icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

elebe
21. máj 2013

@sudabe ja prdím na každého....doki povedal že je všetko OK,výsledky z krvi ukážkové zatiaľ....a mám kopu kamošiek čo sú ako ja a majú deti......takže ja sa len usmievam 🙂 🙂

trish31
21. máj 2013

@eevicka83 ja citim bud dole uplne alebo hore pri crevach 😉

trish31
21. máj 2013

@elebe co znamena ze su kamosky ako ty?

trish31
21. máj 2013

@kleopatris dalsiiii chalan 😀

elebe
21. máj 2013

@trish31 myslela som chudé ako ja a aj chudšie a majú aj dve deti 🙂

eevicka83
21. máj 2013

@trish31 ale hore pri crevach to nie je asi babetka nie ? 🙂))

trish31
21. máj 2013

@eevicka83 ale je,dnes som videla ako sa posival zdola hore a naopak,asi sa otacal...Ale vacsinou je on dole,dost dole a tam aj kopka

matrix87
21. máj 2013

@trish31
@eevicka83
tak to ho potom asi aj ja cítim 🙂 lebo dole mám dakedy také ako zabublanie, ako keby kopol a sa mi tam maternica zvlní... a aj ked mám ruku na brušku, tak mám pocit, že sa začne vlniť... môže to byť dieťa?

lenitta
21. máj 2013

čaute maminy, idem sa k vám pridať, ak môžem 😉

trish31
21. máj 2013

@lenitta vitaj 🙂

trish31
21. máj 2013

@matrix87 jasne ja vidim ked sa presuva a taky tlak citim,ono je uz velke takze to sa neda nevidiet,aspon u mna

matrix87
21. máj 2013

@lenitta vitaj 🙂

matrix87
21. máj 2013

@trish31 no tak to je potom super 😀
ja som si aj myslela, že by to mohol byť svišť, ale som si nebola istá, lebo ked som to kedysi povedala dokimu, tak dosť tak divne na mňa pozrel, že to isto nemôžem cítiť... že to sú črevá... ale črevá sa mi hýbu inakšie...
tak teda, dúfam, že je to môj drobček a že sa mrví 😝

sudabe
21. máj 2013

@andy09 aha tak to zato ale je v ok vsetko?

@kleopatris gratulujem k chlapcekovi, dobreho mas doktora ked ti uz povedal super.

@pechlinka nemusis stresovat ved to s babetkom urcite nic nema, to su creva.

elebe
21. máj 2013

baby chcem sa opýtať ....boli ste u kaderníčky,alebo chodíte? kedy ste boli?

sudabe
21. máj 2013

@lenitta Ahoj

trish31
21. máj 2013

@elebe bola som naposledy v 10.tt,teraz si idem dat len nafarbit vlasy

elebe
21. máj 2013

@trish31 no lebo mne kaderníčka aj farbí aj melíruje a odkedy som tehu tak som nebola....ale už by sa zišlo....a ty s na ako farbíš vlasy?

euka210
21. máj 2013

@eevicka83 ja este nic necitim a potom veru budem kludnejsia ze vsetko je ok, ked bude male kopkat 🙂
K pupku je este daleko...maternica dosiahne pupok v 20t, teraz je medzi pupkom a lonovou kostou. "Brusko" skor teraz znamena vytlacene creva, lebo maternica sa roztahuje.
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=24

eevicka83
21. máj 2013

@trish31 no ale tam hore pri pupku sa aj mne vlni brucho ked si lahnem uplne si stale myslim ze je to babetko ale urcite su to creva.. ale vyzera to uplne akoby sa babetko presuvalo uplne vidim a citim ako sa mi nadvihne brucho a tak sa akoby nieco presuvalo.. ale to nie je malicke to su vraj creva. malicke citim tiez uz aj dva tyzdne ale to je nizsie. to presuvanie vyssie to je pohyb criev..

pechlinka
21. máj 2013

@sudabe no neviem..vedla babetka mam 6 cm myom...preto mam strach ci nepraskol ..:(

trish31
21. máj 2013

@eevicka83 kazda sme ina,mna tam maly kope,a ked vidim,ako sa ta gula presuva zhora dole,tak to sa mi asi tazko presuvaju creva...Navyse mu tam s angelsounds pocujem srdiecko

hrustik1
21. máj 2013

@matrix87 skus pocuvat srdiecko hned rano ako sa zobudis. Ja ho napriklad vtedy najdem hned a krasne ho pocut 🙂 Poobede sa s hladanim uz i ja narobim. Cez den sa jes, pijes a creva potom prekryju maternice a srdiecko je len slabucko pocut. Vydrz do zajtra rana, urcite ho najdes 🙂

trish31
21. máj 2013

@elebe ja na tmavo hnedu 😉

trish31
21. máj 2013

@euka210 ako som pisala,ja vyssie ked citim ze sa posunul,tak mu ta najdem aj srdiecko.....

matrix87
21. máj 2013

@hrustik1 skúsim zajtra teda 🙂

lenitta
21. máj 2013

pozerám, že sa tu riešilo kojenie.. ja mám 10 mesačného synátora a ako som otehotnela, mlieko mi tak kleslo, že dnes mu odsajem sotva dva deci denne a to som chcela kojiť tandemovo.. 😒

matrix87
21. máj 2013

počujte, myslíte, že trpnutie v dolných partiách (lonová kosť a nižšie) je normálne?

hrustik1
21. máj 2013

@matrix87 sesternica mala ten isty problem ... zvacsujuca sa maternica jej tlacila na nejaky nerv. Normalne mala ku koncu problemy s chodzou - porodom sa to upravilo. Asi som nepotesila, ale co uz nevydrzime pre nase stasticka 🙂

matrix87
21. máj 2013

@hrustik1 ale v podstate aj potešila... ved ja aj tak nechodim 😀 ked som na rizikovom 🙂 a aspon viem, ze nie som sama...