Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@micicka hotovy pokladik 🙂 jaaaj mala mi tu pili usi 😖 od rana spala len hodinku a stale je hore 😨
@veronika1417 to aj my niekedy mávame, ale potom iný deň zase dosť spinká cez deň, že sa až bojím, či bude v noci. no raz tak, raz inak. u nás žiadny režim nehrozí 😅
sme doma z poradne, maly pribral za 2 tyždne aj 2 dni 600g 😉 papkačik moj 🙂 len keby v noci pospal , mňa už ide vykotiť 🙄 🙄 🙄
@dominika_sk a to prikrmovanie ti nepomohlo na noc? stele je pajedny? mne bol vcera od 8 vecera do 6 rana hore, ma siel trafit slak... 😒 tak som tuto noc spala u nasich lebo muz mal nocnu a len raz bol hore, to je zakon schvlanosti. ja ho tiez na noc uz dokrmujem, inak sa nedalo.
@anicka87 pomohol, že som mu ho dala pred 20,00 a pospal skoro do polnoci a potom zase to iste do rana...to by som ho musela krmiť celu noc nutrilonom, aby dobre spal, ale to by mi prsia vybuchli. aspon že tie štyri hoďky pospal, trochu som si oddychla 😔
@micicka ja ked zacnem verit ze sa nam dari na nieco nabehnut uz aj mi to mala vyhodi z hlavy 😒 teraz mi zaspala idem sa trochu natiahnut lebo mi dava dost zabrat 😉
@dominika_sk a nema problemi s bruskom? ten nas je kvoli tomu pajedny, ze ho boli brusko, tak som mu vecer dala do flasky UM aj s jednou lyzickou cajiku fenikloveho, zaliala a spal ako dudek. Sestra to robila malej pred spanim tak mi to poradila, uvidime ci to bude trvalo zaberat 😒
@anicka87 praveže mu bruško skušam a vždy ho ma makke a aj si prdka stale, takže pochybujem. skusila som mu pre istotu dať kvapky-sab simplex a vôbec sa mi nezdalo, že by sa nejako ukludnil, alebo že by bol lepši, takže bruško to asi nebude 😒
@veronika1417 presne ako u nás. jeden čas sme chodili pravidelne o 9,15-9,30 von, aj papanie nám tak vychádzalo, akonáhle som si v tom čase chcel aniečo naplánovať, už aj bolo po režime 😀 ale tak čo už, nič nenarobíme.
ja som tiež dosť unavená, ale ja akonáhle si ľahnem malá sa zobudí, ako keby ma sledovala, tak to už radšej neriskujem, spím len v noci. ale takto poobede ma vždy chytí kríza 😒
@dominika_sk tak prevrateny rezim? ja som z tych deti niekedy zufala, ked clovek nevie co s nimi je a placu, uz nech je ten moj chrustik starsi 😒
@anicka87 veď to...najhoršie je, že jeho može svrbieť noha a bude robiť cirkus, lebo sam si nepomože a ty nevieš čo mu je...ale s tym prevratenym režimom maš pavdu.
@drobcek801 len jednu kvapku kanavitu raz mesacne?Mne kazala lekarka 3 kvapky raz tyzdenne.davam vzdy v pondelok,aby som nezabudla.A Vigantol denne 2 kvapky.
baby maju vase deti nejaky rezim?Nasa prespi skoro cely den a odkedy spi so mnou v posteli,tak vlastne aj celu noc.3x sa zobudi na papanie,to si ju len prisuniem blizsie a spime dalej.Aj dnes som jej dala prso o polnoci a zaspala som.Zobudila som sa o 3-tej na to,ze sa vedla mna nieco mrvi...Dobre ze som ju neprilahla 😝
Kamosky mi vravia,ze ju mam naucit jest len kazde 3 hodiny [ja jej davam kedykolvek si pyta]a spat so mnou v posteli,ze ne-e.No ked ona v postielke nechce byt ani za boha.To by mi prerevala celu noc,pobudila vsetkych ostatnych a ja by som bola totalne nevyspana.Ja mam na starosti este dalsie 2 deti!Viem,ze neskor si budem nadavat,ze som ju naucila spat so mnou....no nemam pevnu volu ,,zatrhnut,, jej to.
@ninka23 ako sa mate?
