Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lady511 my mame to iste vcera sme boli na pohotovosti, davali sme nasivin ale povedali mi ze ten strasne vysusuje sliznice, tak sme kupili kvapky s morskou solou a maly uz skoro vobec nechrci a kazdu hodinu mam odsavat a kazdych 15 min davat pit cajiku trosku sackoveho detskeho alebo prevarenej vody, len tak 4 hlty a dost. a vidno ze mu je lepsie 😀
@janulkan tak to mate dobre, ked kazde 2-3 tyzdne..ja som bola 16. 12. prvykrat a teraz ideme az 16. 1.
ahojte maminečky tak všetko naj naj v Novom roku,hlavne veľa zdravíčka Vám aj všetkým drobcom 🙂
Ja som chorá bolí ma hrdlo včera večer sme pozerali ohňostroje z balkóna a malá spala nechcela som ju zobudiť tým že by som musela otvoriť dvere a hodiť na seba bundu tak som tam stála cca 10 min a ako to najviac dobúchalo zaliezla som dnu ale aj tak to stačilo aby som prechladla 😖 😖 Inak ako Vám detičky reagovali na delobuchy??Ja som sa bála že našu zobudia ale nič,spala ako zabitá 😀 😀 A to máme postieľku nie ďaleko od okien...To sme mali odmenu za deň lebo celý ho prerevala 😔 😔 Inak čo myslíte malej dávam prsník aj keď som chorá dúfam že bude mať nejaké protilátky 😀
@tasiko robis dobre 🙂 fakt bude mat nejake protilatky co mas teraz v tele ty 😵 inak my sme stravili polnoc na prsniku, maly si pytal 10 min pred polnocou 😀
@dominka757 aspon sa nemusis stresovat 🙂 u nas v podstate tiez len 1x mesacne pozeral reflexy a podobne, medzitym sme len vazili a popocuval srdiecko a dychanie aspon...a teraz mame kontrolu vlastne po 6 tyzdnoch az a to som velmi zvedava na vahu aku bude mat maly
Ahojte, vsetko najlepsie do noveho roku, a aby nam to tu este dlho spolu vydrzalo.
Zajtra mame poradnu, tak som zvedava co sa nove dozvieme.
ahojte maminy takisto Vám všetkým želám všetko len to najlepšie pre Vaše zlatíčka aj pre Vás...potrebovala yb som rada pozerala som niake recenzie...a neiem ..chcem kupit niaku odsávačku hlienov...ale neviem či tu ručnu alebo elektricku?pretože vysavač nemám a ani nechcem kupit tak ktoru z týchto dvoch lepšie?dakujem za rady
@lady511 ja mám takúto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12921743&tab=2 , je celkom dobrá, aj keď sme ju chvalabohu nemuseli ešte veľmi používať
Všetkým prajem veľa šťastia a zdravia v Novom roku ! 😉 A najviac našim pokladíkom 😉
@liat ja som si objednavala podla kamaratky, ktora mala tuto satku a vyhovovala jej http://www.liliputi.sk/index.php?option=com_vir... vyhovuje ze je elasticka, rychlo ju uviazem a farbu sme taku neutralnu vyberali aby mohol aj tato nosit. ale az tak detailne som to nestudovala. je do 15 kg, tak ale to uz dufam nebudim takeho velkaca nosit 🙂 a tatko bol simi 1x vencit nasho psiska🙂
@liat však kúp ojazdenú, šatky sú väčšinou z kvalitných materiálov, vôbec na nich používanie nevidno. V mojej sa nosí už 3. dieťa a je ako nová. tu máš hodnotenia šatiek
http://www.nosime.sk/sk/vsetko-o-noseni/testova...
Inak elastická je pre začiatočníkov lepšia, ale väčšie deti, ktoré sú už pohyblivejšie sa v nej nechcú nosiť
Ahojte baby, ako sa mate? nas maly predchvilou zaspal, ale myslim, ze to nebude este na noc, este sa iste zobudi zachvilu na papanie a zacikanu plienku 😀 som zvedava, ako bude dnes vnoci spat.
