icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

grace
30. apr 2013

@hrustik1 ten pupavovy med sa mi paci!!!! to je fakt dorby napad. Daj vediet aky je...mnam

grace
30. apr 2013

@pivonia14 aj mne je vecer horsie. Ale najhorsie mi je ked som hladna. No ale cele je to uz lepsie...take slabsie tu tie nevolnosti uz treti den

nedockava4
30. apr 2013

ahojte, maminy "cakatelky" 🙂 my sme boli na ultrazvuk a meranie NT v piatok...vsetko je v poriadku, ale drobec sa tooolko navystrajal, ze merania budeme este opakovat 🙂 absolvovala som aj odber na Tripple test, tak koncom tyzdna budem volat, ci je vsetko v poriadku... My este tiez nevieme, co budeme mat, mozno nam to povie na najblizsej poradni...ale po skusenostiach s prvym tehotenstvom a aktivnym babätkom, si asi budeme musiet pockat :D kedze prva dcerka nam nechcela ukazat, co bude :D
Mne je zle este stale...dnes koncim 3. mesiac, ale nevolnosti neustavaju....to som pravdupovediac aj cakala, lebo aj pri dcerke mi bolo zle az do konca 5. mesiaca :( budeme to musiet vydrzat...

andy09
30. apr 2013

@ewca jééj super, že už viete a tak hlavne nech je zdravučký. No ja tiež chcem dievčatko velmi a mám také cítenie, že bude, ale aby ma tiež môj inštinkt nesklamal🙂 Muž s malou chcú chlapca tak sú v prevahe. Ja idem až 14.5. na poradnu tak snád by už mohla čo to vidieť, pri malej nevideli nič celý čas až necelé 2 týždne pred porodom mi povedali, že asi to bude dievčatko.

andy09
30. apr 2013

@vavrenka no super🙂 Ja som včera trošku cítila, dnes zatial nie. Ved sa to vystupnuje🙂

ewca
30. apr 2013

@andy09 no dcera chce braceka, tak asi ho aj dostane 🙂

poussin
30. apr 2013

@pivonia14 @grace mne je tiez vecer zle.. preto radsej vecer nic nejem. Vela jem doobeda, ranajky, desiata, obed .. po obede len trosku a vecer radsej nic lebo vzdy to skonci vo zachode.. ☹ Ja si vecer mozem dat tak mrkvu, kalerab, kusok jablcka a vodu.

Ale zle mi je stale. Pri prvom tehu mi nebolo az takto zle. Stale cakam kedy ma tie nevolnosti prejdu. Minule tehotenstvo som mala nadherny druhy trimester. Aj stromy by som valala tak som sa citila dobre.. 🙂

andy09
30. apr 2013

@ewca tak má radosť malá. Moja Miška tá už roky sníva o bratovi, každý rok na vianoce ho chcela 🙂

ewca
30. apr 2013

@andy09 este nevie, je v skolke, ale dnes jej poviem

cobinka
30. apr 2013

@ ewca super gratulujem 😉 hlavne nech je drobec zdravy 🙂

inka070707
30. apr 2013

@eevicka83 bola som 12+4 tt a plod sa prestal vyvijat v 9. tyzdni, v presne v tomto tyzdni sa mi to stalo aj pred styrmi rokmi, zakliaty deviaty tyzden... mala som si ist vcera po knizku a dozvediet sa pohlavie ☹ ja som mala jediny priznak - unavu a ta ma sprevadzala az do konca tehu, takze nic som netusila.. ani ked som so Samkom bola tehotna som nemala ine priznaky, zle mi nebolo, chute, vone, nic..

