Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bettina no dakujem vam vsetkym za radu, budem si to musiet nejako rozhodnut sama ☹ tak uvidme
@luseta2000 ďakujem za privítanie 🙂 chcem sa Vás opýtať kedy presne ste boli na veľkom morfologickom UTZ v 20tt? Je lepšie ísť naň začiatkom alebo koncom 20tt? Resp. od kedy presne je najlepšie robiť tento UTZ?
@lucy56 no ani moj drahý nič zatial necítil.... takže tiež tak nejak, že by som si chcela vymýšlat 😀 včera sme boli na kontrole, no bábo je v poriadku, ale ja mám nejaké blbé výsledky, tak znova odbery a o týžden kontrola...tak dúfam, že to bude ok, do nemocnice sa mi moc nechce íst ☹ ale čo narobím, ak sa moje vážené telo nespamätá.... a smiem sa spýtať, ty si na PN? asi ma to skôr či neskôr tiež čaká, tak by som sa rada popýtala na pár vecí... ak by som mohla...
@luseta2000 keď som sa informovala v hlohovci, tak tam mi povedali, aby som zavolala tak okolo toho 17 tt a objednala sa, cca mesiac majú čakaciu dobu a že najlepšie je to robit do takého 25 tt... ja čo chodím k doktorovi, tak on robí tiež 4 D a zajtra mám volať kvôli termínu.. ja som v 20 tt, tak pevne verím , že u neho nebudem čakať mesiac 😀 už by som rada vedela, čo budeme mať, lebo včera sme boli na ultrazvuku a nebolo vidieť, lebo sa vrtelo a nebolo v dobrej polohe na zistenie...
@sonca13 aha tak to som si vydychla lebo som sa nastrasila ze som nieco zmeskala a neviem o tom.Mesiac cakacia doba na ultrazvuk ?? to mate dlho
dnesna poradna dopadla dobre skontroloval ma dalsia kontrola 16.6 rano na lacno bo idem na tu hnusnu sladku vodu 😝 😠
@drtka tak som sa na to trpnutie pytala dokiho a ten mi povedal ze to moze byt sposobene tym ze dietatki tlaci na nejake zili alebo cievy uz presne neviem tak mi ani nic nedal 😉
@zuzkazv ahoj neboj sa tyzden ubehne ako voda a ak bude tvoje babo otocene ako ma aj ty sa dozvies co budete mat 🙂
@kenya83 ahoj a vitaj tu medzi nami 🙂 a co sa tyka toho morfologickeho ono tam kam pojdes si treba zavolat a oni sa ta spytaju ze v ktorom si tyzdni a podla toho ta objednaju aspon u mna to tak bolo ja som bola presne 20t+6d
@katulka74 pokial viem tak nerobia mne povedali ze ked chcem fotky nech si donesiem mobil alebo fotak
Ahojte, vidím, že poväčšina z Vás už viete pohlavie dieťaťa, my ešte nie, ale 1.6 ideme na 3D, tak hádam už aj my budeme vedieť.
ahojte dievcata.....chvilku som tu neni a dalsie dve z vas vedia co cakaju....este jedna to sem napisete,tak sa zblaznim 😀 😀 ale nie tesim sa,ze uz je tu aj vela dievcatiek 😉 a mavam hrozne nizky tlak,uzivame magnezko a musim vela odpocivat ale ako pri synovi?stale sme vonku,my sme taky turisti 😀
@lawli hi to ano uplne naopak.....gratulujem k dievcatku,kiezby to aj nam tak vyslo 😉 aj mne uz dost bruseno narastlo a hlavne vecer som ako v 7 mesiaci 🙂 rano je to este celkom v poho.....a inak sa mas ako?
