Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@tasiko ahoj aj nasmu malemu infacol chuti a tiez mi cuca kvapatko aj nas trapi brusko hlavne v noci tak som mu to zacala davat 🙂
@dominika_sk lebo kamoskina mama je tiez sestra a ta synovi od narodenia pretahovala tak som ostala v pomykove ze co teraz, nech nema problemy s tym... a kedy s tym zacat, nevies?
@denis006 aj ja som ho objednala ale asi za 3 tyzdne mi vratili peniaze ze maju nejake problemy.kukni toto. urcite lepsie... www.ornament.sk
Ahojte baby, my sme boli dnes v poradni, mame 4380g a 59 cm 🙂 takze sa mame cim chvalit.
Mame s ainak fajn, len vecer vystrajame, stale po kupani do tej desiatej s nim mame co robit, ale potom pekne zaspinka a spinka aj do piatej do rana bez prestavky 😀 ale tie vecery su hrozne, ale co uz vydrzime 😵
Ako sa mate? A deticky? posluchaju?
My sme uz z perinky von, davam mu ju len na noc, aby sa zohrial, cez den uz nie 🙄 je mu uz mala 😖 😲
@micicka a ten obchod je kde v NR? 🙂
@tasiko aj ja mám JANE slalom reverese trojkolku s brzdou a je to aj pre tieto kočíky
pridávam link:
Inak aj my máme večer o program postarané 😀
Včera vtala o 16:15 a zaspala až o 22:15, síce neplakala ale bola už aj mrzutá a stále by len dudlala cicik 😠
A cez deň ju nakojím, prebalím a odpadne 🙂
Dnes pospala aj po prebudení po 16tej, čo som bola veľmi prekvapená, lebo to sa už týždeň nestalo a teraz si šteboce v postielke,...len do kedy? 😉
@tasiko tak vyskusam aj ja ten espumisan,ze co to spravi,vdaka
@denis006 No to si ani neviem predstavit ze do 8 mesiacov toto... mna vzdy doktorka posle von do cakarne nastastie, aj to mi uplne staci ked pocujem ako place, vraj to pre babo len neprijemne pretoze ho drzia a bolestive je to len v zlomku sekundy ked sa prepichne to zablokovane, no tak dufam ze je to tak, ale aj tak je to hnusny pocit, ked si predstavim co mu robia...
@cucovia ďakujem skúsim ešte ten link bo tam šijú aj mená a chcem aj švagrinej dať spraviť na Vianoce bo 18 januára sa nám rozrastie rodinka 😀 /dúfajme/ ak nie skúsim napísať alebo dakde inde ešte pozrieť,si veľmi zlatá,ešte raz vďaka. 😀
Inak baby,ja mám takú obavu...malej často pukajú nožičky /aj kĺbiky a tak/...čo to môže byť?,je to dačo zlé??? berieme samoška vigantol,ale mám pocit akoby jej tpo tam dosť pukalo...máte aj vy pukanice či nie?? 😒
@tasiko ten espumisan mozem dat aj do flasky s mliekom?
@zvedava17p je v centro - pri Agrokomplexe. ten rukávnik stál do 9,-EUR
@lenkalienka25 ja dávam espumisan priamo do fľašky s mliekom.
@micicka A pomaha?
@micicka a ako casto ho davas?
@karap juj si má ukludnila, tiez mala krásne priberá,len ta vodnata stolica sa mi zdala divna. Ale snáď je všetko ok. No mame kocku doma. Mám tu maminu tak nám hackuje ciapocky 🙂
baby maly je chory.ma strasne sopliky a kasle.mal aj teplotu ale ja mam doma len nurofen a ten je od 3 mesiacov.tak sme ho vyzliekli nech sa schladi a pomohlo.este som ani oka nezazmurila.je hore kazdych 5 min.som uplne k.o. rano ideme ku doktorke.dufam ze mu neda ATB... ☹ ☹ ☹ ☹
ahojte baby, aj vám sa už stalo že bábo nekakalo aj tri dni??? pediatrička v nemocnici mi povedala že je normálne ked má dieťatko v každej plienke ale je vraj aj normélne ked nakaká aj 5 dní. ja neviem men sa to moc normálne nezdá?
@slimme Je dobré, že to nevidíš...a ako ste tento krát dopadli u dr? Našej malej dali vtedy v Ba keď to robili v plnej narkóze aj kvapky na odpuchnutie sliznice a možno aj to pomohlo, že sa ten otvor,ktorý vyúsťuje do nošteka nupchával...Bože nás to čaká zajtra na obed, už teraz viem, že celú noc od stresu a strachu neprespím ☹ Ono je to veľmi individuálne, fakt to niekomu pomôže po prvom preplachu a niekto musí aj častejšie chodiť na preplach...Bobačikovia naši malí

@lenkakrchova mala ma krasnu ciapocku 😵 A tie rifle......no kocka