Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lea1333 ai nehovor, zatial to mam podobne ako ty. Bud sme u frajerových rodičov, lebo on u nich zatial byva, oni sice byvaju v rodinnom dome, ale aj tak tam nemame tak sukromie ako by sme chceli aj ked jeho rodicia su milí, alebo sme u mna . Ja mam len garzonku, zatial staci, ale pre par + babetko to je male, navyse mame 2 kocurov 🙂
@fuzinko ale aspon mas svoje ja byvam yz mamou teraz v 2izbaku a mam dost priatel tiez byva doma je to take divoke ale byvali sme spolu len mama sa rozisla s priatelom tak sa vratila domov a priatel sa musel vratit domov ale ja sa mam nastahovat k nim sice to budem mat blisie do roboty ale zase ake sukromie oni su zlaty aj nam pomozu len nebudeme sami a to sa mi moc nepaci uvidime ako bude!
@fuzinko Ďakujem za privítanie 🙂
Inak na doplnenie infošiek o mne. Mam 3Or, jednu 12r dcéru, a žijem v Petržalke v Hájoch. Tak snád sa s niektorou z Vás stretnem aj osobne 😉 🙂
@bv_alexandra ja byvam pri cervenej poste
@lea1333 Nie, ja bohužiaľ tiež nemám vychádzky a mám nariadený kľudový režim ale ja mám to šťastie, že bývame v rodinnom dome, takže ja idem aspoň na terasu von. Teraz som bola vonku celý víkend. Aj poobede sa chystám keď je dnes tak krásne. Uvidím v stredu, chcela by som ju poprosiť o nejaké vychádzky , lebo doma to je na nervy 😢
@missy97231 hej ale ako to je mozne?bolo tam nieco zanedbane???ci?nerozumiem tomu myslela som ze vysetrenia su 100%
@drtka ani ja nemam ale sem tam to risknem a idem aspon do tesca a tak...ja uz nemam spinenie ja som spinila len asi 2az 3 dni ale nezdviham nic a ani sa niak nenamaham len uz ma to doma nebavi asi sa aj tesim do prace povedala som v praci ze chcem skratenu pracovnu dobu tak uvidime!
@zuzanazuzana Žiaľ, ja tiež nechápem rodičov ktorí nevedia kde sú ich deti a čo robia, u nás také nikdy nebolo, zo školy som musela ísť domov a naši museli vedieť vždy presne kde som a s kým som, chápem ak dieťa vychováva iba jeden rodič a popri robote ho nedokáže ustrážiť, ale je to v dnešnej dobe ťažké. V škole sa asi syn potrebuje presadiť medzi kamarátmi tým že zaujme správaním, snáď to čoskoro prejde a budete si môcť užívať maličké a budete mať radosť aj z veľkého. Držím palce aby sa to upravilo.
@veronika.sedlakova nič si z toho nerob, ani ja nemám tehu knižku, v stredu idem k lekárke a vtedy ju ešte stále nedostanem tak tiež čakám kedy už budem mať oficiálny doklad o tom že som tehu.
Dnes je presne mesiac čo som si robila test a bol pozitívny. 🙂
Včera som ešte o desiatej večer vracala, všetká večera išla von, stále mi je zle, aj dnes, dávam si pozor na to čo zjem a je to hrozné. stále sa mi dvíha žalúdok a je mi fakt otrasne. Už aby to prešlo, netušila som že môže byť tehotenstvo také hrozné, prvý krát som to nezažila.... ale utešujem sa tým, že snáď to bude dievčatko, pozerám na nete dievčatkovské šatôčky a sú také krásnučké, už aby som nejaké mohla kúpiť. Možno sa poteším a keď dostanem tehu knižku tak kúpim nejakú drobnosť bábätku. 🙂
ahojte...aj ja som bola dnes u doktora...bolo predo mnou vela zien,cakala som v cakarni a tak sa mi zacala tocit strasne hlava...vysla sestricka a hned ma brala dnu, musela som si polezat a este ma aj prednostne zobrala
takze termin mi vychadza zase iny....11.10. a som V 9tt+6 a mame 3.2cm a vsetko je v poriadku....otocil ku mne aj sono a videla som bit prvykrat srdiecko...normalne ma to dojalo, bolo mi do placu.....na buduci tyzden idem na odbery a o dva tyzdne zacinam chodit do poradne, takze vtedy budem mat aj knizku!!!!
@zuzanazuzana ahoj tak to je super a kedy si mala pred tym termin???ja uz sice mam tehu knizku ale termin nemam zaznaceny teraz ked pojdem na ultrazvuk tak uz nam snad povedia!
@kucminka aj ja som poctivka, ale ja som uz doma od 2.2. a je to na nevydrzanie, tak som si bola 2x vybehnut /v aute/ von....ved by som sa zblaznila.....tak ked budes mat cestu do tn, tak sa mozes hocikedy stavit...ja som doma stale
@lea1333 no tremin podla posl.menstruacie mam 6.10. a podla sona 11.10., ale ono sa to este troska poposuva, kedze babatko rastie...a pisala si, ze si si myslela, ze testy na vrodene chybu su 100%.....nie su.....napriklad cim neskor ti ich v tehotenstve robia, tak tym su viac skreslene, takze nikdy to nie je na 100%.....mojej kamaratke pri vsetkych troch detoch vysli zle geneticke testy a vsetky tri deti ma uplne zdrave......
@zuzul1310 no my syna bombardujeme telefonatmi zakazdym , ked je vonku...zevraj sa mu vysmievaju kamarati, ale mna to nezaujima....musi si zvyknut....vsetko nase usilie s priatelom davame do vychovy syna, ale aj tak strajkuje....uvidime....myslela som si, ze uz je naozaj klud, lebo pol roka bolo ticho a znova!!!! su to infarktove stavy!!!!
baby a ake mate sny? no ja total haluze....snivalo sa mi, ze sa mi narodili dvojicky a ze som ich nemala do coho obliekat, tak som ich balila do plienok a nosila v taskach, lebo ani kocik som nemala!!!!!

@fuzinko no tak to tak sprav a kam chodis k lekarke?