Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@kajca84 sak bola som aj na amnio, aj na 2D cize morfolologickom tak by malo byt vsetko ok 🙂 ale aj tak noo, ale tak snad bude dobre a drobec sa nam pekne ukaze a budeme mat krasne fotky 🙂
@malaberuska to urcite budete,potom sa pochvál 😉
@kajca84 az na 16tu tam ideme.. a ty uz si bola? 🙂
nie,drahy vymysla,ze naco tam pojdeme,pri prvom sme boli ale asi pojdeme po dovolenke,asi o mesiac,aj pri malom sme boli trosku neskor a tak krásne sa dala vidiet tváricka a vsetko
@kajca84 a kolko to trvalo? kde ste boli? na 3D sa robia aj nejake merania ci len babo ukazuje?
uz neviem presne kolko ale pol hodinu minimálne a boli sme tu v Győri,kde byvame a pozreli aj ci je vsetko v poriadku.
@nanuska123 to čo mas na obrázku som kúpila v HM v Ba aj s dvojbalenim nohavíc k tomu,a kupovala som 62,je to dosť maličké naživo
@malaberuska Ja mam až o 3 tyzdne aj s videom,fotkami a moc sa teším
@malaberuska nam to 3D tiez trvalo pol hodinku a robil mi to moj doktor v KE, stoji to 15e - 20e
zajtra ráno glukózový test....som zvedavá, či sa mi to podarí udržať...a dnes len ľahká strava...
@nanuska123 no H&M ma vacsie veci ..vacsinou cislo 1-2mes nosia deti od 3 mes.mala by si kupovat 0-1mes.ak chces aby to nosil hned
@trish31 aj my to budeme mat s videom aj fotkami 🙂 sak za tu cenu chvalabohu.. 🙂 snad bude maly dobre otoceny 😉
@nanuska123 moja najstarsia dcera mala pri narodeni 3700g ale z H&M sme nosili vel 0-1na zaciatku ...ja mam skusenosti ze robi vacsie veci..teraz som kupila mojej malej v H&M take dupacky su vel. 1-2mes a bola tu sestra cez vikend ma 5 mes. syna a tie dupacky mu boli dobre!a to je normalbe babetko nie malicke..
@trish31
@eevicka83 tak ja už veru neviem...kúpim asi jedno také a druhé také... 🙂 a je to vyriešené...keby som to išla kupovať ja, tak s tým nemám problém...ale posielam budúcu švagrinú, tak uvidím čo sa jej podarí...ináč v tescu som bola nakupovať teraz v piatok a tiež som sa čudovala, čo to majú za veľkosti....zobrala som si 3-6 mesiacov a ked som to rozbalila, tak som zistila, že to je strašne veľké...tak chytro vymeniť za 0-3 mesiacov...ked to je zabalené, tak by si človek myslela, že je to menšie...
@nanuska123 ja v tescu na novorodenca kupujem 0-0 velkost...0-3je vacsinou dobre od 2-3mes
baby ja mam take nervy.. volali mi z 3Dcka ze doktor isiel k porodu tak nemam chodit, ze ma bude kontaktovat na iny termin ☹ ja som sa tak tesila...
@nanuska123 urcite 2-4 mesiace....ked mu bude aj vacsie,dorastie...ale ak sa ti narodi valibuk tak ho do toho nenarves 🙂
@monika2503 velkost 2-4 mes. je na zaciatok obrovska aj pre valibuka...
@monika2503 no moj bol valibuk 4,5kg a v pohode vosiel do 56. Len ciapocky mu niektore boli male 🙂
glukozovy test mam za sebou, nebolo to take fajn ako pri prvom, myslela som ze sa pogrcam. Dopadol dobre, ale v moci hnis, 2,5h cakania este na urologii, ale ATB nedala zatial, ze mam vela pit.
Tak zajtra nás čaká najskôr poradňa, potom glukozový test...brrr 😠 a nakoniec nečakaný výlet do Malaciek.
Malý mi dáva posledné dni také kopance a je mu jedno či je den a či noc, ale nevadí aspon viem že ho mám, ako povedala moja Miška 😀
@nanuska123 jééj tie bodynka sú pekné, ale ja mám takú smolu, že ked sa vyberiem do NR do H&M nemajú nič takéto. Musím sa tam v týždni asi zasa vybrať.
@monika2503 moja rec 😉 Radsej nech dorastie akoby som mu to ani nemala obliect
@trish31 hej? Tak to máš dobre, ja som to pri Miške pila až tam, lebo najskôr mi pichli do prsta , potom mi dali vypiť ten hnus a potom som 2 hodiny čakala na chodbe a znova ma pichli do prsta a bol výsledok. Už mám z toho traumu teraz lebo ma hocikedy začne napínať teda sa rozkašlem a napína ma hlavne ked sa ráno hned nenajem. A toto ked budem musieť vypiť a nalačno fúúú.

@malaberuska neobávaj sa,iba sa tes 😉 aj ja chceeem :D