Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@katarinkam - v 23tt som bola, ale objednávala som sa viac ako mesiac dopredu 😉
@katarinkam mna picha od rana lava strana asi preto ze tam maleho aj citim tak tam asi viac tlaci
@trish31 nie sono mi nerobil a ani krcok nepozeral.ale pozreli mi na pohotovosti tak hadam to je o.k. no debil je...
A nechapem ako si moze svojvolne posuvat datum mojej menstruacie.ved ani vy niektore neviete kedy ste mali ovulaciu a tehotenstvo trva 40 tyzdnov od dna poslednej ms a nie od dna ovulacie..ja som dnes podla skutocnej menstruacie 16+5 a na tripple test pojdem o tyzden a to budem podla ms 17+5...
No podla dr. Budem o tyzden 16+2
@mia1111 sestricka to so mnou riesit nebude...povie ze ako povedal dr. Ale ved je to jedno hlavne nech je babo zdrave pojdem o nejake tri tyzdne na 3d...
Ale hlavne ze aj teraz citim pohyby dole v podbrusku normalne male mrvenie a jemne kopanceky ale podla neho to v ziadnom pripade nie su pohyby...
Ahojte, viete mi poradiť čo by som si mala dať, aby som necítila stiahnutý žalúdok, lebo mi prestalo chutiť jesť a to som prvý trimester do seba len "ládovala" jedlo a teraz mám hrozný útlm a ešte ma aj napína na zvracanie k tomu. Neviem čo sa stalo a štve ma ,že aj som hladná ako vlk, ale žalúdok mi nepríjma stravu tak ako má.
@trish31 no to aj mne brali toxo, HIV a pod. A ako som bola 17.4. mi brala prvú krv na tripple testy a 22.5. bude druhú...to že sa berie v určitých týždnoch a 2 krát aspon tak mi to vysvetlila. A zle mi nebývalo vôbec a dnes ráno ma napínalo a len taká žlč zo mna ale hned to prešlo to mávam v ten den ked idem k dr. no dnes to prišlo nejako o den skôr a hovorím drobčekovi ved dnes ešte nejdeme k Dr. až zajtra🙂 Mna tak včera bolelo podbruško a na pravej strane ma uplne pichalo až dole, dnes je to dobre ale cítim také malinké pobolievanie, ale to je asi tým roztahovaním všetko. A pribrala som dokopy 1,5 kg.
@katarinkam No ja neviem...sme po IFV a lekar mi povedal ze musim ist.. :(
@trish31 takze ty si mala o 11 pozdejsie ako ja a teraz si v 16 tt ako ja...ja by som mala byt koniec 17tt nie zaciatok 16tt.ty
Co mas dole v podpise mas podla ms ale si pisala ze dr ti pise o tyzden menej podla sona vsak?no proste kebyze mam spravny datum v knizke tak som koniec 17 tt zajtra a zacinam 18 tt(17+1a tak...)
@pechlinka nemusíš, donútiť ta nemôžu. Ak to tak necítis a testy sú OK tak to odmietni stale je riziko potratu aj ked malé ale strach je väčší. Držím palce a kedy by si mala ísť?

@mia1111 no ved aj ja som prekvapena ze ako prisiel k tomu datumu..a tera sa prieci ze pohyby citit nemozem,ze som maly tyzden na tripple testy atd..