@natalii6 no aj moj prvorodeny mal 4010 g,tak aj mna zaujima ci toto nebude väcsie....vraj druhe byva este väcsie ako prve.......no som fakt zvedava 😕
@zuzkazv no take velke....sa tesis,co?aj ja som sa a teraz sa tak tesim na 4D,ideme 3.6. 🙂
@zuzinka_26 aj ja by som sa rada prihovarala menom ale ak to bude chlapec,meno este nevieme 🙂 ja idem na 4D 3.6. tak tam sa dozviem ale zacalo ma bavit vsetkych napinat co sa tyka pohlavaia,vsetci zvedavy 😀 😀
čo sa týka toho 3D ja som tiež chcela ísť mala som aj tel.číslo doktora a spomenula som to môjmu tak mi ho velmi neodporúčal že ked nie sú problémy tak neni dôvod zase zohrievať bábo o 2 stupne,on pôsobil v Kanade a že ani tam ani inde to nie je tak časté ako u nás a ked je bábo zle otočené tak nemám z toho nič a že na vývoj a zdravie malého postačí aj 2D a výsledky z krvi,tak ma vlastne trochu aj odradil ale povedal že ako chcem,tak neviem aj tak dosť teraz malé trpí mojimi výkyvmi cukru,tak to nechám tak a pohlavie som ani pri prvom do poslednej chvíli nevedela
@nelynka18 Ahoj ,budem držať pršteky ,nech aj vy mate doma párik 😉 A ako sa mám ? No tak môžem s radosťou povedať ,že je to jedno z mojích najkrajších období života...vychutnávam si teplo ,a tiež malého a samozrejme aj bruško.... Akosi mi začalo dochádzať ,že za chvíľku budeme štyria a teda na Filipka už nebudem mať toľko času ako doteraz...tak si to teraz pekne vonku užívame a šantíme...je to krásne tie chvíľky ,až mám niekedy pocit ,že chcem aby zastal čas. No na druhej strane tiež túžim po tom ,aby už bol október a aby som už držala na rukách ten malý uzlíček šťastia... 🙂
dobre ranko dievcata,dnes to vyzera na krasny dnik tak sa ide von nech si maly uziva tepla a deticiek 🙂
@nelynka18 ved uvidime ake velke deticky budeme mat 😀 a ten moj drobec je velmi priebercivy a jedava velmi malo az na porazenie tak dufam ze sa to raz zmeni 😉
@drtka tak to hadam nie ☹ nastastie ja to uz nemam az take a dufam ze to uz ustupi ale povedal ze ak by sa to zhorsovalo tak sa da ist na nejake rehabilitacie 😉
@lawli tak to je super ze si spokojna a ze vsetko je v poriadku a najme babo..my sme chceli tiez parik ale akosik nam to nevyslo 😉
vsetkym vam prajem krasny slnecny dnik 🙂
@lawli diky,bodaj by 😉 tak si to pekne popisala 🙂 aj u nas je to neako tak....maly sa rano zobudi ide do skolky a vrati sa az vecer 😀 zo skolky ideme na zmrzku,prejdeme sa a nakoniec sa ideme väcsinou bicyklovat,teda on a len tak-tak dobehneme domov na vecernik,umyt sa,navecerat a spat....ked je takto pekne nikomu z nas sa nechce sedet doma.....a tiez si velakrat predstavim,ake by to bolo keby uz tlacim aj kocarik s mimi 🙂 ale tak zatial sa s malym snazim robit veci na ktore potom nebudem mat cas ako plavanie,turistika a podobne 🙂
@natalii6 no vidis a ten moj by zas len stale jedol zje vsetko a hlavne masko a polievky......opytam sa ho co chces na ranajky?on polievku alebo masko s ryzou 😀
Čafte dievčence 🙂 Takže ďalší chlapec do partie 😀 Len neviem čo spravím s tými ružovými dupakmi čo som nakupila 😀 Kedže som mala tušaka na dievča 😀 Pekny dnik.
@luseta2000 no takto dlho sa čaká v hlohovci, tuším v BA v Ružinove to je okolo 2 týždnov a ja dnes poobede idem volať tomu môjmu, tak som zvedavá, že aký termín mi dá 😨 ale dúfam, že čo najskorší...
neboj nezmeškala si vôbec nič 😀 stačí sa opýtať svojho lekára, a on ti presne povie aj tie týždne, kedy je to najlepšie spraviť....
@lucy56 vieš čo, ja mám dosť stresovú prácu a ešte jedna "super kolegyna" si povedala, že mi tie posledné mesiace "spríjemní" a ja zasa nie som typ, ktorý by toto znášal, ja sa budem brániť... lenže za zdravie bábätka mi to nestojí a pracovať v dusnej atomsfére je o ničom... takže mi to nejak nerobí celé dobre a romýšlam nad tým, že by som k 1. júnu išla.. lenže na druhej strane zas neviem, čo toľké mesiace budem doma robiť a ešte aj to, že sú určené vychádzky asi, že? no to bude problém... ☹ ale zas budem doma, v kľude, bábo tiež... a to asi prevažuje...
@santerra jej,tak to je sranda.lebo ja mam tusaka na chlapca a myslela som si zenska intuicia neklame.na sono ideme az 2 juna tak som zvedava.nakoniec to bude tiez opacne. 😀
@sonca13 ja som presne toto iste riesila, praca stresova,nik nebral ohlad na to ze som tehu,ako sa pise v zakonniku prace, 3 hodiny soferovania a 6 hodin statia na nohach, zacala som mat krce v podbrusku a tiez sa mi tie vychadzky ,teda ich obmedzene casy nepacili,su povolene dve hodky doobeda a dve poobede,ale nejako som si zvykla a dni ubiehaju ako voda, a asi bol najvyssi cas ist prec z roboty, lebo dnes na poradni mi zistil skracujuci sa krcok,takze keby som v praci tak to moze horsie dopadnut, takto lezim a setrim sa aby maly bol v pohode a donoseny, urcite by som tu PN hlavne ak mas stres zvazila

Ahojte,neviete nahodou ci robia na morfo ult aj fotky?