Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lawli Veľmi potešili 🙂
@santerra doteraz mi bývalo úplne rovnako, blééééé, ale posledné tri dni som už nevracala, takže hlavu hore, prejde to 🙂 hoci žalúdok na vode a divné pocity na vracanie mávam ešte stále, ale už sa to aspoň trocha zlepšilo.
My sme dnes boli u svokrovcov, mám rada múdre reči typu, že "Nezdvíhaj malého, veď si tehotná". Nevedia pochopiť že keď som sama doma s Dankom tak to bez toho nejde aby som ho nedvíhala...... svokor ho berie ako keby mal už minimálne 4 roky 😒
Všeobecne bol dnes hektický deň, ale dalo sa, poobede mi Danulko spal hodinu a pol, ale má mániu že s ním musí niekto ležať kým nezaspí, inak cirkusuje a vždy vybehne z postele. Ľahla som si s ním lebo sa mi nechcelo zasa sa hádať, ale za 10 minút spinkal, takže bol kľud. Zajtra sa chystáme s kamarátkou jej manželom a mojim drahým podvečer von, niekam si sadnúť bez deciek, lebo už mi šibe z toho že som nonstop zatvorená doma s malým. Konečne je aspoň počasie lepšie ale nonstop mať všetky zmysli nastavené na môjho lotríka to je niekedy na psychiatriu.....nevadí, budú dvaja bude to ešte horšie 😀 potom budem spomínať ako mi bývalo dobre s jedným 🙂
@santerra ja mam to iste.je to brutal.necakala som ze to bude az take zle.je zo mna troska co len lezi a obima wc.dufam ze uz sa nam to zacne zlepsovat.velmi dobre ti rozumiem.
a babi aj vy mate takz problem?ze ja ked vydim male babo alebo nieco smutne alebo hoci co aj ked idem po vonku a ide rodinka z babetkom tak pplacem na mna drahy zvisi hlas a ja sa rozplacem strasne a pri tom ja som bola taka tvrda povaha taka zelezna lady 😀 😀 som z toho na nervy stale len placem.... 😢 😢
uz som tu dlho nebola 🙂 ste sa teda poriadne rozpisali 😀 😀 😀 neviem, či to vsetko stihnem este dnes 🙂 drzte sa kocky 😉
@lea1333 neboj sa,urcite nesi sama.si mala vidiet mna napr. v stredu ked som pozerala modre z neba.som revala jak sprosta.a mna tiez hocico rozlutosti,najme ked som sama doma a mi chyba moj drahy tak mi je do placu ze neje pri mne..ale konecne som sa dockala a vcera mi volal,ze sa zajtra vrati!tak sa uz tesim
@lea1333 dúfam, že nebudem písať mimo tému.... pýtala si sa na dobrého gynekológa v Ba.
ja chodím do súkromnej kliniky v ružinove, priestory majú normálne v poliklinike, volajú sa GPN, nájdeš ich aj na webe, len tým, že je to súkromné a ponúkajú nadštandardné služby sa platí ročný poplatok. ale som maximálne spokojná, lekári sú odborníci, keď som mala problém, bola som na kontrole aj tri krát za mesiac, objednávajú na konkrétnu hodinu, aj po obede, dlho sa nečaká, a pri každom vyšetrení mi doktorka spraví sono. a tí lekári aj operujú a prenajímajú si na to priestory v iscari. moja doktorka ma aj operovala - laparku. môžem len odporúčať.
je tu nejaka kocka z trnavy?
@heln hej pocula som o tom len je mi to take dost od ruky ale ked sa prestahujem do ba tak to budem mat blizko asi sa tam prehodim aj som si kukala ich strasnku viem ze je tam cupanik a je velmi dobry doktor aspon co som pocula len skoda ze oni nemaju porodnicu ale dakujem rozmyslam 😉
no, to je pravda. ale myslím, že si chcú zriadiť aj pôrodnicu, lebo hľadajú doktorov, len kto vie, kedy to bude, ale isto to bude nadštandard a moderné vybavenie. a koľko za to budú pýtať. 🙂
@lea1333 to sú hormóny, z toho si nič nerob, neskôr to prejde ja sa tiež rozplačem len pri čítaní Nového Času alebo pozeraní správ.
My sme mali dnes celkom fajn deň, dúfam že bude aj poobede taký fajn. Chystáme sa vyjsť si niekam sadnúť bez deciek s kamošmi tak verím že to vyjde, normálne sa teším že nebudem musieť chvíľu byť v strehu čo robí môj "dráčik" hoci aj keby sme neboli nikam išli tak naši navrhli že keď sa zobudí tak si ho zoberú na celé poobedie do večera, takže tak či tak bude kľud 🙂
Už len dva dni a idem na sono, hurá, už nech je streda 🙂 , fakt sa to vlečie 😒
@lea1333 suhlas... To su tie hormony. Synovcovi sa v pondelok narodil syncek, a doktori povedali ze to vypada ze ma downow syndrom. Takze pojdu na genetiku, a kym to bude hotove a budu vysledky,,, tak to potrva.. Takze ja si len spomeniem na ten uzlik malinky krasnucky,,, a hned slzy mam v ociach,, kedze vobec nevieme na com sme. S DS sme sa v rodine ani v okoli nestretli este ☹
neviem kto pise udaje do tej tabulky-OKTOBROVKY 2011,ale som bola prekvapena z mojho terminu,kedze este sama ho neviem,a mam tam 16.10.hmm....
@jana0706 veru dobra vec je ta elektr.ziacka knizka, lebo syn zatajuje znamky....a momentalne na mojho syna nic neplati...absolutne!!!!! je to na nervy.....puberta je hrozna vec!!!!!!
@kucminka a mozno sa aj stretneme na porodnici.....ja sice mam termin 6.10., ale podla sona to bude o tyzden neskor....zajtra idem k lekarovi,tak som zvedava ci mi da uz nejaky oficialny termin
a dnes ma zobral priatel na vylet......aj ked som na marodke, ale nedalo sa odolat....isli sme autom okolo dubnice...do sidonie....poznas? to je uz morava a potom cez nemsovu domov....spomenula som si na teba....a v nemsovej robi aj jeho brat.....na sprave chranenej oblasti biele karpaty, aj ukazoval domcek kde to je....
@bettyx ahoj....tak ako sa mas?....ja rovnako....ale aj tak sem tam aj zvraciam co mi pride nevolno z jedla....ja mam teraz troska problemy so synom, zacal posledne dni zase strajkovat, piatok som bola aj v skole.....nechce sa ucit....je druhak a dufam, ze nejako to dotiahneme do maturity......tazka puberta!!!!!!

Ja mám dnes za sebou krásny slnečný deň, ktorý som celý strávila vonku na slniečku. Mali sme menšiu brigádu na dvore tak som sedela na stoličke s vyloženými nohami a smútila že ja nemôžem pomáhať 😖 A normálne som unavená. Konečne som nemusela byť celý deň zatvorená doma alebo na vzduchu. Tak sa mi to páči 🙂