September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
akurat ide v reflexe o vitamínoch...
baby moje.otec ma pasovy opar?viete niektora o tom nieco?moze sa to sirit vzduchom?nesmiem sa s nim stretnut?lebo ja som tam bola na navsteve viac krat.
baby tie tehotenske pasy su naco?drzia brusko to chapem ale na co ine to je dobre?ja som nepouzivala.
@ktore myslim ze by si za nim nemala chodit...pasovy opar je v tehotenstve nebezpecny...velmi. A tiez vraj kiahne... ak ich uz clovek mal, tak moze dostat nie kiahne ale opar? no...toto je taka neoverena info, len tak z hlavy davam, to je uz par rokov co som o tom citala, ale o tom opare som si zohanala info pred par dnami, lebo sa mi spravil na puse...ak uz predtym bol a su protilatky, tak ok, ak nie, je nebezpecny aj ten na puse. Genitalny je nebezpecny pri porode, a pasovy opar je nieco ine, ten je nebezpecny celkovo v tehotenstve. Radsej si to over u gunekologa svojho, aj tu na mk o tom pisali, ci netreba preventivne nieco...Becko, nejake ine vitaminy...
ahoj🙂 nuž beriem Femibion - tam je kyselina listova... A dnes som si kupila cviklovu šťavu,pila som ju s pohára so slamkou a cítila sa ako Bella ked pila ako tehotna krv🙂) Dufam, že to bude ok. Moj hemoglobin je 85, normálne je vraj 120 a vyššie... tehotné 110... Ale ja som iba v 9 týždni... verim, že to dobre dopadne...
@ktore ja ho nosím preto, aby mi neťahalo na kríže, vždy sa mi totiž vyhrnie tričko a mám holý chrbát a tehotenský pás mi pekne drží na mieste a hreje 🙂
@marcelatje aj som si mylsela ze kvoli teplu sa nosi,pomaha to aj drzat brucho aby sa netahalo nie?my budeme akurat na leto tak asi neznesieme nic co ohriava na sebe.dnes som sa naobliekala von ale nevedala som sa poriadne hybat.uz som pocitila pribratie a stale tazsie je zohynat sa a pohybovat sa.celkom som rada ze budeme na leto lebo si neviem predstavit byt naobliekana cez zimu.ani leto neni vyhra to viem,natrapila som sa z dcerou v lete.mala som ju v auguste.to bol umor dockat sa porodu.
ahojte kocky hlasim sa sme v poriadku zatial ziadne komplikacie dokonca uz mi nebyva ani moc zle uz iba sem tam ale unava a bolave prsia ma este nepresli.... 🙂
@ktore hej aj bruško to má držať, ale ešte žiadne poriadne okrem tukového ešte nemám, takže aspoň na teplo 😀
a tiez beriem calibrum - tak ako pri prvych dvoch detickach
ahojte no deti spia obed na zajtra sa dovara,tak mozem s vami chvilu pokecat.🙂
poznate nejake panny? chlapcov/dievcata.... viac vzoriek, ake su to povahy?
@stipec26 ja nejake poznam a moc mi veru nesedia... hlavne zeny. Strnule puntickarky, ktore vedia vsetko najlepsie... ALe ja som blizenec, mne bordel nevadi 😀 . Ja veeeelmi dufam, ze budem prenasat, ako to mam vo zvyku, a bude to vahy 🙂 . Ak by som prenasala ako mladsiu, tak porodim az v oktobri 😉
No ale ked sa moje dieta narodi v znameni panny, nejak to prezijem 😅 , ved vychovou sa da odnaucit aj od poriadkumilovnosti 😝 😀
ja som panna ale akosi vobec nesedim na to co o pannach pisu.😀 hmmm puntickar vobec nie som, a myslim ze ani strnula, a pochybujem ze viem vsetko najlepsie.😀
akurat dnes som si citala o pannach a pisali tam ze nie su rodinneho typy a preto maju vacsinou jedno,nanajvys dve deti. aj to druhe v tom najhorsom pripade. ani v tomto to na mna nesedi.😀
Ahojte, činnost srdca-negatívna .Dnes prvý a posledný krát som videla svoju malinkú lásku.Držte sa baby a držím palčeky aj fazulkám.
@svintekova ou to mi je luto.☹
@svintekova joj, to mi je luto ☹ drz sa, bude lepsie.
@svintekova ☹ ☹ ☹
@svintekova strašná správa.veľmi mi to je ľúto ☹
zistili ti to len na utz,alebo si niečo spozorovala sama?
@svintekova to ma naozaj velmi mrzi 😔
@katka143 dnes poobede som začala krvácat ☹
@zitaje je pravda ze viem vsetko najlepsie :-P ale bordel mi nevadi, strnula nie som, skor divoka...aj ked je pravda ze som slusnacka a vzdy som bola...takze trochu nudna, ale ti co ma poznaju dobre, vedia ze sa viem odviazat, aj ked pravidla dodrziavam 🙂 ...dieta panna je ok, svedomite, slusne, je to tazke znamenie skor pre nositela, lepsie ked je to niecim smrncnute, ja som asi niecim ohnivym...

@tatulienka noooo, nad tym som neuvazovala, ale urcite by som brala to co by bolo 😀 😀 😀