icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

sudabe
25. jún 2013

@matrix87 myslin ze By nebolo zle tam zajst moze to byt poucne, dufam ze sa tam uz dakedy dostanem.

norosko
25. jún 2013

@hrustik1 Ahoj,tak trosku si ma ukludnila,ale dnes som bola zas na kontrole,tak už mám aj ja 3,čiže sa to zhoršilo....tak mám nadalej kludový režim a magnézium.....uvidíme ako dopadneme,o týzden znova na kontrola

katyka11
25. jún 2013

@prahaxx Na tehu cukrovku sa chodi okolo 24tt

andy09
25. jún 2013

@nikky81 Ďakujem 🙂

andy09
25. jún 2013

@eevicka83 Ďakujem 🙂 Mal 370 g a vraj môže mať tak okolo 25-30 cm, že to sa už nedá odmerať. Mám dva papiere kde je všetko pomerané sú tam rozmery a aj čo ktorému týždnu zodpovedá, ozaj super. Teraz sa chystám pozrieť to video čo nám urobil. Je to krásny zážitok všetko vidieť a vedieť že je všetko v poriadku.

andy09
25. jún 2013

@sudabe ďakujem...to ona je tak tam včera perlila a na všetko sa pýtala sa dr. smial, že ako ju to všetko zaujíma 🙂 Ved jej sa splnil životný sen povedala, lebo ona chcela od 2 rokov každý rok od Ježiška na vianoce brata a ked som jej jeden rok vysvetlovala, že to nie je možné, tak na mna pozrela a a smutným hlasom mi povedala mamka tak ked nie brata aspon sestru 😀 Tak teraz ho bude konečne mať 🙂

andy09
25. jún 2013

@katyka11 Ďakujem 🙂 Taká som rada, že je malinký v poriadku, aj ked si stále nejako neuvedomujem že to bude chlapec, som bola teraz v tescu a pozerala som body a také krásne ružové mali joooj a hned som ostala v pomykove že to už nebudem pozerať tak hned som pozerala pre chlapcov, ale mi to bolo luto pri pohlade na tie krásne ružové veci 🙂 ALe teším sa velmi na chlapčeka , ked som čakala Mišku som chcela chlapca iné som si ani nepripuštala a teraz zasa naopak a presne naopak to aj vyšlo...ale nevadí hlavne že je zdravý a budeme mať aj dievča aj chlapca doma. Len teraz bude problém s menom, dnes sa chystá muž zasadnúť ku kalendáru ...tak to už teraz vidím aké užasné mená budú padať 😀
A tak už hádam budú vidieť presnejšie čo to bude ved už sú pekne velký drobcovia 🙂

andy09
25. jún 2013

@kajca84 ďakujem.

sudabe
25. jún 2013

@hrustik1 ja mam skrateny nä 3,4 cm uz som aj bola v nemocnici a mi povedali ze ked sa este skrati pojdem zase, a ze je to velmi vazne. mam len lezat nic nerobit klud. ze mi hrozi predcasny porod. no uz som z tho mimo tebe hovoria tak mne inak uz neviem comu mam verit.

andy09
25. jún 2013

@kleopatris ďakujem. Tak to ano Miška je taká, že zbožnuje od malička deti a jej by nevadilo, keby rodím aj 2x do roka 😀

andy09
25. jún 2013

Tak Vám predstavujem nášho chlapčeka a takto sa chytal za hlavičku 🙂 Ostatné dám do albumu.

katyka11
25. jún 2013

@andy09 Andy tak to s tym menom mi ani nespominaj.... Vies co mi zahlasil moj?????
on chce Zoltana...lebo zolo je taky mocny silny chlap...a Alzbetku...lebo perimbaba...chapes??? ale ked ja nieco poviem... no koniec... som povedala ......
ja dievca...a on chlapec.... ale keby to mal byt Zolo....tak straaaaaaaaaaaaaaaaasne tuzim nech to je to dievcatko nase slubene...lebo ma porazi... 😀

trish31
25. jún 2013

@andy09 moja gratulujem k zdravému chlapčekovi,dalsi chlap jooooj.

Baby Ja dnes letim domov,mam len 10 min na prestup v Mníchove Tak budem bežať,držte palce

Závidím vám ze uz máte po sonach,aj Ja uz chcem môjho miláčika zas vidiet

trish31
25. jún 2013

@andy09 s tým oblečením,som rovnaká,pre baby majú veci od výmyslu sveta,a pre chlapcov Vzdy hľadám kým nájdem niečo peknucke

andy09
25. jún 2013

@katyka11 no ako aj môj, ten mi minule zahlásil , ale vieš to on sprostosti tára a že Severín by nebolo zlé a že aj k priezvisku sa hodí skoro ma natiahlo. A tiež mi povedal, že Ty si si pre dieveča vybrala a že teraz bude mať na 80 % rozhodujúce slovo on s Miškou ....a ja ktoré meno som povedala tak to sa mu nepáčilo a hned že buzerantské a pod. Takže to bude ešte s tým menom problém u nás.

katyka11
25. jún 2013

@andy09 presne... skoro kazde co som povedala....mu niekoho pripamina.... chcela som Luciu to nieeeeeeeee... to su same ku..... a ked som povedala Marek tak to tiez nie...to su sami buzici...a dokonca ochlastovia...ani mi nehovor...

