icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

kysek
17. máj 2011

Jo a co se týká ěch strií..někdo tady maže krémy, ale ono je to stejně daný geneticky, někomu se nedělaj, jinímu zas jo hodně. Tak neutrácejte za drahý krémy a pro dobrý pocit se promažte starou dobrou indulonou🙂))
Ptala se mě prodavačka v našem vesnickém obchůdku prej jak to dělám, že vypadám tak mladě...a já na to, že se mažu od paty po čelo indulonou🙂))))

duska88
17. máj 2011

@nelynka18 no ahoj, práve som prišla z poradne..doki mi dnes oznámil, že to bude chlapček, tak sa veľmi teším 😉 ..tak ty sa dozvieš o 2 týždne..super..a čo tak skoro na 4D? my sme dnes o tom kecali a povedal, že ešte je čas, že až na 26. týždeň..hmm..tak to si ešte počkám...inak bolo všetko ok, o 4 týždne na kontrolu, bude robiť test na tehotenskú cukrovku.. 😒 ..vraj ta glukóza vôbec dobre nechutí

natalii6
17. máj 2011

@nelynka18 ahoj tak ja pridem domov hned zapinam pc ze sa dozviem co cakate a ty takto??? 😠 🙂 ale pekne nas napinas to ti musim uznat 😀

natalii6
17. máj 2011

@duska88 juj dalsi chalpcek gratulacia 😉 co sa tyka tej glukozi tak ja sa nato absolutne netesim prvy x ked som na tom bola som sa spytala sestricky ci to musim cele vypit az ma striaslo pri tej prestave brrrrrrrrrrrrr 😝

duska88
17. máj 2011

@natalii6 dakujem 🙂..noo ved to, toho je strašne veľa ..fuuuj..dúfam, že mi z toho nebude zle 😖

natalii6
17. máj 2011

@duska88 ja som to pila asi na 3x a myslela som ze sa dogrcam je to nechutne sladke ale co uz ked sa musi tak sa musi 😀

natalii6
17. máj 2011

@katy2 aha ja som ju tiez nejak nechcela podstupit ale nakonic som to podstupila ale tie nervy neviem ci by som to este raz podstupila..tak nech to morfologicke bude ok 😉
@viviem tak ta vitam medzi manzelkami mlada pani 😉
@drtka neboj zajtra dam info..a to trpnutie mas iba v noci ci aj cez den?

bibi13
17. máj 2011

@natalii6 tak ja som ten naapoj vypila na šupu.. nebolo to teda nič extra, ale tak ja zošrotujem na posedenie celu konzervu salka.. ked som ešte nebola tehu.. 😀

drtka
17. máj 2011

@natalii6 No väčšinou ho mávam v noci, tak nad ránom sa na to zabudím. Ale pár krát sa stalo že aj cez deň. Ale musím si zaklopať, včera večer mi dal manžel masáž rúk a celú noc som spala, žiadne trpnutie sa nekonalo 😵

missy97231
17. máj 2011

ahojte... vidim ze uz viete aj pohlavie poniektore... ja som bola vcera, ale neukazalo sa nam 😀 nevadi... hadam o mesiac uz uvidime... o mesiac idem aj na glukozu...
inak nestiham citat, a ani pisat.. ako je pekne pocasie, maly ma dost zamestnava 😀 to som zvedava ako prijme surodenca 😉

zuzinr
17. máj 2011

@nelynka18 jaj takze stale nevies? som uz aj ja bola zvedava 🙂 ja som akurt volala dokimu tak tripple testy mam vraj v poriadku tak sa vytesujem. No som teda zvedava co to budes mat, hadam aj dievcatko, mne pri Nati tiez doktor nechcel povedat lebo si nebol na 100% isty az neskor mi to potvrdil, neviem ci tie dievcatka sa tak zle odhaduju kedze nemaju pipika 🙂

monnika
17. máj 2011

@bibi13 aj mne sa zdala ta sportova cast mala, ale zas ked si to vezmem z druhej strany tak sportovu cast sme aj pri prvom pouzivali cca 4 mesiace, potom sme kupili golfac chicco, ide uplne do lahu, a v tom sa vyspi aj teraz niekedy. Takze sportovu cast velmi neriesim..a zas ma dobru cenu 😉 golfac mame ako novy, takze ked sa nam nezmesti do sportovej casti, vytiahnem golfac a je po starostiach.

