icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

cobinka
21. máj 2013

Ahojte, zase nestiham ☹ ale aspon citam 😉
A najlepsie je, ze vzdy ked vam chcem nieco napisat, tak citam, ze vy ste to uz riesili 😉 Tiez mavam niekedy take pichnutia, az ma ohne 😒 a sem-tam tlaky 😉 tiez si myslim, ze to vsetko suvisi s roztahovanim maternice 😉
peciatky v knizke od obvodnej a zubara mam ja povinne 😉 moja obvodna mi povedala, ze presne vie kt.gynekologa mam, lebo ze on je v celom meste jediny, ktory si to vyzaduje 😉

cobinka
21. máj 2013

ja som zatial pribrala len 0,5kg, ale kedze som mala na sebe zasoby uz predtym ☹ vobec nevidno, zeby som nepribrala 😉 iba rifle som musela vymenit 😉 kvoli brusku 🙂

eevicka83
21. máj 2013

@matrix87 a preco ti zakazali tlacit? mysils ze by samohlo nieco stat?

@trish31 ja mozem zjest a vypit hocico a aj tak nejdem na wc... ale skusim nesku, ja kavu nepijem ale toto je take kakao tak skusim... inak vcera som zjedla kyslu kapustu a na to sice len dve lyzice jogurtu a 2 lyz,, lanovuch semicok + susene slivky par kusov a na zachod som aj tak nesla ani dnes.

pechlinka
21. máj 2013

@elebe ahoj..praveze som skusala..pit tu vodu z kyslej kapusty a nic.. :(

meruska
21. máj 2013

ahojte, dlhsie som nepisala, akosi nestiham... aj ja som pribrala len 1 kilo ale brusko mam ako pri Timkovi v 5-6 mesiaci, ja tehotenstvo nemam sancu utajit...neskutocne mi den za dnom rastie...keby som dala foto tak neuverite 😀

elebe
21. máj 2013

@pechlinka a nepredpísal ti doki čípky? si choď vypítať....aj kamošky to tak robili,keď to už bolo neúnosné 🙂

andy09
21. máj 2013

@elebe no ja som 17 tt bruško mi už vidieť a pribrala som 1,5 kg.

andy09
21. máj 2013

@sudabe ja som doma na rizikovom od začiatku, takže moja denná nápln ráno o 7 vstávam zanesiem malú do školy a potom môžem spať a behať po wc🙂

andy09
21. máj 2013

@vavrenka inak ja Ti ani nemám nejaké chute najem sa tak normálne ešte menej ako pred tehu, ale teraz som zistila že jem častejšie lebo som nejako viac hladná ale zasa nemôžem sa napratať vela tak jem častejšie a malé porcie.

andy09
21. máj 2013

@matrix87 som zvedavá aký bude 3 trimester pri dcere som v 3 trimestri mala chuť stále upratovať a niečo robiť, len neviem či aj ten tretí teraz neprespím 😀

andy09
21. máj 2013

@pechlinka veru teraz aj mna napadlo chod k dr. dá Ti čípky a pôjdeš hned, mne to dávali ked som pred rokom a pol bola tehotná a ležala som v nemocnici a tiež som nemohla ísť na wc a vtedy mi sestrička dala čípky a hned som išla.

elebe
21. máj 2013

@andy09 no lenže ty už čakáš druhé a vtedy zvykne vykuknúť bruško skôr....aj pri prvom si to tak mala?

andy09
21. máj 2013

@elebe ale aj pri prvom som mala bruško v 17 tt. Ono to je u každého individualne.

elebe
21. máj 2013

@andy09 však hej 🙂 som zvedavá aké budem mať ja v 17tt 🙂 inak v albume mám fotku bruška 12+1 si kukni.....aký pidipupček 😀

matrix87
21. máj 2013

@eevicka83 no to veru neviem, prečo... ale tak nepokúšam radšej...

