Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@kleopatris dalsiiii chalan 😀
čaute maminy, idem sa k vám pridať, ak môžem 😉
@trish31 no tak to je potom super 😀
ja som si aj myslela, že by to mohol byť svišť, ale som si nebola istá, lebo ked som to kedysi povedala dokimu, tak dosť tak divne na mňa pozrel, že to isto nemôžem cítiť... že to sú črevá... ale črevá sa mi hýbu inakšie...
tak teda, dúfam, že je to môj drobček a že sa mrví 😝
@andy09 aha tak to zato ale je v ok vsetko?
@kleopatris gratulujem k chlapcekovi, dobreho mas doktora ked ti uz povedal super.
@pechlinka nemusis stresovat ved to s babetkom urcite nic nema, to su creva.
baby chcem sa opýtať ....boli ste u kaderníčky,alebo chodíte? kedy ste boli?
@eevicka83 ja este nic necitim a potom veru budem kludnejsia ze vsetko je ok, ked bude male kopkat 🙂
K pupku je este daleko...maternica dosiahne pupok v 20t, teraz je medzi pupkom a lonovou kostou. "Brusko" skor teraz znamena vytlacene creva, lebo maternica sa roztahuje.
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=24
@trish31 no ale tam hore pri pupku sa aj mne vlni brucho ked si lahnem uplne si stale myslim ze je to babetko ale urcite su to creva.. ale vyzera to uplne akoby sa babetko presuvalo uplne vidim a citim ako sa mi nadvihne brucho a tak sa akoby nieco presuvalo.. ale to nie je malicke to su vraj creva. malicke citim tiez uz aj dva tyzdne ale to je nizsie. to presuvanie vyssie to je pohyb criev..
@matrix87 skus pocuvat srdiecko hned rano ako sa zobudis. Ja ho napriklad vtedy najdem hned a krasne ho pocut 🙂 Poobede sa s hladanim uz i ja narobim. Cez den sa jes, pijes a creva potom prekryju maternice a srdiecko je len slabucko pocut. Vydrz do zajtra rana, urcite ho najdes 🙂
pozerám, že sa tu riešilo kojenie.. ja mám 10 mesačného synátora a ako som otehotnela, mlieko mi tak kleslo, že dnes mu odsajem sotva dva deci denne a to som chcela kojiť tandemovo.. 😒
počujte, myslíte, že trpnutie v dolných partiách (lonová kosť a nižšie) je normálne?

@sudabe ja prdím na každého....doki povedal že je všetko OK,výsledky z krvi ukážkové zatiaľ....a mám kopu kamošiek čo sú ako ja a majú deti......takže ja sa len usmievam 🙂 🙂