Gratulujem k chlapcekovi 🙂
aj my ideme o dva tyzdne na velke sono, tak dufam,ze nam povedia co to bude, a dufam,ze to bude dievcatko...tak velmi by som si priala mať Elišku.. 🙂

monnika
17. máj 2011

Vcera sme boli na navsteve u nasich a maminina znama spominala, ze jej sestra rodila v piatok 13teho, a narodilo sa jej babo nieco cez 4kg a co je na tom najviac udivujuce, že s 2 mliečnymi vyrastenými zubkami. Stáva sa, že niektoré deti majú len také prerezané ale nie až takto veľmi vyrastené ako 8 mesačné dieťa...tak sa všetci čudovali, a aj detsky lekar potvrdil, ze su to zubky a nie nejake kostne vyrastky...poculi ste uz o takomto priprade niekedy??

drtka
17. máj 2011

@monnika Ja som už počula o takom prípade. Kedysi som robila v zlatníctve a asi dva krát sme mali také požiadavky, že mamičky priniesli také zúbky a chceli z nich spraviť prívesky na pamiatku. Sem tam sa to stane ale oni tušim hneď vypadnú 😵

monnika
17. máj 2011

@drtka no ja som z toho bola šokovaná 😕 keď si spomeniem na kojenie ešte v pôrodnici a teraz ešte aby malo bábo zúbky...fúúha...A tie zúbky, že na pamiatku, milá spomienka 🙂

monnika
17. máj 2011

Baby, a este sa vas chcem spytat..rozmyslali ste niektora nad latkovymi plienkami resp. tymi nohavickami? videla som rozne prepocty a ze sa da na tom celkom fajn usetrit..aj kamaratka si ich zaobstarala a bola s nimi velmi spokojna...

natalii6
17. máj 2011

@bibi13 fiha tak to ta obdivujem 😀 ja som mala co robit aby som to vypila 😝 a ani teraz sa nato absolutne netesim 😠 a salko ja nelubim 😝 ale teraz ma napadlo mozes pris vypit aj ten moj sladky napoj budem ti vdacna 😀
@drtka tak to je super ze masaz ti pomohla budem to musiet aj ja vyskusat 😉
@monnika ja mam spolocne stou maminou znamou len to ze aj ja som rodila piatok13 a aj moje dietatko malo vyse 4 kg 😀

bibi13
17. máj 2011

@monnika ked maš taký golfač, tak to je v pohode.. inak s vaničkou je to veľmi pekný kočík..

@monnika čo sa týka tých latkoviek, ja by som na to nemala nervy, ale vela mamičiek si pochvaluje..

@natalii6 nemám problém prísť a vypiť to.. budeš potom cikať sama? či aj to spravím za teba?? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jana86
17. máj 2011

caute baby,my sme dnes mali morfo ult.,vsetko mame v poriadku co som naozaj rada.len nase male bolo zle otocene,trosku sa aj hybalo,pekne sme videli ako si dava rucku ku hlavicke a potom ku nozicke 🙂 nadhera. no a doktorka povedala,ze na 99% to bude dievcatko.tak sa veeeelmi tesime 🙂

