Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
@dudi30 no zrejme ano 🙂 ja som bola dnes u dokyho a povedal, ze zo zaciatku su len taketo jemne pohyby a az potom okolo 20 tt to budu kopanceky 🙂
@lucynka777 tak ja som bola dnes u nás v tescu.. a videla som jedine tak svetrové šaty a podobne.... na bundy ešte nedošla chut... ja som teraz taká že by som iba šaty nosila.... ale moc si bundu kupovat nechcem ... kde to potom vynosím ??
@dudi30 inak ani ja nie som nadsena tou zimnou bundou, neskutocne drahe sa mi zdaju byt vzhladom na to, ze vacsina tehu oblecenia v obchodoch je z Polska. Len pri mojej vyske (160 cm) vyzeram dost komicky v klasickom netehotenskom obleceni o par cisiel vacsich :D rukavy mam az po kolena
@lucynka777 tak s tým mám problém aj ja... pri takej malej výške... vyzerám jak snehuliak :D :D :D ale tak čo by sme neprežili pre také malé tvorenie, nie?
ahojte, dievcata poradte mi ☹ uz dlho, takmer od zaciatku ma strasne boli hlava kazdy den, toci sa mi a citim sa zle ☹ brali ste nieco na bolesti hlavy? bojim sa zobrat nejaku tabletku ☹ doktorka povedala, ze je to bezne v tehotenstve a mala som zle ekg, tak musim na kardio, mate podobnu skusenost?
@adell34 ahojky.. tak mna bolí niekedy hlava.. hotová migréna.. nakolko nepijem kávu... tak si potom spravím trochu slabšiu a prejde to... inak to radšej prespím.. ale ja som počula že kludne si možeš dat paralen.... to som si našla aj na nete.... že vraj je to v tehu uplne bežne... držím palce nech to prejde..
Ahojte kočky, tak tripple testy dopadli dobre, genetika, krv v poriadku, len jeden hormón štítky mám trojnásobne zvýšený, tak musím ísť na endo.. zasa milá sestrička, zdrbala mňa aj svokru, keď mi išla po výmenný listok, no čo už, aspoň že sme v poriadku. Netrpezlivo čakám na našu rybku, mám síce pocit, akoby ma nadúvalo, ale neviem, či tie vlnky sú "to" 😉
@lucynka777 ja som to vyriešila kabátom (veľkosť M) 3 gombičky a zapnem sa zatiaľ.. potom neviem.. ale vyhodiť 70 - 80 e za tehu kabát je dosť ☹
@lucynka777 tak ja som videla to oblecko v NR tescu, v hpm to nemaju, len v tych mensich..
@mykaellle to som rada, nam dopadli tiez zrejme dobre, lebo mi nikto nevolal a vysledky volaju do 8:00, ked su zle 🙂 co je to to endo? tazko sa nam oznacuju prve pohyby, ked sme to este v zivote nezazili...ale ja usudzujem, ze to bolo babo podla toho, ze som nic podobne predtym necitila...ja som bola v klude, ale citala som, ze niektore citia pohyby aj pri nejakej cinnosti ako upratovanie alebo pod....tak som zvedava, kedy sa ty ozves s tou spravickou 🙂
@mykaellle je to strasne vela a som sklamana aj kvalitou. Zatial sa zapneme, ale to najchladnejsie obdobie este len pride a neviem co budeme nosit v januari alebo februari 😠
@lola7712 mna este nikde neposlal a aj o zubarovi som sa dozvedela iba od teba...nerozumiem ani ja tomu naco to vsetko...inak tie tehotenske veci asi vo vseobecnosti robia nejake velke..lebo ja mam jedny, co by mala byt moja velkost no a tiez su mi siroke...ale hlavne ze na brusku drzia
@inviav ....aj mne sa zdá, že je to akési väčšie.........ale to nič..........ved časom do toho dorastieme 😀
..............ale na to pľúcne to fakt neviem prečo by som mala ísť......a čo tam budú zisťovať a ako ked rontgen mi robit nemôžu............ja som z toho jelen 😀 ............ale tak pani doktorka povedala, že do konca 7 mesiaca by to malo byť urobene.......tak to zatial nechávam tak 🙂
@inviav .............joooooooj my sa už od 12 tt máme vynikajúco 😀 papame a papame a rastieme 😀
...........a ty ako??? Dufam, že tie nevolnosti sú už preč........a užívaš si tehotenstvo.......kedy najbližšie máš poradňu??? Ja 3.12.......a vraj ak to bude vidieť možno už budeme vedieť čo to bude............. 🙂 .........niekto mi hovorí, že to bude chlapec......vraj som opeknela 😀 a iný zas že dievčatko...... 😀 ale tak no uvidíme 🙂
@lola7712 to je fantasticke..nam je uz tiez super a papame a chuti nam ale nie zas cele porcie jedla..to by som nezvladla...je to ale vyhoda a aspon budem menej priberat...ved mne ani vela netreba 😀 vy sa to vsetky tak skoro podozvedate..my ideme az 14.12. a zda sa mi to strasne daleko este...daj potom vediet, som strasne zvedava, to uz budes v kolkom tt? nemam ani prehlad ked to tu nemas nastavene...ja som zasa neopeknela, prave naopak 😒 a niektori hovoria, ze chlapec a iny ze dievca...cize tak ako u teba
Ahojte kočky čítam tu o triple testoch ja som bola 2 týždne dozadu a nikto nevolal len sestrička že mám málo železa ale to viem už 4 roky inak nič, snáď budú dobré
K tým veciam ja mám už bruško ale zatial v poho nosím legíny zateplené a dlhé svetrové šaty alebo mikinu
Bundu mám lyžiarsku M-ko zatial v poho zapnem a ako to tak vidím tak aj zimu v nej prežijem bo zatial ani moc nepriberám ale tehu kabáty sú fakt drahá záležitosť 😠

@angel31 hmm ja som v tescu nevidela tehotensku modu 😒 asi zalezi od mesta