icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

kwetinnka
5. jún 2013

aj mne sa paci...ale este uvudim...ci to vobec treba

andy09
5. jún 2013

@kwetinnka no ved aj ja tak , či nebude niečo iné čo budeme viac potrebovať.

euka210
6. jún 2013

@andy09 chudatko male, aj my sme mali a chceme sportovy, ale taky do lahu

euka210
6. jún 2013

buduci tyzden na 3D a normalne sa tesim, lebo pri prvom to bol uzasny zazitok 🙂

eevicka83
6. jún 2013

ahojte dievcata!! tak vcera som nestihla napisat ale 3D dopadlo dobre, babetko je zdrave.. A sme DIEVCATKO! takze manzel 4 dievcatko a ja 3 🙂bolo to kraaaaasne aj ked som mala pocit ze velmi dlhe a ze chuda malicka... bola v brusku inak riadne schulena... a ja vraj pohyby preto citim dole lebo je mala zadockom dole a tam kope a ze sa asi velmi netoci... no dufam ze miesta tam ma dost. akurat dr. hovorila ze na maternici mam stale miom 3,5 cm co je este spred tehotenstva a pritom iny sa tvarili ze tam nic nemam... a este ze mam taky tvar maternice ze sa mi dovnutra robi nejaka svalovina a ze to dr. zavadzalo aj pri robeni utz.. tak dufam ze to nie je nejaky problem ona tvrdila ze to nie je nejaky problem ale ja sa este spytat aj mojho dr. Malicka sa hybala kopkala ale nie nejak velmi. no lutovala som ju ked mi tak dlho robila to sono. fotky som pridala do svojho albumu a tu dam jednu.

eevicka83
6. jún 2013

A ozaj malicka sedi zatial rozmerovo podla mojho datumu MS a nie podla toho co mi napisal dr. do knizky. Lebo podla utz som uz 20tt (19+4) ale podla dr. o tyzden menej.

andy09
6. jún 2013

@eevicka83 som včera na Teba myslela, že ako ste dopadli....tak gratulujem moooc že ste v poriadku a aj k dievčatku...takže samé baby doma, manžel má iste radosť 🙂 Malinká je krásna a ako sa schováva 🙂

eevicka83
6. jún 2013

@andy09 no tak sa schovavala ale v albume co mam tak potom sa aj ukazala. a bola tam taka schulena...

andy09
6. jún 2013

@eevicka83 je to velmi zlaté takto to vidieť, ja som zvedavá na to naše na 3D ale ideme až toho 24.6. Kolko to trvalo ?

andy09
6. jún 2013

@euka210 keby ležalo je to v pohode ale sedelo chudatko to bol strašný pohlad.

eevicka83
6. jún 2013

@andy09 fu andy asi polhodinu a mne sa to uz zdalo vecnost, nie ze by som ju nechcela uz tak dlho pozerat ale chodila dr. s tou sondou po bruchu veeelmi dlho a bala som sa ze to malickej uz vadi... tak uz som jej asi 10 min. hovorila ze"nechajme ju uz ved to mi staci" a tak... a teraz zistujem ze som sa mohla este nejake veci popytat. no ale tam ta to nenapadne.. Tvoje uz bude v tom tyzdni baculatejsie, nasa mala ma okolo 300g a vy uz budete mat aj 500 a aj viac mozno takze to bude este krajsie. ale ja idem este aj v 26tt priblizne na 3d k dr. u nas . A vcera som kupila aj nejake vecicky pre malicku, pridam si do albumu nech mam radost. Kociky sme chceli pozriet ale uz sme nestihli...

andy09
6. jún 2013

@eevicka83 to aby som si popísala čo sa chcem popýtať lebo to aj ja si až potom zmyslím že čo som sa ešte mohla popýtať. Hej to budem v 22 tt sa už teším, lebo to ked bude tak dlho pozerať tak si začnem namýšlať že niečo nie je v poriadku 🙂 A kolko cm mala malinká? Ja som tiež minule nabehla do jedného obchodu u nás a všetko bolo len ružové a modré, neutrálne mali len väčšie tak nakoniec mi ponukla biele ale také zlatučké to je a malinké už si to ani predstaviť neviem také malinké mať🙂 Včera akurát mi muž hovorí že bože už sme v polovici musíme už začať kupovať veci a ked som mu to doteraz hovorila tak stále vravel že je čas a zrazu včera už ten pocit nemal 🙂 Tak na buduci týžden sa chystáme na nákupy a potom ešte chceme ísť do HC ked pôjdeme na to 3D do jedného obchodu čo tam je aj tu o nom písali kočky a že tam majú pekné veci a za dobrú cenu.