viviem
17. máj 2011

@nelynka18 inac po mne pozeraju ako po mimozemstanovi, ze som bez bruska a to sa napchavam 🙂 ...tak to ides byt poriadne v napati a ocakavni ake pohlavie ma malinke, bude prekvapko 🙂 ...tych 50 percent to ti ozaj pomohol 😀 volako sa nechce ukazat....ja idem na morfo 3 a 4D teraz v sobotu, tesim sa ako mala 🙂 ...tiez si myslim, ze to zalezi od genetiky ci popraska, ale ked sa kremuje tak to popraskanie nemusi byt take hrozne ako keby sa jej nevenujeme...sesterka sa kremovala poctivo a posledny mesiac jej poriadne brusko aj prsia popraskali...poriadne ten cas bezi, uz sme v polke tehu, zachvilu leto...uz aby to bolo bez komplikacii a sme nastastnejsie zeny na svete 🙂

viviem
17. máj 2011

@monnika ahoj, tak tiez by som chcela tie latkove nohavicky, lebo nerada by som pouzivala pampersky...najradsej by som striedala staru klasiku latkove, potom latkove nohavicky a tie jednorazovky...len neviem kolko to stoji a kde sa to da zohnat...som taka zaneprazdnena, ze sa nemam ani kedy informovat, v lete budem nakupovat a ziskavat info... 🙂

matja
17. máj 2011

Ahojte dievčatá, ja tiež patrím medzi vás, termín mám 24. 10. a občas vás čítam. Rozhodla som sa teraz reagovať:
@viviem , @monnika - ja používam pri synovi látkové plienky a ak máte naozaj záujem, odporúčam vám kúpiť výbavičku (alebo aspoň časť) tento týždeň, momentálne prebieha týždeň látkových plienok a e-shopy majú zaujímavé zľavy. Aj ja idem ešte dokupovať nočné plienky 🙂

viviem
17. máj 2011

@jana86 jeej gratulujem 🙂

santerra
17. máj 2011

@happy_mum
@nelynka18
@lucy56
@bibi13
Dakujem babule, včera som to stiahla a dneska už aj pozrela filmik 🙂 Momentalne sa mi stahuje 3 časť a uz sa tešim na nu 😀 Inak super stranka na stahovanie filmikov www.ulozto.cz , bez registracie a bez platenia len zadas do vyhladavaca filmik a uz aj zaraz stahuje...fasa 🙂

santerra
17. máj 2011

@drtka Ahojky aj mne opuchaju nohy, rano je to v poho a ked idem poobede z roboty tak mam problem dojst domov lebo su mi zrazu topanky o čislo menšie. Snad to prejde...lebo nič prijemne...

santerra
17. máj 2011

@viviem blahozelam k svadbičke 🙂 a velaaaa stastia prajem 🙂

viviem
17. máj 2011

@matja ahoj vitaj medzi nami 🙂 ...dakujem, ja este nemam nic kupene pre maleho, radsej ani nepozeram lebo by som stale nakupovala, zacnem az v lete, plienky latkove mam doma nove, mama to odlozila...moc sa nevyznam v e-shopoch, porad nejaky 🙂 treba kupovat ked su akcie, ecka sa zidu 🙂

viviem
17. máj 2011

@natalii6 @santerra dakujem, uz len aby sa mm nezmenil k ,,lepsiemu" 😀

matja
17. máj 2011

@viviem - ďakujem.
No záleží od toho, aké plienky chceš používať. Tie, čo máš doma, sú pravdepodobne klasické štvorcové. Ak máš tie, čo boli z čias, keď sme boli my deti, tak tie sú fajn. Tieto nové sú ako sito po pár opraniach a nenasajú takmer nič. Odporúčam ti určite aj nejaké nohavičkové plienky. E-shopov je viac, napr. klingacik.sk, latkovky.sk, ekoplienky.sk, latkoveplienky.sk, peluskovo.sk, plienka.sk. Ten posledný shop má plienky slovenskej výroby. Len nekupuj hocijaké, najskôr sa poraď, odporúčam opýtať sa tu vo fóre: https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybava-pre-babatko/skusenosti-s-latkovymi-plienkami-ake-su-vase-nazory/

Ináč tieto akcie bývajú raz za rok v máji, takže je práve vhodný čas 🙂

jana86
17. máj 2011

@viviem dakujem,aj ja ti blahozelam k sobasu 🙂