September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@tatulienka ja, ale neboj bábo to dobehne 🙂 a veď PM je len orientačný čas, aby sa vedelo približne od kedy rátať tehotenstvo, nič sa neboj bábo to dobehne, alebo aj nie a vtedy to znamená, že k oplodneniu došlo neskôr. Nič sa neboj a pozitívne myšlienky rýchlo nahodiť 🙂
@maryennn1 no len ja by som mohla skoro na 100% povedat ze som otehotnela na 16DC (PM som mala 10.12 a otehu som 26.12) cize by nemalo byt babo o 2tt mensie, ale len o 2dni, nie?
@tatulienka no presne tak to mám aj ja, ale mužská spermia prežije v ženskom tele cca 6 dní, takže k oplodneniu mohlo dôjsť neskôr.
@maryennn1 vidis, to ma nenapadlo 🙂 to je pravda...a ty to mas ako?o kolko si mala mensie babo?
@erika26277 dakujem 🙂 aj ja ti drzim palce 🙂 a mozno sa tam naozaj stretneme 🙂
skoro o týždeň, ale ja si myslím, že to dobehne 🙂, zajtra idem k dokymu a uvidíme čo mi povie, ale veľa báb to tak malo, že bábo bolo menšie podľa sona ako podľa PM a potom to dobehlo, nič sa neboj bude dobre 😉
@maryennn1 oki, dakujem..ukludnila si ma 😉
@tatulienka 🙂 kľudná a veselá mamička znamená kľudné a zdravé dieťatko 🙂 držím pršteky, daj potom vedieť či dorástlo 🙂 papa
@maryennn1 oki, dam vediet...a este raz dakujeeem 🙂
@tatulienka ja som mala malu na prvom uzv mensiu asi o tyzden. Ale mne to bolo jasne, lebo mi test dlho nic neukazoval (v case vynechania ms este nic), a navyse ja mavam veeeelmi dlhe cykly obcas, aj 35-40 dni, cize som mohla mat ovulku nie okolo 14.dna ale okolo 21-22. dna a tym padom sa vsetko posunulo. No a napriek tomu, ze oficialne je prvy uzv najpresnejsi, cely cas ma viedli s terminom porodu podla posl. mens, a nakoniec som aj tak "prenasala" 9 dni, ale podla mna sa mala narodila nacas.
Takze mladsi plod moze byt cisto len o tom, ze si neskor otehotnela 😉
@zitaje no dufajme...len ma mata ze viem kedy sa to stalo...PM bola 10.12 a "nedali sme si pozor" 26.12....tak preto tomu moc nerozumiem...ale ako mi pisala maryenne tak je pravda, ze spermie vydrzia v tele zeny aj niekolko dni, tak mozno som otehu o par dni neskor...kto vie...
@oceanka veď mi daj potom vedieť...... 😅 a držím palce...
@tatulienka a po 26.12. ste este mali sex? lebo "davat si pozor"...to je tak na 50% spolahlive 😀 to nie je ziadna antikonepcia...mnohe by vedeli rozpravat...
@sissmiss praveze nemali 😅
Tak dievčatá, zo vcera na dnes som dobojovala...držím Vám moc palce nech to aspoň Vám vyjde.
@tatulienka neobávaj sa,ja som tiež vyššie písala,že moje malo len 4mm a bilo srdiečko,vraj som bola 6+0 t.t.všade sa píše iná veľkosť,aj ja som sa upokojila,hlavne,že bije srdiečko. 🙂
@tatulienka...citam ako sa bojis tej velkosti...ja som bola v piatok u lekara, podla menzesu 8+3 ale podla sona 7+4...nakolko viem ze jediny nechraneny sex sme mali na 19DC tak to beriem v pohode,proste to mam posunute a podla mna dolezite je ze je srdiecko a to co ukaze poradna v 12tt
@sblondska cozeee? co sa stalo ? ☹
@monika2712 ešte v pondelok bolo všetko ok,aspoň môj gyn tak hovoril..dnes nadránom som začala krvacat + krce tak ma zobral priatel na pohot. ti ma poslali do nemocky a tu mi len pvedali že bude lepsie ked sa vycistim sama tak ma nechali u nich krvacat, jedine co mi dali je infuzka...
@sblondska to ma mrzi moja velmi, je to hrozne,
mam to za sebou aj ked nie krvacanim, museli ma cistit, tak to mas este dobre ze sa vycistis sama, aj ked viem je to hrozne, neboj bude dobre, priroda takto selektuje chore plody ktore by inak neprezili.Drz sa !
@sblondska je mi to velmi velmi luto, zial, viem co prezivas ☹ teraz je podstatne, aby pri tebe stal partner, aby ti bol oporou, pretoze organizmus sa da do poriadku pomerne rychlo, no horsie to bude so psychikou. No je to presne ako pise monika2712, priroda vie co robi. Ak budes chciet, kludne napis IP. Drz sa!
@sblondska...mrzi ma to a drz sa. Tiez som si tym presla v minulosti 2x 😔
sblondska, je mi to velmi luto.....tiez som to zazila....opakovane....
tatulineka, ak pekne bije srdiecko, tak by som to neriesila. pravdepodobne si sa otehotnele neskor. mne tiez nesedi UZ s PM....my sme o 6dni vacsi. dolezite, ze malicke rastie.
no a my prvom rade chceme donosene, zdrave dietatko. budeme sa tesit z kazdeho pohlavia i ked sa netajim, ze po dvoch chalanov o malilinky kusocek by som sa tesila dievcatku a kedze sa to nejak neda ovplyvnit tak ani to neriesim. pekny den vsetkym.

@montinka a preco chces dievcatko? ;) ak to nie je tajneeee (a ako vies, ze to budes vediet v 12tt?)