie si odsavam ale odsajem taku 30.. ale donedavno som ledva 5 odsala. tak sa tesim z pokroku. pijem cajik benedik lekarsky a senovku .. je to hnusne ale ak to ma pomoct tak urobim vsetko aby som kojila..
Neboj aj ty budes mat svoj pokladik co nevidiet pri sebe.
@liat neboj ešte som tu s tebou 🙂 zatial 2- hy den po termíne.

ja už dostanem poražku. cela noc v duchu tri hodiny hore a 15 minut spanku. nič ho neboli, bruško ma makke...dve hodiny pospal na prsniku a za 15 minut už vrešťal...ja už neviem čo robiť, mame ho pri sebe v posteli aj tak reve... 🙄 😢