trish31
6. jún 2013

@eevicka83 krasne,gratulujem,kolko ma cm?

trish31
6. jún 2013

Cau babule poslusne hlasim vsetko OK,na Liptove bolo super ale zima,muzovi sa pacilo,mna vcera chytila nejaka viroza tak som sedela cely cas na WC ale uz som OK 🙂 Ako sa mate?Uz ste bruskate?

blondy12
6. jún 2013

caute baby citam si vas tu..ale malo pisem...inac chcem sa vas opytat...mala z vas niektora to ze zo zaciatku vam nebolo vobec zle a teraz uz za dva dni sa mi stalo ze som utekala na zachod vracat 😝 ...ze ja nemam v prvom trimestri ale az v druhom??? 😕

eevicka83
6. jún 2013

@andy09 mala ma vraj celu dlzku priblizne 25cm od hlavicky po zadocek sa mi zda ze okolo 19cm. to je uz dost.. ja chcem pozriet akurat tie zavinovacky co ste vcera poslali link.

andy09
6. jún 2013

@eevicka83 fuuu tak to je už pekné. My sme mali pred mesiacom celkovo 10 cm a po zadoček 8 cm, tak snád narastie lebo mne sa to vždy zdá málo a dr. mi vraví že je to dobre. Tak neviem.

andy09
6. jún 2013

@trish31 kašlať na zimu hlavne že ste boli spolu 🙂 Teraz je vraj rozšírená najaká viroza aj mne Miška prišla v pondelok zo školy a chuda presedela na wc až do večera. A u nás všetko po starom, bruško rastie 🙂

trish31
6. jún 2013

@andy09 no,ved mi bolo dobre zle,som sa klepala cela a na wecku sedela,krce v zaludku 😒

andy09
6. jún 2013

@trish31 chuda , Ty si užiješ v tom tehotenstve snáď všetko.

eevicka83
6. jún 2013

Bozee baby ja som taka hlupana preco ja stale musim citat hluposti na tomto modrom konikovi a potom sa vzdy bojim.... len tak si citam forum 2.trimester a hned tam pise zena take zle veci... ja uz neviem ako si mam toto zakazat ale tie sproste myslienky v hlave si uz aj tak nevymazem... joooj hrozneeeee

matrix87
6. jún 2013

@eevicka83 ja som to prestala citat, lebo tiez som take kadejake citala, co sa komu zle stalo, v ktorom tyzdni a tak... a som s tym musela prestat, lebo som potom sa len sledovala, co je na mne ine, co ma boli, ci sa zvacsujem, ci to dieta rastie, preco ho poriadne necitim... tak som radsej prestala, lebo to je na psychiku....

matrix87
6. jún 2013

Baby, tak ja som si dnes konečne bola pýtať nejaké to magnézium u doktora, tak uvidím, či mi to nejako pomôže 🙂

januska010
6. jún 2013

@andy09 No hádať sa s ním nemienim ani náhodou 😀 Ale aj tak dúfam, že sa dohodneme.

prahaxx
6. jún 2013

@eevicka83 neboj, dobre bude.. pri dalsom tehotenstve uz nebudes mat tolko casu 😀

juranka
6. jún 2013

baby ako casto chodievate do poradne? akoze je normalne aby som chodievala kazdych 5 tyzdnov? nieje to malo? teda ja som myslela, ze sa bude najneskor do mesiaca chodit....som nastvana lebo som bola teraz dnes na poradni, zobrali krv na 2 skrining a poradna ale som cakala, ze ma objednaju tak za 2-3 tyzdne na ten morfologicky ultrazvuk (lebo vraj sa robi v 20-21tt) a objednaju ma az o 5 tt? teda, ze mi vtedy urobia aj poradnu aj utz a to budem v 23tt vtedy, nieje to neskoro?

libertine
6. jún 2013

@juranka mne vychadza poradna cca kazde 4 tyzdne. na morfologicky ma objednali v 21tt.

andy09
6. jún 2013

@juranka no mne vychádza poradna každé 3- 4 týždne a na morfologický utz idem na buduci týžden to budem 20 tt. A 5 týždnov sa mi zdá byť vcelku dosť.

katyka11
6. jún 2013

@juranka Ja mam poradnu cca kazde 3-4 tyzdne... a tiez mi morfo budu robit v 20tt... tak neviem....

matrix87
6. jún 2013

@juranka ja chodim kazdych 5 tyzdnov. a na 2.screening idem az v 22tt... ono to asi zavisi od toho, ako to ma doktor zauzivane... mne hned povedal, ze teraz kazdych 5 tyzdnov, a potom uz castejsie...