September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@marianka99 ahoj, nie si v tom sama, aj ja mam cystu, 6.2. som bola 1. krat na sono a cysta mala 4x3cm, najblizsie idem teraz v piatok na kontrolu, tak uvidim co a ako. Tiez mi DR. vravela, ze sa nemusim bat, ze je to bezne, bude mi ju sledovat a podstatne je, aby nerastla. Ale predsa...mam strach. Nechcem prist o dalsie babatko ☹
@marianka99 mám kamarátku ktorej doktorka za účelom odstránenia cysty ktorá ju trápila niekoľko rokov odporučila otehotnieť, všetko prebehlo v poriadku a dnes má 10 mes. bábatko 🙂 aj iné baby tu s tým majú skúsenosti, určite sa podelia 😉
@lussinkaaa no ved prave, ze aj ja sa bojim, aj ked teraz som sa trosku ukludnila, ked mi povedala, ze je mensia.....je to moje 1. tehotenstvo, tak sa bojim vsetkeho 😒 .....a bolieva ta aj?
@marianka99 no obcas ma pobolieva podbrusko, hlavne vecer, ale neviem, ci to mam pripisovat tej cyste alebo tehu 😒 a ty ju nejako citis?
@lussinkaaa viem asi priblizne kde ju mam, ked mi robila sono tak som to citila ako mi to zatlacala, boli ma napr. ked sa zohnem v tom mieste alebo ked sa prevraciam v posteli tak ju trosku obcas citim, ale inak ani nie....dufam ze zmizne 😉 aj tebe samozrejme to prajem 🙂
@marcelatje joj tak dufam, ze to vsetko dobre skonci a ze sa nam narodi krasne zdrave dietatko 🙂 uz som aj tu citala rozne diskusie, vela bab pise ze ma cysty aj počas tehotenstva 😉
@marianka99 dakujem, musime mysliet pozitivne, ine nam neostava, a urcite zmiznu same alebo aspon nech nerobia ziadne problemy 🙂 mam jednu super kolegynu - srandistku, ked som jej o tom hovorila, tak mi vravi "no vidis, aspon sa male bude mat s cim hrat" 🙂
@lussinkaaa 😀 vidiš takto som sa ešte na to nepozerala 🙂
asi si idem s manzelom otvorit detske sampanske 🙂 dnes mame ,,manzelsku polrocnicu" 🙂
aj ja som dnes bola u dr., ale len na odberoch, rano som neviem ako vypila 6dcl vody, bolo sice zle, ale vsetko som udrzala v sebe a rozchodila...takze krv mi mohla sestricka v pohode zobrat. 22.2. sa ide na poradnu, sa uz neviem dockat. Vcera som tu na MK videla jednej babe v albume foto dvojiciek z 12tt a podtym mala napisane, ze to zistili az v tom 12tt, dovtedy si mysleli, ze bude jedno, tak opat stresujem....Dve by som teraz asi nezvladla.... 😒
ahojte,baby gratulujem ku srdiečkam 🙂, mna to čaká presne o mesiac- už sa neviem dočkat.
@zitaje Ja 30 a muz 43 😉 takze asi tak. Uz pomaly sa chystame rodicom hovorit...asi este zo tyzden pockame...a v praci...no vyzera to ze uz moc nenacakam...dnes idem k dr, asi mi uz ukonci pnku a tak zajtra alebo pozajtra do prace a budem musiet uz sypat, len uz to na mne bude asi aj vidno, budem potrebovat do prace volnejsi vrch, chichichi
Ahojte
a dobre ranko.
Kocky....ja som mala cystu pri malom, mala 10x6cm...ale na sone v 16tom tyzdni uz nebola, takze maly s nou vtedy pekne zabojoval. Nebojte, aj vase cysty coskoro budu prec!!!
@sissmiss...takze ides to uz v praci povedat? Ja to poviem hned po sone v 12tt, uz ma to nebavi maskovat brusko...ako je malinke, len ja som ho mala vzdy ploche, nosila natelo tricka a ak si aj teraz tam veru ploche nie je ani nahodou takze maskujem ako sa len da 😀
dobre ranko baby prajem vam krasneho valentina aby vam to dlllho vydrzalo..........
ahojte
vidim ze kecate o dvojcatach, tak nam zatial na utz povedali ze tam je jeden plod, ale uvidime..mojho manzela babka bola z dvojiciek 😀 takze tiez asi velka sanca 😀
@tatulienka mne sice lekar potvrdil len jedno, ale mne sa zdalo ze tam este jedna bodka preblikla, ale tak ja nie som odbornik, o tyzden uz budem na istom....dufam, ze to ostane stale pri tom jednom... 😅
Ahojte takye ja som sa dnes nahlasila u druhej doktorke, a som rada, len sme o tzyden mensi ako bz sme mali bzt, doktorka mi vsak povedala, ye je to plne normalne, ye dolso k opodneniu proste neskor, bude mi robit poradnu a odberz, caka ma to 24.
@tatulienka aj moja babka bola z dvojiciek a manzelova mama ma dvojicku... a tiez len 1 plod... asi by som odpadla, keby mi pri najblizsej kontrole povedali, ze su tam 2 🙂
ale obcas mi tam tak sramoti, ze mam pocit, ze sa tam naháňajú 🙂 alebo sa to jedno učí plávať? 🙂
aj u nas su dvojicky.....moj otec je s dvojiciek a aj sesterka ma dvojicky, ale to je asi vsetko
neverili by ste, ale ja by som dvojicky brala. 😅 😅
@muska21 noo a keby to boli dvaja chlapci? 😎
ale aj ja by som mozno dvojicky brala, co ja viem...ako mala by som co robit, ale co 🙂
Ja by som tiež brala dvojičky, lebo i keď mám dcérku aj tak toto bude zase ako jedináčik:( Kedže bude 13 ročný rozdiel... a keby to boli dvojičky bolo by to super🙂) Ale nám to nehrozí... nuž škoda...🙂

@sissmiss ze vyssi vek, 30 r. 😅 . Ja mam 35 a chlap 42, asi ma budu posielat na amnio, ale pojdem asi len keby bolo velmi zle.