Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Tak som konečne zistila z čoho tie moje stavy, pocit sucha v nose, zlé dýchanie a podobne.Vraj to mám z tých liekov čo mi dala endokrinologička a tej sa snažím od včera dovolať, no neuspešne. Tak sme tam včera s mužom zašli, samozrejme, že som zaklopala sestričke som ani nestihla dopovedať čo mi je a hned ma odbila že na krv treba a pritom si ma vôbec nevypočula, tak som sa zobrala a išla do hája. Doma rozdýchavam od včera, už mi je až do plaču niekedy ked to na mna príde ☹ Lieky si už radšej druhý den nedávam a ani dávať nebudem, ved keby nebolo tohto problému tak by mi bolo tak krásne.
ahojte babule...tak ja som dnes absolvovala morfo ultrazvuk 🙂 a na moje prekvapenie, cakame chlapceka 🙂 vsetko je v poriadku, sme zdravi, tak uz len vybrat meno a oznamit to Zarke (setricke) 🙂
Tak morfo za nami,všetko je v poriadku,20.6 este sono na genetike a 9.7 sladká voda a odbery brrrrrr inak + ďalšie 3kg ,do novembra bude zo mna hroch
@petus84 urcite teraz cisarskym,este je to kratka doma,a miesto kde si zasita by nemusela napor vydrzat,ak by to bolo viac rokov mozno by zvazili aj prirodzeny porod.Kazdopadne to zalezi na porodnikovi,ale aj na rodicne,...urcite ak by som mala medzi detmi viac rokov,a dieta by bolo dobre otocene skusila by som nadhodit pre Dr temu prirodzeneho porodu,.
@kajca84 Tak ja neviem,ja robim sestricku u obvodaka a vela mamin si chodi k nam pre PNky,lebo om ich gydos nechcel vypisat,ale co si ja pamatam mne ju vypisal gynekolog....tak neviem...vsetko je to o ludoch
@andy09 Mne sa zas stale sniva ze to bude dievcatko,aj tvaricku som mu videla..
@andy09 a co beries??
@nedockava4 preco na tvoje prekvapenie?
@hrustik1 mozno to so snami bude pravda,aj mne sa uz snívalo,ze to bude chlapcek a zatial to vyzerá na dievcatko 🙂
@kwetinnka mna by vypísal v pohode gynekológ,len to majú zauzívané,ze vypíse papierik a obvodny v madarsku dá PN-ku.
Dievcatá,nezvykol vás bolet zalúdok?Uz ma 3 krát bolel ale z coho,to netusím a velmiiiii.
@kajca84 mna bolieva zaludok stale, ked zjem nieco okrem ovocia a zeleniny..
Baby cítite pohyby kazdy deň?

@trish31 držte sa a užívajte si dovolenku 🙂