matrix87
21. máj 2013

@andy09 no, ja som tiež zvedavá, či náhodou ten vrchol síl nepríde až v 3.trimestri :D alebo či budem zariadovať a nakupovať len počas spánku :D

andy09
21. máj 2013

@matrix87 len aby nám nejaký vrchol prišiel, lebo ja už o tom svojom pochybujem 😀 A pôjdem asi rovno z môjho spacieho obdobia do tvrdej novembrovej reality 😀

andy09
21. máj 2013

@elebe jééj ale ved to máš pekné bruško a Ty si chudučká tak na Tebe bude vidieť bruško.

pechlinka
21. máj 2013

@elebe no..idem ku gynekologovi teraz vo stvrtok..tak to este vydrzim a poviem mu to.. 🙂 snad mi nieco da.. 🙂

pechlinka
21. máj 2013

@andy09 ja praveze mozem ist na wc...len mam vetry zastavene.. :/ kupila som si fenyklovy caj a espumisan..tak uvidim ci mi to zaberie.. :( ale krce mam v bruchu stale...asi mam to brucho uz vysilene.. 🙂

elebe
21. máj 2013

@andy09 no ale to som aj napapkaná a vtedy je bruško trošinku väčšie 🙂 mne je jedno aké mám,hlavné je že náš malý chrústik je tam a má sa dobre 😀 doki mi hovoril že máme hyperaktívne bejby,lebo stále poskakuje a nechce sa dať poriadne odfotiť a stále nám nejakú dobu trvá kým ho zachytí 😀 😀 no ja asi budem taký hajzlový pavúčik 😀

elebe
21. máj 2013

@pechlinka jáááj takže ty veľkú potrebu máš,len máš problémy s vetrami?? 😕 😕 no ten espumisan by ti mohol zabrať.....ja ti nejaké vetry dám,ja prdím jak kôň celý deň a drahý chudák je stále v narkóze 😀 😀 ale mám sa na koho vyhovoriť,stále poviem že chrústik prdí 😀 😀

peka13
21. máj 2013

@meruska mam to presne tak isto, pri Ninke som mala takéto brucho v 6mesiaci...dokonca sa kazdy cuduje, ked poviem ze som LEN v 4mesiaci 😀 , co uz ja sa z neho vytesujem

@andy09 @cobinka ja som zatial schudla 4 kg 😀 ale mala som dobré zasoby po prvom tehu pred 14mesiacmi 😀 😀

peka13
21. máj 2013

Dievcata chcela som sa vas opytat...je tu niektorá, co este KOJÍ ???

peka13
21. máj 2013

@mummyofthree ahoj ,dufam,ze sa mozem opytat? 😅 pozeram, ze ty mas drobča č.2 😀 skoro rocné. Ako to zvládaš teraz pocas tehu? uz ti chodí? a nahodou este nekojíš?

tanickaskorokubikova
21. máj 2013

ahojte žienky ja tu tiež moc nechodím 😉 ako sa cíťite? brušká rastú? ja som od minulého týždňa PN takže nič moc ale tak maličký sa má ok a to je hlavné 😉 A vy ako všetky bez komplikácií či má niektorá podobný problém ako ja že by sme si vymenili skusenosti? ja mám nízko položenú placentu 😖

pechlinka
21. máj 2013

@elebe to zase moj drahy ma dusi .. 🙂 stale mu hovorim ze to mi robi naschval..ja nemozem...a on si prdi kedy chce..🙂

andy09
21. máj 2013

@pechlinka ahá , tak ten feniklový čaj by Ti mal zabrať dáva sa to aj bábätkám piť ked majú problém vetrami a zaberá to .

euka210
21. máj 2013

@elebe ale ved to nie je este brucho 🙂 ...ja som mala take este pred tehu 🙂 Teraz som ako v 5m pri prvom 🙂

andy09
21. máj 2013

@elebe naše bábo to bude tiež nejaký divoch síce teraz naposledy si krásne spinkalo ani sa nehlo, ale predtým čo dokazovalo to bolo niečo rukami nohami trepotalo...ako keby sa tam šmýkalo, sa aj dr. smiala. 😀