@zvedava17p
Ahoj, malá je v pohode, len spí menej ako v nemocnici. Ja som mala trochu problém, v Pondelok v noci som mala horúčku 38,5 ( už sme mysleli, že budeme volať pohotovosť) ☹ Trvalo to do včera, ale už je to OK. Trošku na mňa asi doľahla únava a vyčerpanosť a naôliatie prsníkov. Ale Marek a druhá dcérka sú úžasní, veľmi mi pomáhajú. 🙂
...V Pondelok popoludní bol už u nás aj pediater a urobil jej aj prvú prehliadku a včera nám doniesol aj kvapky pre malú. 😉
...Včera som volala aj kamoške ohľadom toho poistenia, ale nemala doma muža (bol niekde na firemnej akcii), vo štvrtok sa mi má ozvať a máš to taktiež vybavené. Keď mi bude volať, dám mu kontakt na teba, aby ste sa dohodli. 😉
A vy sa máte ako ? Pozdravujeme vás. 🙂
@lenica81
@stellamiapiccola
@janulkan tak som bola kupit tu bio gaiu.dala som mu 5 kvapiek pred kojenim.som zvedava ci to pomoze.teraz pekne spinka.inak noc bola strasna.kazdu chvilu sa budil a chcel papat.uz som sa bala ze nemam mlieko ale ked som stlacila tak striekalo ze az. dnes som mu doobeda dala nutrilon ale z flase vypil iba 30ml.on mi flasu vobec nechce.potom som mu nedala dlhsie papat a pred chvilou sa najedol teda zase riadne.neviem co sa robi.ale hadam kojit este budem.uvidime ci kvapky pomozu.
tak mu budem davat 2kvapky vigantolu rano na obed 5 kvapiek bio gaia a vecer infacol.dobre hovorim???
@ninka23 esteze ti tie horucky presli....u nas bola pediatricka este dopoludnia, aj maly spi ovela menej, resp. chce stale jest, tak sme museli prejst na cumel, lebo ma trosku problem s bruskom, preto aj pri odchode tak vyvadzal...inak sa mame fajn, svokra s neterou chodia kazdy den pomahat 😀, aj my vas pozdravujeme a nech sa ti to nevrati
@lenka1108 no tak davam aj ja, rano vigantol, potom cez obed biogaia (ja davam len 2kv, dr povedal ze kojenemu to staci) a infacol podvecer a dam aj dve kojenia po sebe 🙂 doobeda je vela mliecka po noci, takze ked dokrmovat tak navecer si nechaj, cez den kludne koj co najviac aby sa pripadne zvysila tvorba mliecka
@zvedava17p Ja jej dávam Espumisan kvapky. A jesť chce tiež stále. 😉
@micicka ja som taky nestastny typ, ze ja cez den neviem spat 😖 jednoducho si cez den neviem lahnut do postele a uz vobec zaspat 😒 ked to raz za cas spravim mam cely den v pr...i 😠 v hlave mi huci, som ako mechom bachnuta, boli ma zaludok,... total ma to rozhadze 😒 niekedy vsak nemam na vyber ked nemozem spat v noci za malu musim aspon hodinu stihat popri malej sa vyspat cez den. Vcera mi navrhol manzel, ze on ostane s malou doma a ja mam ist do prace ... myslim, ze este stale nema predstavu co vsetko by musel robit 😠
@veronika1417 aj ja nemozem cez den spat, lebo to ma na mna opacny efekt... je to este horsie a hlava ma boli az no 😒
@ninka23 ja zatial kvapky nedavam, aj ked muz kupil sab simplex...nejako sa bojim, je na nich ze od 3 tyzdnov, kolko mam teda davat kvapiek a ako mu ich dat 🙂
ahojte kocky, prepacte, ze sa vam sem tak vtieram, ale ostali mi Pampers-ky vel.2 v pocte 48ks, my uz mame 3-ky, takze nevyuzijeme....ak by ste niektora chceli, napiste IP 😉 Dakujem
@veronika1417 ja chcem cez deň čo to porobiť a ak mi potom zostane čas, tak si radšej neľahnem, lebo drobec to vycíti a hneď je hore 😀
inak muži si to asi veľmi jednoucho predstavujú,mne môj minule tiež niečo také utrúsil, že cez deň oddychujem a spím - vtedy som si výnimočne s Natálkou pospala. ale hneď sa prebral, keď nasledujúcu noc ju bruško bolelo a len plakala!
inak my teraz bývame každý inde, takže príde na 2-3 hoďky a noci má pokojné. ale aj cez deň to nie je sranda!
Takze mi sme stale v nemocnici lebo mame zltacku a dokonca sme dnes skoncili pod svetlom ☹
@zvedava17p ved to! Ta bolest hlavy a vsetky tie problemy ... 😒 radsej potiahnem nevyspata 😖

@veronika1417 ja mám všetko 😀 😀 6523455, sú na prízemí, pavilón B1, číslo dverí 18 😉