Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@elebe tak mi povedali v lekárni....tak ja už neviem čomu mám veriť...
@nanuska123 mne zase povedali že ice cream môžem 😠 kašlem na to,radšej sib nedám nič a hotovo ☹
čaute baby, prajem vám pekný nedeľný deň! u nás konečne svieti slnko, a konečne som v noci spala úplne normálne, bez problémov 🙂 a len s jedným zobudením 🙂
Ahojte dievcata, chcem sa opytat, viete co znamenaju hodnoty papp-a s vysledkom 2,91? Sestricka mi len zapisala a ni.noepvedala, lebo som uz isla na vysetrenie. Dakujem za radu.
Konecne som sa poriadne vyspala po tyzdni... 😅
aaaaaaaa moja PN pretrvava...obvodny lekar bol taky zlaty a vypisal ma na bolesti v chrbtici.... takze moj zamestnavatel moze byt spokojny, kedze si mi nechce zobrat na zodpovednost ako mi bolo od neho povedane.... 😀
baby, aky mate nazor na detsku kozmetiku a detske potreby z DM?
@vavrenka nič si z toho nerob. Ja som bola na poradni v stredu a tiež som stresovala, že necítim pohyby. Doky mi urobil UZV a povedal, že všetko je OK, že pohyby by som ako druhorodička mala cítiť o týždeň. Že je úplne normálne cítiť pohyby medzi 18-20. týždňom. Všetky pocity v skoršom období si mnohé mamičky mýlia s črevami a pod.
Tak naše slniečko už krásne kopká - i hrdého ocinka dnes "nakopal" do ruky 🙂
Kočky mne sa zdá že za tento víkend sa mi nejako rýchlo zväčšilo bruško....som zistila pri zaväzovaní šnúrok, že mi zavadzalo a v piatok ešte v pohode a dnes som mala čo robiť, aby som zaviazala😀
takže náš drobček už zažil finále hokejovej extraligy a dnes dokonca hodinový koncert Martina Haricha u nás na námestí kde bolo MDD a šaleli tam dievčatá asi tak o 3 roky staršie od mojej Mišky, a ja samozrejme pre radosť mojej Mišky som bola s nou uplne vpredu a fotila a natáčala ako tie pubertiačky 😀 Miška nakoniec zahlásila mamka to je výhoda že si tehotná a mám kvoli tomu aj CD s podpisom aj plagát 😀 Nakolko tam tie deti šaleli a chceli podpis a fotiť sa tak vravím Miške že ja sa tam nebudem predierať pomedzi tie baby a tak som oslovila člena kapely kvoli CD že ho Miške kupim zavolal otca toho martina je im manažer a som mu povedala že Miška chce podpis ale som tehotná a nechcem sa tam tlačiť a pozrel na mna a s usmevom hovorí tu sa postavte za zábrany k chlapcom , dávajte si pozor a o chvilku prišiel s CD aj s podpisom a aj s plagátom, peniaze nechcel...a Miška celá happy skákala po námestí a nahlas vravela kvoli nášmu bábätku som dostala CD aj plagát 😀 Chudatká pubertiačky sa na nu pozerali 🙂 A drobček kopkal celý koncert len neviem či od radosti 🙂
@slniecko001 ja idem dnes poobede a "prepadol" ma pocit, ze je vsetko ok, tak dufam, ze je to tak, lebo brusko mi rastie 😉
minuly tyzden ma pekne drobec stektil v brusku, maly motylik a teraz uz teda kopka statocne...sa na mna manze smeje, lebo sedime a ja obcas normalne poskocim 🙂
Jaaaaaaaj kebyze nie som hladna...dnes ani s postele nevyleziem...tak mi je dnes 😒
@katyka11 @pechlinka uzivajte moznosti prvotehulky 🙂
u nas budicek o siestej, mala zahlasila, ze ideme futbal hrat.. vcera sme boli na oslave maminych narodenin, tak 20 ludi okolo nej behalo, dnes tiez caka ze vsetci pridu.. no tazko mi je.. ale aspon to, ze nasadenim konskej davky magnezia brusko prestalo boliet a aj nevolnosti sa stratili, dufam, ze to bude pokracovat len k lepsiemu
@slniecko001 ja tiez este necitim pohyby, hoci vcera som mala podozrenie ze nieco jemne bolo, ale viem ja, ci to neboli zase len moje zblaznene creva? 🙂 Pockam si na jasne kopance 🙂
@mimajka no mne jeden den viac, iny menej... dokonca aj vtedy ked som v klude s vylozenymi nohami... niekedy je to cez den aj 5-10x... ma nestras, ja nechem byt do porodu zatvorena niekde v nemocke...musim si zase nasadit to magnezium, nebrala som ho uz, len na zaciatku ale teraz zase budem musiet asi... napriklad absolutne nemozem mat plny mechur, akonahle mi treba na zachod, tlak v podbrusku ako slak, neprijemne je to hrozne... riadne kontrackie...idem tento tyzden na poradnu, tak to dr. poviem.....
@ewca Aj ja mam rovnaky problem s mocovym mechurom. Minuly tyzden som zjedla cervenu cviklu a dostala som alergiu tak som 2 dni nejedla magnezium a ten treti som cely prelezala v bolestiach a v krcoch. Z postele som sa ani nepohla, manzela som nemala doma a rozmyslala som ako sa dostanem sama na pohotovost. Vecer okolo 8 bolesti ustupili a to som uz mala v sebe 3 magnezium.

@matrix87 ja beriem magnezko preventívne každý druhý deň 🙂 ja mám pocit že keď sa s drobčiatkom rozprávam,tak sa mi vždy uľaví keď ma niečo bolí,aj tatinko sa s ním zvykne rozprávať 🙂 čítala som že to je dobré,už v brušku sa rozprávať,dokonca spievať bábätku 🙂