My sa az normalne hadame za to... 😀

andy09
25. jún 2013

@trish31 Ďakujem 🙂 Máš pravdu ja som tiež tam obzerala tie body a pre chlapcov ozaj nič moc síce tu u nás majú málo vecí v tescu ale aj tak a hlavne ma hnevalo že všetky mali len s krátkym rukávom a boli ozaj za dobrú cenu a ked som našla s dlhým rukávom tak boli na tom nejaké príšery , a zasa také disney som našla pekné bielo modré s tigríkom a zasa len s krátkym rukávom a to sa mi neoplatí kupovať s krátkym. Musím pozrieť v meste niečo.
Sa ani nezdá ako Vám tá dovolenka rýchlo ubehla. Je to nanič , že zasa budete tak daleko od seba. Hlavne si dávaj pozor na seba pri tom prestupe. Šťastný let.

andy09
25. jún 2013

@katyka11 ja som povedala najskôr Andrej a on hned to nie lebo som mal kamaráta a bol to deb.. a robil mi zle ...takže to nechce...potom som povedala Marcel ...a už bol ohen na streche, to nie to je ako buzerant budu ho volať Maco a macko...takže zasa nič...a ja už ani neviem aké meno by som dala žiadne pekné ma nenapadá. Miška prišla že Šimon sa jej páči to tiež zavrhol ani už neviem prečo...tak som zvedavá čo dnes povyberá on. S dievčenským nemal problém to sa mu páčilo hneď, ale toto pre chlapca je horor vybrať.

trish31
25. jún 2013

@andy09 nakoniec to ani dovolenka nebola,ono sa tu tolko veci dosralo,ze sa uz tesim domov...neviem Ci Ja som sa zmenila tehotenstvom alebo moj muž tým odlucenim.. to je na dlho.Dakujem,uz nech som vo Viedni na pevnej zemi🙂

katyka11
25. jún 2013

@andy09 Tak to drzim palce pri vybere... a hlavne sa pri tom nestresuj... 😀 sice viem ze to nie je vobec lahke.... 😉

kleopatris
25. jún 2013

@trish31 skoda, ze mas len 10 minut. Sme mohli dat kafco a nasi chlapci by si v bruskach pokecali 🙂 drzim paste nech to stihas, mnichovske letisko je fakt dost velke :(

a meno ani my nemame a tak skoro ani nebudeme mat, sak ziadne pekne nie je a asi budem musiet nejake uplne nove vymysliet aby sa nam obom pacilo 🙂 a oblecenie je tiez o nicom, aj ked je to asi dost povrchne, ale ja som si aj z tohto dovodu poplakala, ked som sa dozvedela, ze bude zase chlapec :D ze nebudem moct kupovat ruzovu a robit copiky :D

trish31
25. jún 2013

@andy09
@katyka11 my sme vybrali Mathias k muzovmu zahraničnému priezvisku,lenze teraz neviem,Ci bude mať jeho priezvisko,a k môjmu sa to meno Strasne nehodí.Lenze odzaciatku Ho oslovujem Mathiasko,uz si neviem predstavit to zmeniť🙂

kleopatris
25. jún 2013

@andy09 ja myslim, ze este im pridu do novembra s dlhym rukavom ;) Ja cakam, ze mozno bude nieco pekne v Nexte, aj ked mam vela po malom, nejake jedno dve nove bodynka alebo pyzamka mu kupit musim 🙂 A s tymi priserami na bodynkach...sa tes jake obludy su pre starsich chlapcov, vsade len spiderman, cars a podobne somariny, to nemozem ani vidiet...

trish31
25. jún 2013

@kleopatris ty žiješ v Mníchove?Škoda teda....ale vies čo,ked som letela do Mexika,tiez som Mala v Paríži len 10 min prestup,uz koncil boarding ked som dobehla,ale este ma nehlásili po letisku,stihla som🙂Tak snad stiham,je to rovnaký termínal,prinajhoršom poviem letuskam nech zavolajú z lietadla ze uz uteká jedna tehotná🙂

libertine
25. jún 2013

nasa dcera bude gretka. my sme to vymysleli asi hodinu predtym, nez sme ju vyrobili 😀

andy09
25. jún 2013

@trish31 Neboj dobre bude , to aj Tvoje hormony a aj tá dialka čo Vás delí. Hlavne bud v klude a už nech si doma medzi svojimi 🙂 Ja ozaj ani len netuším aké meno my nakoniec dáme 🙂

libertine
25. jún 2013

ale som sa rozhodla, ze nikomu do porodu nepoviem, ako sa bude volat. az potom, nebavi ma, ked to niekto riesi, hlavne svokra by to urcite riesila, ze to je zle alebo co... 🙂

kleopatris
25. jún 2013

@trish31 ano v Mnichove zijeme zatial 🙂. A to je fajn, ze je to aspon rovnaky terminal a mozno priletis nejaku minutku dve skorej a budes mat viacej casu. A s tymi letuskami je to tiez super napad 😀

januska010
25. jún 2013

@andy09 Ja už som tiež na pochybách, čo sa týka mena, manžel mi ho s nejakého doteraz nevysvetliteľného dovodu odmieta. Hlavne, že doteraz bolo v pohode.
@kleopatris Vyberáš typické nemecké alebo slovenské ?? Či neutrálne. Ja sa dosť obávam, že ak raz z čistej náhody skončíme na Slovensku alebo niekde inde, aby mu meno vedeli vysloviť. Ťažký výber to bude.

andy09
25. jún 2013

@katyka11 neboj len čo spustí Severínov, Tvrdomírov a podobne už to bude vo mne kypieť 😀