lerinka
30. apr 2013

@inka070707 to mi je lúto...tá 9tka...to je nejaký kritický týždeň...nech sa zadarí čoskoro a v pravý čas... 🙂

hrustik1
30. apr 2013

@grace no medik sa podaril na jednotku 🙂 Uz sa s nim napchavam - vyborny je s cajom i len tak 🙂 Inak nakoniec som ho varila o skoro hodinu viac, lebo sa mi stale zdal tekuty.
@ewca ty neblazni! Babulku uz mas tak sa teraz tes na chlapceka 🙂 Ja som pred vyse 1,5 rokom potratila a veru mi je uplne jedno ci to bude dievcako alebo chlapcek. Hlavne nech je miminko v poriadku a zdravucke 🙂 Lubit ich predsa budeme rovnako 🙂

kwetinnka
30. apr 2013

@ewca evi gratulujem...a viem ze ta trosku mrzi...aj mna by mrzelo...ale hlavne nech je zdravy...no ja idem na NT az 15.5 ked sa vratime z tatier...keby to bolo vidno b y sombola happy.Ale moj muz by bol cely bez seba.Ja mam dnes za sebou vylet na popradske pleso...no riadna streka...padam unavou...ale ked to mala zvladla nesmiem sa stazovat

kwetinnka
30. apr 2013

@hrustik1 budem musiet ten med vyskusat....

ewca
30. apr 2013

@kwetinnka
@hrustik1 ved ja sa tesim strasne, my sme babatko chceli velmi a sm najviac statsna ze je v poriadku a krasne sa hmyrilo, ja nie som nestastna, len som prekvapena...

zigy
1. máj 2013

@hrustik1 uz robíš med? u nas este len začali kvitnut podbel a prvosienky , na pupavu si musíme este počkať.

hrustik1
1. máj 2013

@zigy no u vas uz pomaly pupava i odkvita 🙂 A odkial si, ked je u vas este "zima"??? 🙂

zigy
1. máj 2013

@hrustik1 20km od Púchova 🙂 sme trocha vyššie

trish31
1. máj 2013

@ewca aj mne vcera povedal,ze bude chlapec 😉

trish31
1. máj 2013

@dulkagabulka prosim Ta co odporucas na bolest zubov?Urcite s tym mas skusenost..kazy nemam,u zubarky som bola a mna bolia zuby neuveritelne

trish31
1. máj 2013

@inka070707 mrzi ma to velmi 😢

dulkagabulka
1. máj 2013

@trish31 ta veru neviem..

kwetinnka
1. máj 2013

@trish31 skus aspon paralen...ked ta nikdy nebolievaju

vavrenka
1. máj 2013

@ewca to ako doki dokazal tak skoro zistit? 😕 , myslim pohlavie

inka070707
1. máj 2013

@lerinka no v mojom pripade urcite.. este mam aj dnes narodky, takyto "darcek" som si snad ani nezasluzila ☹ vdaka za podporu, snad nabuduce to vyjde

dulkagabulka
1. máj 2013

tehulky z okolia Trnavy..pozyvam vas 16.5.2013 o 20,00 -21,00 hod do www.klubkvapka.sk na Slnečnej ulici v Trnave...priprava na dojčenie a prednašky o pôrode, ulavovych technikach, o tom,ako dosiahnuť bonding v pôrodnici , čo si priniesť k tomu atd...prednašat budem ja(certifikovaná laktačná poradkyna, cerfikovaná dula a predsedníčka OZ Ženské kruhy www.zenskekruhy.sk )..tešim sa na vas

inka070707
1. máj 2013

@trish31 musim dufat, ze dalsi pokus bude uspesny, zivot ide dalej a hadam aj ja este zazijem uspesne tehotenstvo a zdrave babatko 😉

drzim vsetkym palce, nech porodite zdrave babatka, opatrujte sa, koceny a hladkajte bruska 🙂

lerinka
1. máj 2013

@inka070707 krasne narodeniny Ti prajem, napriek vsetkemu...hladkaj tiez tu postielku pre mrna, kedze teraz si snazilka, onedlho moze byt zase plna, treba telu verit 🙂

kwetinnka
1. máj 2013

baby trosku od veci ale neviemte mi poradit ako odstranim zivicu z oblecenie??