icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
11. jún 2013

@trish31 držte sa a užívajte si dovolenku 🙂

andy09
11. jún 2013

Tak som konečne zistila z čoho tie moje stavy, pocit sucha v nose, zlé dýchanie a podobne.Vraj to mám z tých liekov čo mi dala endokrinologička a tej sa snažím od včera dovolať, no neuspešne. Tak sme tam včera s mužom zašli, samozrejme, že som zaklopala sestričke som ani nestihla dopovedať čo mi je a hned ma odbila že na krv treba a pritom si ma vôbec nevypočula, tak som sa zobrala a išla do hája. Doma rozdýchavam od včera, už mi je až do plaču niekedy ked to na mna príde ☹ Lieky si už radšej druhý den nedávam a ani dávať nebudem, ved keby nebolo tohto problému tak by mi bolo tak krásne.

nedockava4
11. jún 2013

ahojte babule...tak ja som dnes absolvovala morfo ultrazvuk 🙂 a na moje prekvapenie, cakame chlapceka 🙂 vsetko je v poriadku, sme zdravi, tak uz len vybrat meno a oznamit to Zarke (setricke) 🙂

zigy
11. jún 2013

Tak morfo za nami,všetko je v poriadku,20.6 este sono na genetike a 9.7 sladká voda a odbery brrrrrr inak + ďalšie 3kg ,do novembra bude zo mna hroch

hrustik1
11. jún 2013

@andy09 @katyka11 raz som niekde citala , ze ked sa ti sniva o chlapcekovi narodi sa dievcatko a opacne.... takze to podla tohoto pre vas vyzera optimisticky 🙂 Mne sa snivaju len same hluposti ☹ Ale v piatok idem na poradni, tak uvidime ci sa nam ukaze v plnej krase 😀

lenitta
11. jún 2013

@hrustik1 ja som zasa počula, že ked sa ti sníva, že dieťa na rukách drží žena, bude to dievča a ak ho drží muž, bude to chlapec 🙂

eevicka83
11. jún 2013

@zigy a co cakate?chlapcek alebo dievcatko?

zigy
11. jún 2013

@eevicka83 este stale nevieme,len toľko že má peknú ritku 😀 po mame

kwetinnka
11. jún 2013

@petus84 urcite teraz cisarskym,este je to kratka doma,a miesto kde si zasita by nemusela napor vydrzat,ak by to bolo viac rokov mozno by zvazili aj prirodzeny porod.Kazdopadne to zalezi na porodnikovi,ale aj na rodicne,...urcite ak by som mala medzi detmi viac rokov,a dieta by bolo dobre otocene skusila by som nadhodit pre Dr temu prirodzeneho porodu,.
@kajca84 Tak ja neviem,ja robim sestricku u obvodaka a vela mamin si chodi k nam pre PNky,lebo om ich gydos nechcel vypisat,ale co si ja pamatam mne ju vypisal gynekolog....tak neviem...vsetko je to o ludoch
@andy09 Mne sa zas stale sniva ze to bude dievcatko,aj tvaricku som mu videla..

kwetinnka
11. jún 2013

@andy09 a co beries??

@nedockava4 preco na tvoje prekvapenie?

zigy
11. jún 2013

@andy09 aj mne sa zle dýcha a na chrbte nemozem ležať lebo je to este horšie a dnes mi dr.povedal že to tým že mi tlači hore na pľúca.

kajca84
11. jún 2013

@hrustik1 mozno to so snami bude pravda,aj mne sa uz snívalo,ze to bude chlapcek a zatial to vyzerá na dievcatko 🙂
@kwetinnka mna by vypísal v pohode gynekológ,len to majú zauzívané,ze vypíse papierik a obvodny v madarsku dá PN-ku.
Dievcatá,nezvykol vás bolet zalúdok?Uz ma 3 krát bolel ale z coho,to netusím a velmiiiii.

kwetinnka
11. jún 2013

@kajca84 je to cele take zvlastne,a kto ti ju nakoniec vypisal?
To by znamenalo ze budeme mt chlapceka,aj ked aj moj vnutorny pocit mi to vravi...aj ked....keby bolo dievcatko,tiez by ma to potesilo... 😎

kajca84
11. jún 2013

@kwetinnka nakoniec mi ju vypísal obvodny v Komárome aj ked byvame v Győri...

zigy
11. jún 2013

@kwetinnka ja som po cisárskom 14rokov a ani sa so mnou nebavili ked som povedala že chcem rodiť.Jediná možnosť je trepat sa odtiaľto az do Trenčianskej pôrodnice ,tam by to skúsili ale iba v pripade že bábätko nebude velke.

sheila2004
11. jún 2013

@kajca84 mna bolieva zaludok stale, ked zjem nieco okrem ovocia a zeleniny..

kwetinnka
11. jún 2013

@zigy nerozumiem tomuto pristupu...ale asi je pre nich jednoduchsie urobit cisarsky.MAm kamosku co rodina prvu dceru cisarskym a druhuo 6 rokov normalne...

jaja018
11. jún 2013

Baby cítite pohyby kazdy deň?

kajca84
11. jún 2013

@jaja018 ja ich este necítim...

jaja018
11. jún 2013

@kajca84 ja som už pár krát cítila babo. Ale už asi 4 dni vôbec ☹ a celkovo mám taký zvláštny pocit. Ale možno si to len namyslam ☹

sudabe
11. jún 2013

@jaja018
@trish31 diky za rady, isla som ku svojmu gynek a povedal ze sa mi skracuje krcok a ze mä posiela do nemocnice. tak som v nemocnici hrozne pichli mi magnesium a lezim dufam ze tu dlho nebudem drzte sa a ked mozem poradit radsej chodite ku dr hovi len z banalitou.

kwetinnka
11. jún 2013

@jaja018 ja som ho citila len par krat,viac necitim nez citim.
@sudabe tak drzim palce,aby bolo vsetko v poriadku....

sudabe
11. jún 2013

@kwetinnka diky a tak skoro citis pohyby?

jaja018
11. jún 2013

@sudabe držím palce. To máš dosť skoro ale neboj dajú lieciky a pôjdeš domov 🙂

kwetinnka
11. jún 2013

@sudabe citila som dva tri krat,ked som lahla vecer do postele na bok..inak nie...ALe pri prvej dcerke som citila az okolo 21tt

zigy
11. jún 2013

@kwetinnka že to záleží od nemocnice,ci sa na to špecializuje. Je to asi tým že teraz na všetko musia mať certifikáty a to tiež niečo stojí.

kwetinnka
11. jún 2013

@zigy moze byt,a asi to niektorym zenam aj vyhovuje...

jaja018
11. jún 2013

@kwetinnka ďakujem trošku si ma ukľudnila 🙂 Ja som pri prvom tehu cítila od 16. tt dosť intenzívne. A teraz som 16.tt
a len par krát

kwetinnka
11. jún 2013

@jaja018 teraz pozeram ze tiez mas Lilianku 😀 , myslim ze nieje dovod na stres...ja som citala ze babo zacne dosahovat pupok az okolo 20tt kedy ho zacina byt zretrelne citit

zigy
11. jún 2013

@kwetinnka
@jaja018 máte Lilianky? My chceme teraz 🙂 Teda deti rozhodli a my sme schválili.