Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
no babenky, uz som tu moc mudra a mala mi place... idem ja... vecer vas poprecitujem... 😉
ahojte. ozaj stihli vsetci porodit v novembri? ako sa vam dari?
my zatial kojime, ale uz som jej aj 2x dala um, lebo sa mi zdalo, ze je hladna. ale na poradni bola vaha v pohode.
a s tym chodenim von je to teraz hruza. u nas je dnes riadna hmla, tak sme neboli. ale otuzujeme sa kazdy den pri okne.
cajiky nedavame, ale mne sa najlepsie osvedcil sunarek. lebo je asi jediny granulovany bez sacharozy. sackovy som pri malom nestihala varit
@tasiko to nemusi byt len bolenie bruska ale detska kolika sa oznacuje aj ako plac babatka v rovnakom case, jednoducho moze byt z celeho dna prestimulovana a potrebuje si ulavit...
http://dojcenie.wordpress.com/zivot-s-dojciatko... skus si precitat 🙂
@veronika1417 ty si ako nakoniec dopadla? v ba? mne to na druhykrat uznali a primar mi dal hned termin na sekciu, lebo uz som bola na konci 39tt
Vsetko prebehlo hladko v spinalnej anesteze, no az na tie bolesti po tom...
baby co ste mali sekciu, poradte. mna stale boli cikanie, mam taky pocit ako b zo mna malo vsetko vypadnut, take tlaky a je to dost neprijemne, myslim ze to je z toho cievkovania. mate to aj vy? prejde to? 😒
ach jaj baby...zacala som mat nejak malo mliecka...neviem preco ved si robim caj,jem homeopatika,pijem vela vody a dzusou aj polievky sem tam zjem a mlieko sa straca...mala stale pyta papat co je hladna a kedze mam tie bradavky popraskane tak dost trpim,ale prikladam ju stale aby sa to rozbehlo,ale tym padom sa mi zhorsuju tie bradavky..uz neviem co robit ☹
@kaia 🙂 aha,takze nemusi uplne boliet.Ja som si teraz pospala, brucho uplne prestalo boliet.... uvidim ako to bude pokracovat... ak do rana nic, tak zajtra mam poradnu, uz by som bola rada, keby si ma tam nechal, ale to budem len 40+2. Skusim sa spytat na vyvolavanie porodu🙂. Musi brusko klesnut pred porodom? U mna stale rovnako vysoko. dik
baby ako zistim, ci ma maly reflux? a ak ma co s tym? :/
@denis006 jejda, toho sa ja bojim, aby mu neprepichovali ten kanalik ☹ zajtra budem musiet zavolat lekarke 😒

@tasiko podla mna je normalne, ze aj kojenie aj dokrmovanie UM... ved takto funguje vacsina deti, nie? ale mozno je to indi-vidi, ze niekomu kombinacia aj nemusi zapasovat...