Zajtra idem rano na gynek. na krv, tak dufam, ze sa nejako zosuladime, ze vstane okolo pol siedmej, rychlo ho nachovam a pojdem, dufam, ze to tak vyjde 🙂
Inak maly mi nechce pit cajik z flasky, len ten cumel ocucava, ale netaha a pritom, ked sme boli na nakupoch, svokra mi davala z tej flase moje odsate mliecko a tam pil ako divy 😀 musim mu asi skusit dat z inej flase kde je mensi cumlik 😀
Babule co kojite,aku ma vase male stolicu? Nemyslim teraz farbu, ale skor konzistenciu. Moja mala sa uz 5dni sama nevykaka len s rurkou a ta stolica je zlta riedka, ale taka spenena a to ma trapi, ci je to normalne. Doteraz mala len riedku ale nie spenenu. Co vy na to?
@anicka87 ja som si ho pri prvom kúpila ale ani raz som mu ho nedala keď som ho ochutnala , to sladidlo môže ničiť zúbky aj keď nie su ešte vonku ja sa ešte aj dnes vyvarujem sladkému jasne že už aj papá , ale do 2 rokov skoro nič.Naučila som ho na vodu a čaj len v zime a to z uvarených jabĺčok, v lete čajík friško skysne, lepšie len voda.neskôr som dávala hipp džús začala som slivkovým len trošku do flašky s minerálkou Luckou .
zajtra vlastne už dnes do poradne som zvedavá na novinky a moj Leo má dnes 3rôčky robila som tortičku takú jednoduchú , ale mňam 😀
Dobré ráno a pekný deň 🙂 my máme čoraz častejšie horšie noci 😎 chodíme spávať okolo polnoci, každé dve hodinky hore a dnes ešte aj skoré vstávanie 😒 a cez deň si pospí aj 4 - 5 hodín...horšie na tom však je, že nemôžem ja, lebo zas sa musím venovať našej princeznej...keď je mm doma, tak si aj pospím, ale už začína pracovať tak z môjho spania dnes nebude nič ☹
@stellamiapiccola Leovi prajeme krásne narodeninky a všetko len to naj, naj 🙂
Dobre ranko vam prajem. Chcem sa spytat, ze ci je pravda, ze dieta na krst musi mat na sebe oblecene vsetko nove? Ja to pocujem prvy x, no podla mojej svokry to tak ma byt, zda sa mi to ako cisty blud a nejaka povera z predpotopnej doby. Chcela by som pocut vase nazory.
@dena my sme dostali darček na Silvestra, bábo spalo 3 hodiny, napapalo sa a spalo ďalšie 3 hodiny. Mne sa aj dokonca snívalo po 2 mesiacoch! Ale dnes sa zase vrátila do starých koľají - do jedenástej hore, potom každú 1-2 hodiny a od piatej sa mrví.
@adikad podľa mňa je to len a len na tebe, bude horší kresťan v staršom oblečení? Ani Ježiš predsa nemal nové oblečenie, keď sa krstil 😀
@luci66 Ahoj, na spenenu stolicu je dobry Sab Simplex.. Je to presne v navode napisane, ze ked dietatko castejsie papa, tak vytiahne len predne mliecko, ktore obsahuje menej tuku a tie procesy v crievkach funguju inak a vytvara sa pena... A tie kvapky tu penu pomahaju spracovat na plyny, ktore sa uz daju dostat von 🙂
@veronika1610 náš drobec, zas s nami silvestroval 😀 celý čas bol hore s malinkými prestávkami, keď si v kresielku podriemkával, ale akonáhle som ho chcela preniesť do postieľky, tak krik neskutočný. Okolo jednej keď som si išla s ním vyčerpaná ľahnúť a dala mu prso do úst, tak konečne zaspal 😒 a potom klasika, každé dve hodinky hore 😎
@veronika1610
@dena My tiež toho moc nenaspíme, dnes bol v noci hore od dvanastej štyrikrat a rano o siestej vyspatý a cez den sa mu najlepšie spi len v kočíku a to sa s ním musím prechádzat lebo ked stoji na mieste neni dobre 😀 .
Zajtra poradna som zvedava kolko ten nas žrút váži ale podla našej váhy 6 kg ale kolko meriame neviem , necháme sa prekvapit.

inak všetko dobre v Novom roku 😉 , naša mala nema sopliky ale ťažko dýcha normalne počuť akokeby mala upchtý noštek a ma ho uplne čisty dokonca ak´j ked som chcela odsať neodsalo nič. Ma to už asi 4 dni 😢 , zajtra s nou preistotu skočime k lemárovi mate niektora podobne zahlienenen babatko ? čo pomohlo?