Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
ja som zatial pribrala len 0,5kg, ale kedze som mala na sebe zasoby uz predtym ☹ vobec nevidno, zeby som nepribrala 😉 iba rifle som musela vymenit 😉 kvoli brusku 🙂
@matrix87 a preco ti zakazali tlacit? mysils ze by samohlo nieco stat?
@trish31 ja mozem zjest a vypit hocico a aj tak nejdem na wc... ale skusim nesku, ja kavu nepijem ale toto je take kakao tak skusim... inak vcera som zjedla kyslu kapustu a na to sice len dve lyzice jogurtu a 2 lyz,, lanovuch semicok + susene slivky par kusov a na zachod som aj tak nesla ani dnes.
ahojte, dlhsie som nepisala, akosi nestiham... aj ja som pribrala len 1 kilo ale brusko mam ako pri Timkovi v 5-6 mesiaci, ja tehotenstvo nemam sancu utajit...neskutocne mi den za dnom rastie...keby som dala foto tak neuverite 😀
@andy09 no ale to som aj napapkaná a vtedy je bruško trošinku väčšie 🙂 mne je jedno aké mám,hlavné je že náš malý chrústik je tam a má sa dobre 😀 doki mi hovoril že máme hyperaktívne bejby,lebo stále poskakuje a nechce sa dať poriadne odfotiť a stále nám nejakú dobu trvá kým ho zachytí 😀 😀 no ja asi budem taký hajzlový pavúčik 😀
Dievcata chcela som sa vas opytat...je tu niektorá, co este KOJÍ ???
@mummyofthree ahoj ,dufam,ze sa mozem opytat? 😅 pozeram, ze ty mas drobča č.2 😀 skoro rocné. Ako to zvládaš teraz pocas tehu? uz ti chodí? a nahodou este nekojíš?
ahojte žienky ja tu tiež moc nechodím 😉 ako sa cíťite? brušká rastú? ja som od minulého týždňa PN takže nič moc ale tak maličký sa má ok a to je hlavné 😉 A vy ako všetky bez komplikácií či má niektorá podobný problém ako ja že by sme si vymenili skusenosti? ja mám nízko položenú placentu 😖

Ahojte, zase nestiham ☹ ale aspon citam 😉
A najlepsie je, ze vzdy ked vam chcem nieco napisat, tak citam, ze vy ste to uz riesili 😉 Tiez mavam niekedy take pichnutia, az ma ohne 😒 a sem-tam tlaky 😉 tiez si myslim, ze to vsetko suvisi s roztahovanim maternice 😉
peciatky v knizke od obvodnej a zubara mam ja povinne 😉 moja obvodna mi povedala, ze presne vie kt.gynekologa mam, lebo ze on je v celom meste jediny, ktory si to vyzaduje 😉