Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
dakujem za podporu, mala je uz na svete s vahou 4650 a 56 cm
@harper ty kokso to je ale valibuk posielam velku gratulaciu a prajem vela zdravicka a mliecka 🙂
@janap24 ja som si vcera odsavala lebo som mala pocit ze mam v lavom prisnu menej a podarilo sa mi odsat 10ml a maly je plne kojeny, takze nejako si to moc neber podla toho kolko odsajes, mam pocit ze babatko vytiahne uplne inak to mlieko odtial 😀 a to my sme uz podstatne starsi, cize by mal maly pit viac ako ty, ty mas v podstate este kolostrum ci prechodne mliecko iba
@liat @lenkakrchova caute mohykanky 😀 aj ja som ešte cakajuca 😉
@harper gratulujem! hanka vitaj! 🙂
maly mi uz druhy den place po jedeni cez den a nie a nie utisit, vypina sa, krci nozicky, obcas je cely cerveny, len neviem ci z tlacenia alebo uz z placu, myslite ze je to kolika (prebaleny nakojeny odgrgnuty je)? cez den iba place a nechce spat, v noci po tej 20tej je to pohode, nakoji sa a spi potom aj 5h...davam aj fenyklovy odvar po troske, mame aj biogaiu a aj tak toto...bola som kupit aj infakol len ho nechcem dat, kym som si nie ista, ze je to brusko, kedze on si cez den aj poprdka trosku, aj plienku mame pokakanu skoro kadzu, minimalne prdik tam je 😀
@cucovia @liat @lenkakrchova Baby aj ja som este 2v1... no dufam už dlho nebudeme 😉 a aj my sa budeme tešiť z drobcov
@harper srdečne gratulujem ku bábe s takými rozmermi... a maminke že to zvládla 🙂 prajem skoré zotavenie 🙂
@janap24 ahoooj 🙂 tak uz si doma? ani nenapises...ja sem na forum skoro vobec nechodim lebo nemam kedy velmi...ako sa s malinkym mate? po kolkych dnoch vas pustili domov? a co Anicka? uz konecne porodila? tvoja spolubyvajuca z nemocnice 😀 😀 😀
@luci66 Ahojcek moje, prepac az teraz som sem prisla aj to na skok. Takze neboj sa tej zelenej farby stolice moja mala ma tiez zelenu a urcite nehladuje lebo laduje do seba UM a stale viac 😉 ak chces mozem sa pre istotu opytat mojej doktroky co na to povie. Co sa tyka soplikov kupili sme tu odsavacku na vysvac a je skvela urcite si kup ak mate sopliky cena od 10 eur my sme kupili za 14 eur ale je to rychlovka a mala nestiha ani reagovat. Moje krsna pred 11 rokmi sme vytrapili s tou odsvackou co sme cucali no hruza nikdy viac ☹ super vec je aj Physiomer baby je to cista morska voda pre babatka - nastriekam to na vatovu tycinku a vytriem malej tym nostek a neverila by si ale po jednom dni bolo vidiet ze sa malej ovela lepsie dycha. Totalne mi odlahlo mala som vazne obavy a tiez som si vycitala neodbytne navstevy 😖 daj vediet ci zabralo a hlavne pomohlo 😉
@lianka7 joooj je kraaasny a vyzera akokeby mal minimalne mesiac a nie novorodeniatko 😉 gratulujem vam je to krasavec! 🙂
@harper srdcooo!!! No to je teda slecna neskutocna 😉 dufam, ze vsetko oki a cim skor pojdete domkov obe zdrave a stastne! 🙂 Pozdravujem Hanku 😉
@lianka7 MALY JE KRASNY
baby, maly mi spi cely deň...to zas bude noc, ja už nemožem ☹
@harper gratulujem k velkej slecne.Tak si ma ,,zotrela,,Uz nieje moja mala najtazsia 😀 Rodila si normalne?Napis o porode,ked sa budes citit lepsie.este raz gratulujem a zelam vela zdravia a mliecka.
@dominika_sk moja prespi tiez cely den.A to je s nami v obyvacke,kriku je tu,hluk,svetlo a jej to absolutne nevadi.Zobudi sa,napapa a spi dalej.No a noci?Ako kedy....Minulu noc sa zobudila len 3x,rychlo som jej dala cicik,najedla sa a spala dalej.Takze pohoda.Aka bude dnesna noc,je vo hviezdach 😒
ja chcem spaaaaaaaat ☹ baby asi sa vam budem zdat uplne divna, no ja sa normalne uz obavam noci :( vonku sa zacne smievat a ja mam uz strach aka noc nas znova caka ☹
@dominika_sk moja, skus ho budit cez den, to mi bolo poradene, no ja som rada, ked si cez den mozem lahnut aspon na chvilocku :(
@eviiinka presne to mam aj ja, stresy z kazdej nasledujucej noci ☹ som zvedava na tuto, snazila som sa maleho budit ale uvidime ci pomohlo, vcera mi spal cely den a tato noc bola brutalna, spala som mozno hodku a pol aj to len na pol oka, lebo som bola v strese ze ked zaspim tuhsie zacne ziapat a tak aj bolo ☹ uz nech ma rok 😒
@anicka87 tak niesom sama 😒 ja som sa uz bala, ze som nejaka divna ... aj ja som spala tuto noc len tak, skor som len driemala lebo ked zaspim tvrdo, co momentalne nemam problem, do minuty som tuha 😅 tak mam pocit, ze je to pre mna horsie ako ked len tak driemem .... co by som dala teraz aspon za 3 hodky normalneho spanku .... boli sme dnes cely den u babiek, tak spinkal krasne a v klude lezkal...dosli sme domov a uz je hore, place, vsetko okukuje a taaaak 🙂 jaaaaj bojim sa co nas dnes caka ☹
@eviiinka ja to nechapem, ked sme doma tak spi tak tri hodky max a vcera sme ho dali mame mojej a tam spal od 11 do pol 6 a to sme ho uz budili nasilu, uz som vedela ze bude strasna noc a to teda bola ☹ nie si divna, ak hej potom asi vacsina prvorodiciek 😉 ja by som si taaaak rada pospala normalne konecne ze az 😉 ale ten moj chrustik ma ma na haku 🙂
jaj baby.Moje deti prespali od 7mesiaca celu noc.Uzivala som si v noci spanok 😝 A ja sprosta si zmyslim tretie dieta a cely kolotoc prebdenych noci mi zacal nanovo.Kam som rozum dala?????

@lenkakrchova jupiiiii 🙂 som sa tu uz citila ako posledny mohykan 😀