Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
caute baby, som dnes mala taky divny sen... teda ja si ho moc nepamatam... len nejake skrabanie po posteli si pamatam... a moj chlap povedal, ze sa vtedy strasne zlakol, lebo ze som sa k nemu otocila a povedala mu, ze na mojej posteli je mrtve dieta... a zaspala som... mam z toho taky divny pocit... :( hlavne aj preto, ze sa uz tyzden pokusam najst jeho srdiecko (sice len stetoskopom), a stale sa mi to nedari...
a vravim si aj to, ze keby bolo nieco zle, tak by som asi zacala zase krvacat alebo co, ale zase na druhej strane este stale beriem Utrogestan a Ascorutin...
@matrix87 aj ja som mala podobny sen....ale radsej som neriesila...samozrejme ze som za zlakla alw povedala som si ze budem mysliet pozitivne a bol to len sen 🙂
@zigy to máš ok..ja sa pravidelne budím o štvrť na 2...potom sa vycikám..zaspím po chvíli..a o druhej zvoní drahému budík do práce... potom zaspím až o 3-pol4... a o 5 ma budí pes, že chce ísť kumne do postele... potom zaspím a o pol6..o 7 už príde drahý a som hore... Super?? 🙂
@teuflerin a to máš genetické sono? ja že ho robia 2d
@simkarobkova to by ma porazilo,ráno vstávam do roboty 😀
@pivonia14 nestraš 😀 vsetky mi dobre spavali tak hádam toto nebude výnimka
@eevicka83 no, len ked angelsounds su celkom drahe na to, ze vlastne su uzitocne len kym sa nezacne dieta citelne hybat... na sone som bola minuly tyzden, ale to som bola z vlastnej iniciativy, lebo mi nebolo dobre... tak mi spravili sono pre istotu, ci je vsetko v pohode...
@zigy no ja som mala prve tri mesiace taky pravidelny harmonogram, o 23:00 o 2:00 a o 4:00 som vstávala na WC, zjedla som bebe keksy a spala 🙂 a som si myslela, ze mo to vydrzi do konca tehu, a uz ma to preslo, uz len o 4:00 vstavam... dufam, ze sa to aj svist maly nauci a bude tak fungovat, ked sa narodi 🙂
Cau baby tak som prisla od pana doktora...On mi povedal,ze podla neho to septum nie je,ale je to hematom,pozostatok z krvacania,ktore som mala v 10.tt.Povedal mi,ze zatial to nebezpecne nevidi,babatko je v poriadku,ale poslal ma este pre istotu k svojmu kolegovi na specialne vysetrenie a UTZ v piatok....
babyyy ja sa tak bojim lebo uz dva dni som mala v noci take bolesti v podbrusku a zasahovali aj do krizov a dnes som isla na pohotovost a zobrali mi krv a moc a z mocu vyslo ze mam zapal... nikdy som to v zivote nemala. aj teraz ma bolia krize a spodok brucha a este k tomu sa velmi bojim lebo od zaciatku tehu mam take problemy ze svrbenie a palenie tam dole a teraz sa bojim ci mi to nemohlo prejst aj na mocove cesty odtial... dr. som to hovorila v 12tt a dal mi gynazol len ked som si precitala info o lieku tak pisali ze je lepsie este pockat... tak som cakala a teraz sa bojim aby sa nic nestalo... stve ma ze to aj dost boli krize a tak ...
@eevicka83 ja som mala často také slabšie zápaly moč. ciest... našťastie som len raz mala ATB na to... ale pre istotu si dakedy dávam Urologický komplex (v Tescu sa dajú voľne kúpim pri vitamínoch) a pomáha mi to... lebo ked som ešte do roboty chodila, tak som dakedy zabudla piť vodu, tak som si vždy doma dala tabletku a vypila veľa vody a bolo to potom lepšie... viem, že zápaly nie sú dobré hlavne v tehu, ale skús ten komplex...

@eevicka83 ja tiež cítim pohyby niekedy viackrát za deň a niekedy vôbec, je ešte malinké nemusíš to cítiť každý deň, alebo si to ani neuvedomíš. Doteraz som vždy cítila na pravej strane a dnes doobeda na ľavej.